[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от Bestcho »

Yordan Enev написа:А КИ е ?
Книгоиздаване.[/quote]

Аз и аз предпочитам книгоиздаване , но за него трябва да изкарам прилична оценка на изпита по журналистика . То си ми остава първо желание една от трите специалности във ФЖМК , БФ е в случай че не вляза там :)
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Аз и аз предпочитам книгоиздаване , но за него трябва да изкарам прилична оценка на изпита по журналистика . То си ми остава първо желание една от трите специалности във ФЖМК , БФ е в случай че не вляза там :)[/quote]

Ще изкараш :) Книгоиздаване редовно 21.89 - това е минималният бал от миналата година. 3.50 би трябвало да ти гарантира място вътре, а и баловете на момчетата тази година ми се струва, че ще са още по-ниски.
I love TraNce
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Така е , но след тази двойка на сегашния изпит , доста се усъмних във възможностите си . Разбира се , че предпочитам на редовния изпит да изкарам нещо прилично и да вляза в една от трите специалности , но не знам как ще се развият нещата . Точно заради това търся резервен вариант :)
Philip
Пишете, о, братя
Специалност: Книгоиздаване
Курс: първи

Мнение от Philip »

Напълно съм съгласен с вас за книгоиздаването. А за успеха мога да ти кажа,ако си знаеш дипломата по история и матурата по БЕЛ.
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

А за да влезнеш КИ трябва да изкараш поне 4.00 при положение,че имаш оценки над 5.50 и на БЕЛ и на История
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

По история оценката от дипломата ми ще е малко над 5 . По-конкретно 5.13 . На матурата по БЕЛ не знам какво ще изкарам и на изпита също .. :)
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Philip написа:А за да влезнеш КИ трябва да изкараш поне 4.00 при положение,че имаш оценки над 5.50 и на БЕЛ и на История
4x3=12+4(БЕЛ M)+6(ИСТ Д)=22(21.89)
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Не се излгайате с такива изказвания за БФ!
Познавам 6 ПР и Маркетинг мениджъри, които са с такова образование.
А да не говорим, че половината главни редактори на медии са с Българска филология :)
Относно това, че ВО е женска специалност... това твърдение се покрива дотам, докъдето всяко второ момиче иска да бъде ПР и свързва професията с хайлайфа.
Разбира се, основите на тази дейност са далеч по-дълбоки. За този факт говорят и най-големите специалисти в сферата, които не са жени. Тоест мисля, че няма нито една жена, която да е допринесла за развитието на ПР като управленческа функция, поради простата причина, че жените не я възприемат като такава.
Philip написа:А за да влезнеш КИ трябва да изкараш поне 4.00 при положение,че имаш оценки над 5.50 и на БЕЛ и на История
Миналата година момчета влизаха с тройки.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Ако са били с 6.00 история и бълг.език сигурно и с тройки са влезнали. За българската филология казах,че е полезна ако човек иска да се занимава с журналистика.Не я храня,но и не я харесвам като специалност.За ПР съм съгласен,че добрите са мъже,но те са малко. И все пак за мене това е женска професия.
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

Тази година (според мен) баловете ще са ниски.Аз погледнах баловете от предходните години и специално за 2010 са доста високи,но за 2005/2006/2007 са адски ниски и 4 ти стига за ВО,дано и тази година е така!
tiholina
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tiholina »

A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50 :cry:
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

Един мой познат имаше 4:00 на изпита по журналистика,другите му оценки бяха петици, и едва влезна книгоиздаване и то на второ класиране.Такаче тия глупости с тройките си ги спести,пич.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

tiholina написа:A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50 :cry:

50:50
Philip
Пишете, о, братя

Мнение от Philip »

A за момичетата какъв е минималният бал ? Аз имам 4 и искам книгоиздаване , дали ще ми стигне при положение , че на матурата по БЕЛ имам 5 , а от дипломата по История 5.50 -мисля,че няма да стане.
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Philip написа:Ако са били с 6.00 история и бълг.език сигурно и с тройки са влезнали. За българската филология казах,че е полезна ако човек иска да се занимава с журналистика.Не я храня,но и не я харесвам като специалност.За ПР съм съгласен,че добрите са мъже,но те са малко. И все пак за мене това е женска професия.
Това е много ограничено виждане.
Че е факт, че много каки се бутат да са ПР-ки - факт е! :lol:
Но както казах ПР и реклама са функции, които могат да комуникират решаването на обществени и социални проблеми. Тази небляскава част от ПР е избрана от по-малък кръг хора. А човек, който е креативен и има идеи - тръгва точно там.
В тази връзка всички мераклии за ВО могат да посетят някоя от лекциите ни по Семиотика на рекламата, Изграждане на имидж или Социални рекламни кампании.
Нека само ми пише на мен или колежката Amabrosio`, за да дадем детайли. :) :)
Последно промяна от Borisg на 16 Апр 2011, 11:38, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”