4x3=12+5(БЕЛ М) + 5.5 (ИСТ Д)=22.5/24.08(2010)tiholina написа:A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
BTW написа:4x3=12+5(БЕЛ М) + 5.5 (ИСТ Д)=22.5/24.08(2010)tiholina написа:A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50
но пък през 2009 балът за Книгоиздаване(момичета) е бил под 22, така че всичко е до късмет.
-
tiholina
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Но пък и знам , че за тази специалност няма много желаещи или греша ......
- boo.
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: четвърти
Защото всички се хвърлят към журналистиката, като "по-престижна" специалност и поставят ВО и КН като втори вариант. Не е важно дали има много желаещи, а дали на теб ти се учи точно това.tiholina написа:Но пък и знам , че за тази специалност няма много желаещи или греша ......
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
- Или поне така е според легендата...
-
tiholina
- В началото бе словото
На мен ми се учи на първо място журналистика , но и за книгоиздаване имам голямо желание и ако ме приемат там нямам намерение да се прехвърлям
-
wgbg
- В началото бе словото
- Специалност: asddsdasds
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: nqma
Moже ли някой по-запознат да ми разясни какво точно работи един ПР мениджър,освен всеизвестните функции за изграждане на имидж,реклама и т.н
Аз още съм малък,11 клас съм,но идея си нямам какво ми се бачка,само знам,че искам да е нещо по-абастрактно,не някоя скучна точна наука.А не искам да хвърлям излишен труд и пари за уроци ако случайно ме приемат и след 1 месец се откажа...
И като цяло какво е мнението на хора взели такава диплома,щото все чета мнения от хора,които са се отказали,или на се пробвали даже,макар че са имали мерак,защото еди-си-кво...
Аз още съм малък,11 клас съм,но идея си нямам какво ми се бачка,само знам,че искам да е нещо по-абастрактно,не някоя скучна точна наука.А не искам да хвърлям излишен труд и пари за уроци ако случайно ме приемат и след 1 месец се откажа...
И като цяло какво е мнението на хора взели такава диплома,щото все чета мнения от хора,които са се отказали,или на се пробвали даже,макар че са имали мерак,защото еди-си-кво...
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
wgbg , направи си труда и напиши в чичо Гугъл и ще ти се появят статии именно за това,което искаш да разбереш.Чудя се на повечето хора-аджеба,защо винаги чакате наготово да ви падне от небето?! Ми размърдайте се малко де,мен например като ме интересува нещо си търся инфо,не го ли намеря-тогава питам.Peace 
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
wgbg
- В началото бе словото
- Специалност: asddsdasds
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: nqma
Търсих,четох,последните няколко дни само с това се занимавам,но си мисля,че ще ми е по-полезно ако някой ми обясни как вижда нещата лично той в България,не да чета разни клишета по разни статии.
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
"Но както казах ПР и реклама са функции, които могат да комуникират решаването на обществени и социални проблеми." Определено си в голяма заблуда,borisbg,но продължавай,в крайна сметка не ме интересува.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
честно казано не мога да повярвам, че доживях да прочета подобна глупост; велика неграмотност!!!!Philip написа:"Но както казах ПР и реклама са функции, които могат да комуникират решаването на обществени и социални проблеми." Определено си в голяма заблуда,borisbg,но продължавай,в крайна сметка не ме интересува.
Хвани се стегни, моето момче, че единствения заблуден от всички кандидати май си ти.
2 семестъра уча специалността и от 6 месеца я действам като ПР, реклама, маркетинг, ивент мениджмънт, БТЛ активност, АТЛ и благотворителност (28 оперирани деца с малформации и благотворителни концерти)/отделно преди да ме наемат фирмата е задействала спирането на свободното разпространение на сярна киселина с масивна пр и рекламна кампания на жертвите на заливания с киселина.
Дали съм по-заблуден от тебе????
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
wgbg,ти ако очакваш обективно мнение и съвети-няма да ги дочакаш.За всеки е различно-един харесва специалността,друг напълно я отрича
Не очаквай някой тук да те потупа по рамото ''Давай,батка,ПР е супер,там са големите пари'' или нещо подобно

Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
снощи споменах Народното събрание,докъде е стигнало, а тук за съжаление го конкурураме..
-
Philip
- Пишете, о, братя
Да,ПР-ите сте помогнали много на обществото,браво. Пр-ите са спасители на онеправданите;само с това работите и мислите денонощно-как да помогнете.Глупости на търкалета.Боли ме фирмата ти на кой е помогнала,това е едно шибано изключение.Стига си представял тази измислена професия като най-яката и хуманна и т.н.Ако искаш да промениш нещо в държавата трябва да си парламента.Това за което е помогнала фирмата,в която работиш не е "разрешаване на обществени проблеми".
-
Philip
- Пишете, о, братя
Нека си остана "заблуден",както ти си мислиш.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
В колко фирми си работел, че знаеш кое е изключение?
Аргументирай се и кажи какво за теб е обществен проблем и защо си на мнението, че България няма социален маркетинг - твърдиш точно това, като споменаваш, че ПР няма никаква социална ангажираност?
Да, знам, че не можеш да се аргументираш. Но дали ти знаеш, че при такова положение думата ти не струва нищо и всеки е наясно какви безсмислици говориш?
И това, че си вадиш факти от въздуха от сорта на "ПР-ите сте спасители" е доста обезпокоителен факт, че ти изобщо не си за този изпит. Човече, изцяло извърташ контекста и не говориш нищо смислено и адекватно с моя пост.
Не, че нещо, но най-малкото могха да отбележа, че е олигофренско и е толкова 7-ми клас.
Но успех все пак, ще ти е нужен..
Рядко простовати изказвания лееш. успокой се и започни да вникваш в това, което ти говорят. Това, за което спорим, е една от най-прагматичните материи, така че представи си за момент, че може би не говоря наизуст, а с факти.Ако пак нищо не вденеш може би е време да постоиш на течение.
(на колко години си?)
Аргументирай се и кажи какво за теб е обществен проблем и защо си на мнението, че България няма социален маркетинг - твърдиш точно това, като споменаваш, че ПР няма никаква социална ангажираност?
Да, знам, че не можеш да се аргументираш. Но дали ти знаеш, че при такова положение думата ти не струва нищо и всеки е наясно какви безсмислици говориш?
И това, че си вадиш факти от въздуха от сорта на "ПР-ите сте спасители" е доста обезпокоителен факт, че ти изобщо не си за този изпит. Човече, изцяло извърташ контекста и не говориш нищо смислено и адекватно с моя пост.
Но успех все пак, ще ти е нужен..
Рядко простовати изказвания лееш. успокой се и започни да вникваш в това, което ти говорят. Това, за което спорим, е една от най-прагматичните материи, така че представи си за момент, че може би не говоря наизуст, а с факти.Ако пак нищо не вденеш може би е време да постоиш на течение.
Ноу комент!!!Ако искаш да промениш нещо в държавата трябва да си парламента.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg