[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от BTW »

tiholina написа:A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50 :cry:
4x3=12+5(БЕЛ М) + 5.5 (ИСТ Д)=22.5/24.08(2010)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

BTW написа:
tiholina написа:A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50 :cry:
4x3=12+5(БЕЛ М) + 5.5 (ИСТ Д)=22.5/24.08(2010)

но пък през 2009 балът за Книгоиздаване(момичета) е бил под 22, така че всичко е до късмет.
tiholina
В началото бе словото

Мнение от tiholina »

Но пък и знам , че за тази специалност няма много желаещи или греша ......
Аватар
boo.
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: четвърти

Мнение от boo. »

tiholina написа:Но пък и знам , че за тази специалност няма много желаещи или греша ......
Защото всички се хвърлят към журналистиката, като "по-престижна" специалност и поставят ВО и КН като втори вариант. Не е важно дали има много желаещи, а дали на теб ти се учи точно това. :wink:
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
  • Или поне така е според легендата...
tiholina
В началото бе словото

Мнение от tiholina »

На мен ми се учи на първо място журналистика , но и за книгоиздаване имам голямо желание и ако ме приемат там нямам намерение да се прехвърлям
wgbg
В началото бе словото
Специалност: asddsdasds
Курс: друг

Мнение от wgbg »

Moже ли някой по-запознат да ми разясни какво точно работи един ПР мениджър,освен всеизвестните функции за изграждане на имидж,реклама и т.н
Аз още съм малък,11 клас съм,но идея си нямам какво ми се бачка,само знам,че искам да е нещо по-абастрактно,не някоя скучна точна наука.А не искам да хвърлям излишен труд и пари за уроци ако случайно ме приемат и след 1 месец се откажа...
И като цяло какво е мнението на хора взели такава диплома,щото все чета мнения от хора,които са се отказали,или на се пробвали даже,макар че са имали мерак,защото еди-си-кво...
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология

Мнение от Victoria Dragieva »

wgbg , направи си труда и напиши в чичо Гугъл и ще ти се появят статии именно за това,което искаш да разбереш.Чудя се на повечето хора-аджеба,защо винаги чакате наготово да ви падне от небето?! Ми размърдайте се малко де,мен например като ме интересува нещо си търся инфо,не го ли намеря-тогава питам.Peace :rr:
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
wgbg
В началото бе словото
Специалност: asddsdasds
Курс: друг

Мнение от wgbg »

Търсих,четох,последните няколко дни само с това се занимавам,но си мисля,че ще ми е по-полезно ако някой ми обясни как вижда нещата лично той в България,не да чета разни клишета по разни статии.
Philip
Пишете, о, братя
Специалност: Книгоиздаване
Курс: първи

Мнение от Philip »

"Но както казах ПР и реклама са функции, които могат да комуникират решаването на обществени и социални проблеми." Определено си в голяма заблуда,borisbg,но продължавай,в крайна сметка не ме интересува.
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Philip написа:"Но както казах ПР и реклама са функции, които могат да комуникират решаването на обществени и социални проблеми." Определено си в голяма заблуда,borisbg,но продължавай,в крайна сметка не ме интересува.
честно казано не мога да повярвам, че доживях да прочета подобна глупост; велика неграмотност!!!! 8)
Хвани се стегни, моето момче, че единствения заблуден от всички кандидати май си ти.
2 семестъра уча специалността и от 6 месеца я действам като ПР, реклама, маркетинг, ивент мениджмънт, БТЛ активност, АТЛ и благотворителност (28 оперирани деца с малформации и благотворителни концерти)/отделно преди да ме наемат фирмата е задействала спирането на свободното разпространение на сярна киселина с масивна пр и рекламна кампания на жертвите на заливания с киселина.
Дали съм по-заблуден от тебе????
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Victoria Dragieva
В началото бе словото
Специалност: Френска филология

Мнение от Victoria Dragieva »

wgbg,ти ако очакваш обективно мнение и съвети-няма да ги дочакаш.За всеки е различно-един харесва специалността,друг напълно я отрича :) Не очаквай някой тук да те потупа по рамото ''Давай,батка,ПР е супер,там са големите пари'' или нещо подобно :alien: ;)
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
яворов
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от яворов »

снощи споменах Народното събрание,докъде е стигнало, а тук за съжаление го конкурураме..
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Да,ПР-ите сте помогнали много на обществото,браво. Пр-ите са спасители на онеправданите;само с това работите и мислите денонощно-как да помогнете.Глупости на търкалета.Боли ме фирмата ти на кой е помогнала,това е едно шибано изключение.Стига си представял тази измислена професия като най-яката и хуманна и т.н.Ако искаш да промениш нещо в държавата трябва да си парламента.Това за което е помогнала фирмата,в която работиш не е "разрешаване на обществени проблеми".
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Нека си остана "заблуден",както ти си мислиш.
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

В колко фирми си работел, че знаеш кое е изключение?
Аргументирай се и кажи какво за теб е обществен проблем и защо си на мнението, че България няма социален маркетинг - твърдиш точно това, като споменаваш, че ПР няма никаква социална ангажираност? :lol:
Да, знам, че не можеш да се аргументираш. Но дали ти знаеш, че при такова положение думата ти не струва нищо и всеки е наясно какви безсмислици говориш? :lol:
И това, че си вадиш факти от въздуха от сорта на "ПР-ите сте спасители" е доста обезпокоителен факт, че ти изобщо не си за този изпит. Човече, изцяло извърташ контекста и не говориш нищо смислено и адекватно с моя пост. :mrgreen: Не, че нещо, но най-малкото могха да отбележа, че е олигофренско и е толкова 7-ми клас.
Но успех все пак, ще ти е нужен.. :lol:

Рядко простовати изказвания лееш. успокой се и започни да вникваш в това, което ти говорят. Това, за което спорим, е една от най-прагматичните материи, така че представи си за момент, че може би не говоря наизуст, а с факти.Ако пак нищо не вденеш може би е време да постоиш на течение.
Ако искаш да промениш нещо в държавата трябва да си парламента.
Ноу комент!!! :lol: :lol: :lol: (на колко години си?)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”