[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
fouks_f
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от fouks_f »

А къде мога да видя по колко човека ще приемат във всяка специалност и от кой пол по колко ^^
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

След месец някъде ша излезнат квотите от министертвото. Дано КН са 2 потока.
Аватар
HorusEye
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от HorusEye »

Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
fouks_f
В началото бе словото

Мнение от fouks_f »

HorusEye написа:Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
Хехе да и аз имам 4.2 а мислех, че до 4ка няма да стигна...
Аватар
HorusEye
В началото бе словото

Мнение от HorusEye »

fouks_f написа:
HorusEye написа:Имам 4. Много съм щастлив. Знам, че за нищо не стига, но се обнадеждих за другата сесия. Мислех, че ще имам 3 предвид глупавите ми грешки, но явно са били благосклонни. Сега сериозно залягам над задачите, защото имам доста пропуски и мисля да ги попълня.
Хехе да и аз имам 4.2 а мислех, че до 4ка няма да стигна...
Колко човека са с по висока оценка, за да видим колко са в диапазона 4,00-4,20? А иначе наистина много тъпи грешки. На модула забравих 0 да включа в интервала. Ирационалното тръгнах да го решавам със система като тези от втора степен. На петнадесетоъгълника въобще не предвидих повтарящите се 10 и писах 105. Тая с триъгълника, който беше със страни 8,15,17 я решаваш като ползвах формулата за лице с радиус на описаната, ама трябва да са я признали за напълно вярна.
Последно промяна от HorusEye на 15 Апр 2011, 19:08, променено общо 1 път.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

как ще не стига бе човек ти да нямаш 3 ка в дипломата имайки предвид баловете от мин година и трудността на тазгодишните задачи сиг ще стигне за доста неща :wink:
Изображение
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

Е да, но на редовния като дадат по-лесна тема, тези оценки за никъде няма да стигат... А някой има ли представа колко % са 2ките?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
Изображение
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

Математика - сесия 1- 5.05
Оценка по-висока 10 ( 2.2 %)

леле мале, по това съдя, че баловете ще са още по нищожни от мин година, така че хората дори с 3ки не виждам за какво се тюхкат
Аватар
HorusEye
В началото бе словото

Мнение от HorusEye »

invisible написа:искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
Дано си добър пророк. Аз имам 6 или поне ще имам. :compress: Ама пак, искам малко по-височка оценка на изпита. И на 4,99 съм съгласен :) , ей така за мен си.
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Eleanor написа:
Математика - сесия 1- 5.05
Оценка по-висока 10 ( 2.2 %)

леле мале, по това съдя, че баловете ще са още по нищожни от мин година, така че хората дори с 3ки не виждам за какво се тюхкат
Прогрес. :lol:
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

invisible написа:искаш ли да се обзаложим че с 6 в дипломата и 4ка на изпита ще може да се влиза СИ
е добре де, гледам квотите от 2010 и за жени е - 35 в СИ и 45 в КН. Сега над моята оценка(4.2) има 64, а на редовния като се повишат оценките с 0.5 примерно това 4.2 за къде ще стига? Възможно е и аз да не съм рабрала добре таблицата с квотите :oops:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

А за момчетата колко места са в КН и СИ?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

brasence написа:А за момчетата колко места са в КН и СИ?
миналата година са били 95 за КН и 60 за СИ
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Yoana.T написа:
е добре де, гледам квотите от 2010 и за жени е - 35 в СИ и 45 в КН. Сега над моята оценка(4.2) има 64, а на редовния като се повишат оценките с 0.5 примерно това 4.2 за къде ще стига? Възможно е и аз да не съм рабрала добре таблицата с квотите :oops:
разбира се няма да влезеш на първо класиране понеже тия над тебе ще са кандидатствали навсякъде и ще ги приемат навсякъде но от тези момичета ще има в унсс ту виас . една част ще кандидатстват в чужбина .. не всички са се засилили към фми :lol: да не говорим че ще има хора на които не им се програмира но математиката им е силна те ще влязат в по странни специалноти като ПМ и статистиката .. имаш 80 чисти места и ти с твоята оценка си в 70-те няма място за драми ;)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”