Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Митко Бербатов

Мнение от Scarface »

memento mori написа:Ако беше, щеше да знаеш, че няма футболист, който да предпочита да е резерва, пред това да играе редовно...
...освен ако не се казва Винстън Богард :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

хахаха тва типче го бях забравил, беше печелил някаква награда за трансферна издънка... при все това мина през Милан, Барса, Челси :lol:
Наскоро се сетих за един футболен гений, който помня с едно-единствено пошло воленце в мач на Рома. Това лице се казва Иван Томич и за 6 години в Европа има сигурно 40-50 мача :shock: И дори игра финал за УЕФА, при това най-великият в историята на този турнир - Алавес/Ливърпул

По темата - ако Берба класира Юнайед на финал за ФА и Сърчето го остави резерва срещу Шалке, при все, че съм убеден, че именно срещу такъв отбор и при това немски Берба ще е най-полезен от всички нападатели в отбора, ще организирам атентат срещу него. И без това ме е ядосал вече с това, че на 99% направи Юнайтед първи по титли в Англия... :lol:
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Бербатов все по-често е на резервната скамейка. Отсъствието на българската футболна звезда от последните мачове на Манчестър Юнайтед предизвика вълна от недоволство у нас. За почитателите на Димитър Бербатов участието му в решаващите мачове на Манчестър Юнайтед е национален въпрос.

„За всички фенове и за мен е много тъжно, защото губи форма, аз виждам какво прави Бербатов, каква е причината не знам има някакви жълти слухове, за да не стане голмайстор на сезона, но не ми се вярва англичани да постъпят по този начин, жалко е”, коментира Георги Милчев – Годжи, Фенклуб на Манчестър Юнайтед.

„Ядосан съм, мога да го кажа това нещо. Виждам как един огромен талант, какъвто е Митко, се погребва. Аз не мога да си представя, че неговата кариера ще завърши на пейката”, каза проф. Николай Овчаров.

„Като фенове и българи имаме основание да се дразним”, добави Светла Петрова, също от Фенклуба.

Според медийните спекулации, всичко това се прави, за да бъде продаден Бербатов - или в Байерн Мюнхен или разменен с играч от Тотнъм - слухове които досега нито един мениджър не е потвърдил официално.

„В момента формата на Руни и Чичерито е много по-добра. Статутът му от голмайстор се превърна в златна резерва”, каза Теодор Стойнев. „Как да се докажеш като не те пускат в играта”, попита Светла Петрова.

Бербатов е футболист, когото признават и противниците. Любомир Методиев е фен на Арсенал, но и добър приятел и съученик на Бербатов. И смята, че той е голмайстор и не заслужава такова отношение.

Бербатов няма само доброжелатели, враговете му например твърдят, че головете му излизат най-скъпи за платените за него 30 милиона паунда. И така, в момента Димитър Бербатов е лидер при реализаторите във Висшата лига с 21 гола. За сравнение - конкурентите му в атаката на Манчестър Юнайтед - Хавиер Ернандес и Уейн Рууни са се разписвали 2 пъти по-малко.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Тъжен мач беше мачът на Юнайтед със Сити за Бербатов и Noctis. :? :lol: :lol:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Вярно .. така си беше.. аз само не разбрах защо Сър-а излезе с Бербатов като самотен нападател.. и то като отляво играе Нани :shock: :?
Бербо ако е виновен за нещо, то е второто положение.. за първия пропуск - аз лично не знам нападател, който да не е изпускал такова положение поне по няколко пъти в кариерата си..
Иначе дори Бербо да беше вкарал и Юнайтед да поведе.. с подобна игра.. едва ли Юнайтед щеше да спечели..
Скоулс е маалко по-бездарен от Г. Сърмов в момента :? :? :?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Юнайтед до 30тата минута смазаха Сити.След това изтървах голяма част от мача, но както почнаха, не виждах как ония дървари могат да ги бият.А пропускът на Бербатов наистина беше много голям.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ами след 30-та минута беше обратното.. след пропуска на нашия Юнайтед нямаха чисто положение цял мач.. изключая една греда от фал :? С тая халфова линия си е цяло чудо, че ще станат шампиони на Англия.. че дори и финал за ШЛ ще играят
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Да, гредата вече я видях. :lol: И все пак наистина ми е необяснимо кво трябва да се случи, за да се служи тоя прелом в мача. :roll:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Да имаш триото Карик, Скоулс, Нани в състава си :evil4:
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Нани е човекът, който ви спаси в сумати мачове тоя сезон.Вярно, че е цигане, но ви върши прекрасна работа.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

:lol: :lol: :lol: и е провалил 2 пъти повече
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

За разлика от Бербатов, който вкара 8 гола за 2 мача и след това изпада в летаргия. :lol: :lol:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз не виня никого за загубата. Бербатов изпусна двете най-чисти положения за нас, случва се. Скоулс си го знам, че е ренде, но никога няма да кажа дума срещу него заради всичко, което е направил за тоя клуб. Просто се усети липсата на Рууни...Но все пак ме успокоява фактът, че имаме по-големи риби за пържене до края на сезона 8)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Пък в нета намерих анкета кой от долните два безумни пропуска е по-безумен. И двата са постигнати в един ден и горе-долу по едно и също време ;)

Бербатов:

Епичният FACEPALM на Рууни в това видео е безценен, смях се с глас. :king:

И Вучинич:

Та в споменатата анкета аз все пак гласувах за Бербатов, защото той пропуска 2 пъти за съвсем кратък интервал от време и защото Вучинич все пак вкарва гол за Рома (които също като Ман Ю паднаха, де).
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Е, аз мисля, че тоя на Вучинич е още по-фрапантен. Бербатов поне трябваше да се метне на шпагат, за да играе с топката :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”