Резултати Литература - 2011/2012

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
assault
Танцуващия с клавиатури

Re: Резултати Литература - 2011/2012

Мнение от assault »

Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище. :lol:
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

assault написа:Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище. :lol:
сега не вярвам,че ще изкарам повече от 5. просто започнах доста по-късно да се готвя и отивам с едно голо средновековие. тя откакто разбра, че ще кандидатсвам това стана много по-строга в оценяването.

иначе, тъпото е, че дори да не успея сега, има редовен. а тя веднъж като ми провали дипломата, после няма да мога да я променя...
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

Ех, такива учители как ги обичам... Винаги ми е било интересно от какъв зор решават, че трябва да се месят в чуждото бъдеще. Що не я излъжеш,че си се отказал от правото, а оценката ти трябва за друга специалност? :D
she'd started smoking poetry
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

seduction написа:
assault написа:Отиваш на поправка и си готова.То ще е смешно да изкараш над 5.00 по история в СУ и да не можеш да изкараш 6 в училище. :lol:
сега не вярвам,че ще изкарам повече от 5. просто започнах доста по-късно да се готвя и отивам с едно голо средновековие. тя откакто разбра, че ще кандидатсвам това стана много по-строга в оценяването.

иначе, тъпото е, че дори да не успея сега, има редовен. а тя веднъж като ми провали дипломата, после няма да мога да я променя...
Е материалът в училище е супер лек, не вярвам да не можеш да си изкараш 6, колкото и късно да си започнала. :wink:
Аватар
what_is_love
Драскач
Курс: трети

Мнение от what_is_love »

seduction написа:Знаеш ли, все ми се иска това момиче, което ми сподели да е попресилило нещата, но лошото е, че въпросната учителка прави всичко възможно за да ми покаже, че е против това да се учи право. На нашите от миналата година е заразправяла как нямам достатъчно историческа мисъл и как нямало да ме приемат в СУ право, но коя е тя да решава, егати.. Както и да е. Тъпото е, че госпожата беше пич едно време, но явно годините си казват думата.

Ооо, любимите ми учителки!!!
Моята по история, която даже ми беше и класна, ми каза, че няма да ме приемат Право в СУ, т.к там приемат богоизбрани. Тогава аз и рекох, че съм богоизбрана и тя млъкна. После ми каза, че и на националната няма да се класирам, но отидох- даже бях на 1-во място в Старазагорска област, а съм от малко градче :P . Бях много горда със себе си...
След като ме приеха и взе да ми вика колко се гордее с мен и никога не се е съмнявала в мен, че ще успея. Другата кулминация беше и когато излезнаха и резултатите в УНСС и там бях приета право. Госпожата ми нямаше на къде да мърда ... освен да си признае грешката ... хихихих
За това не се оставяй на някакви личности, независимо, че са ти учители да ти снижават самочувствието, защото "пилетата се броят на есен" И МОЖЕ ТИ ДА СИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ ПИЛЕТА В СУ
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!

ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

assault написа:
seduction написа:

Е материалът в училище е супер лек, не вярвам да не можеш да си изкараш 6, колкото и късно да си започнала. :wink:
Не, имах предвид, че късно започнах да се готвя за изпита по История в СУ. :)
stefanidka
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от stefanidka »

Аз имам 5.Ще се чете повече за юли...
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

stefanidka написа:Аз имам 5.Ще се чете повече за юли...

защо. тази оценка е окей. май няма нужда от редовен. ти каква специалност искаш?
stefanidka
В началото бе словото

Мнение от stefanidka »

Ами към право съм се насочила...
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

stefanidka написа:Ами към право съм се насочила...

супер. иначе каква оценка гониш по литература?
stefanidka
В началото бе словото

Мнение от stefanidka »

Поне 5,50...Единствено Елин Пелин и Алеко не бях учила за този изпит,а то точно Пелин се падна...Но-късмет...Юли повече :)
Аватар
Legolassss
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Legolassss »

Важно е и какво ще направим утре по истЕрия... :Д
Да не спамя - 4.50 - епик фейл -.-
Успех на правистите от тая тема! ^^
(и на мен си успех :lol: )
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от goblinwfi »

stefanidka написа:Поне 5,50...Единствено Елин Пелин и Алеко не бях учила за този изпит,а то точно Пелин се падна...Но-късмет...Юли повече :)
Мииналата година си е за миналата , ако не се лъжа '08 бала за момчетата е бил 23,9... а '10 е 25,25 , така че всяка година си е за нея :) за момичета бала трябва да е към 27 г/д ако гониш 5.50 на КСИ значи на ДЗИ би трябвало да имаш над 5.50 :mrgreen: , така че не го мисли много ;)
Аватар
kingaryg
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от kingaryg »

Знаете ли дали,ако оценката от матурата ми по бг е по-висока от предварителния и от редовния,дали не мога да се запиша с матура след това,или желанията се пишат преди редовния?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Желанията се пишат преди редовния, но можеш да кандидатстваш едновременно и с оценката от ДЗИ, и с оценките от предварителния и редовния. При класирането се взема оценката, която формира по-висок бал за желаната от теб специалност :)
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”