[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
А къде мога да видя по колко човека ще приемат във всяка специалност и от кой пол по колко ^^
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
След месец някъде ша излезнат квотите от министертвото. Дано КН са 2 потока.
- HorusEye
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
Хехе да и аз имам 4.2 а мислех, че до 4ка няма да стигна...HorusEye написа:Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
- HorusEye
- В началото бе словото
Колко човека са с по висока оценка, за да видим колко са в диапазона 4,00-4,20? А иначе наистина много тъпи грешки. На модула забравих 0 да включа в интервала. Ирационалното тръгнах да го решавам със система като тези от втора степен. На петнадесетоъгълника въобще не предвидих повтарящите се 10 и писах 105. Тая с триъгълника, който беше със страни 8,15,17 я решаваш като ползвах формулата за лице с радиус на описаната, ама трябва да са я признали за напълно вярна.fouks_f написа:Хехе да и аз имам 4.2 а мислех, че до 4ка няма да стигна...HorusEye написа:Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
Последно промяна от HorusEye на 15 Апр 2011, 19:08, променено общо 1 път.
как ще не стига бе човек ти да нямаш 3 ка в дипломата имайки предвид баловете от мин година и трудността на тазгодишните задачи сиг ще стигне за доста нещаHorusEye написа:Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
Е да, но на редовния като дадат по-лесна тема, тези оценки за никъде няма да стигат... А някой има ли представа колко % са 2ките?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
Математика - сесия 1- 5.05
Оценка по-висока 10 ( 2.2 %)
леле мале, по това съдя, че баловете ще са още по нищожни от мин година, така че хората дори с 3ки не виждам за какво се тюхкат
- HorusEye
- В началото бе словото
Дано си добър пророк. Аз имам 6 или поне ще имам.invisible написа:искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Прогрес.Eleanor написа:Математика - сесия 1- 5.05
Оценка по-висока 10 ( 2.2 %)
леле мале, по това съдя, че баловете ще са още по нищожни от мин година, така че хората дори с 3ки не виждам за какво се тюхкат
е добре де, гледам квотите от 2010 и за жени е - 35 в СИ и 45 в КН. Сега над моята оценка(4.2) има 64, а на редовния като се повишат оценките с 0.5 примерно това 4.2 за къде ще стига? Възможно е и аз да не съм рабрала добре таблицата с квотитеinvisible написа:искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А за момчетата колко места са в КН и СИ?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
миналата година са били 95 за КН и 60 за СИbrasence написа:А за момчетата колко места са в КН и СИ?
разбира се няма да влезеш на първо класиране понеже тия над тебе ще са кандидатствали навсякъде и ще ги приемат навсякъде но от тези момичета ще има в унсс ту виас . една част ще кандидатстват в чужбина .. не всички са се засилили към фмиYoana.T написа:е добре де, гледам квотите от 2010 и за жени е - 35 в СИ и 45 в КН. Сега над моята оценка(4.2) има 64, а на редовния като се повишат оценките с 0.5 примерно това 4.2 за къде ще стига? Възможно е и аз да не съм рабрала добре таблицата с квотитеinvisible написа:искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ