Резултати Литература - 2011/2012

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Резултати Литература - 2011/2012

Мнение от goblinwfi »

Аз имам двойка - очаквах го , защото не бях учил за Елин Пелин :geek:
Смятам , че за втората сесия ще съм подготвен , заото сега наблегнах на Историята , та за юли да ми е само 1 изпит на главата (надявам се :lol: )
240 момчета имат 2-ки , и само 219 по - високо от двойка :salute: :salute: :salute:
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

хмм, сега разбирам, че едно момиче не е успяло да влезе право /миналата година/ с 5.43 български и 5 история

и започвам да се замислям, че моето 5.13 няма да ми стигне като оценка по литература
повечето ми казват, че би ми стигнало 5.25 по история. лошото е, че в училище искат да ми оставят 5 по история, което означава, че бала автоматически ми спада с една единица. и най-тъпото е, че госпожата е казала, че ще пише по-ниска оценка именно защото ще кандидатствам право.. просто нямам думи, а уж беше свестен човек... дайте някакви съвети как да действам... :(
Аватар
abrr
В началото бе словото

Мнение от abrr »

Аз съм с 5.38 8) Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

abrr написа:Аз съм с 5.38 8) Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
извинявай, че ми стана любопитно- кои разкази включи и писа ли за Гераците? :)
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Имам въпрос - кои са били другите теми в тегленето, освем Елин Пелин?
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
scared
В началото бе словото

Мнение от scared »

Аз имам 4.75. Написах 9 страници, но не писах за Гераците. Включих доста разкази.
Момче.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

brasence написа:Имам въпрос - кои са били другите теми в тегленето, освем Елин Пелин?
Изтеглиха една контролна тема. Не помня формулировката,но беше върху Алеко.
Аватар
abrr
В началото бе словото

Мнение от abrr »

seduction написа:
abrr написа:Аз съм с 5.38 8) Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
Дано си спомням правилно :)
- „Косачи“, „Андрешко“, „Задушница“, „Ветрената мелница“ и други, за които сега не се сещам
- цикъла „Под манастирската лоза“ го разгледах като едно цяло и дадох примери от „Огледалото...“, „Чорба...“, „Очите...“, „Занемелите...“, май тъй беше :bounce:
- За “Гераците“ мисля, че излезе към страница и половина

В крайна сметка каквото и да пишех накрая все гледах да вмъкна ключовите думи от заглавието.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

seduction написа:хмм, сега разбирам, че едно момиче не е успяло да влезе право /миналата година/ с 5.43 български и 5 история

и започвам да се замислям, че моето 5.13 няма да ми стигне като оценка по литература
повечето ми казват, че би ми стигнало 5.25 по история. лошото е, че в училище искат да ми оставят 5 по история, което означава, че бала автоматически ми спада с една единица. и най-тъпото е, че госпожата е казала, че ще пише по-ниска оценка именно защото ще кандидатствам право.. просто нямам думи, а уж беше свестен човек... дайте някакви съвети как да действам... :(
учи си стабилно за изпита. според мен няма да те преебат точно в 12 клас, а искат само да те "сплашат". Тия работи оня каза на тоя пък моя чул трето не ги слушай. Почвай да се притесняваш едва след като знаеш със сигурност фактите.

а за момичето, дето не успяло да влезе - възможно е само ако са й били супер ниски оценките от дипломата, демек матура по БЕЛ и матура/средна оценка по история ;)
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Crippled Alice- благодаря, дано наистина да си права. А това, което споделих не са слухове. Просто и друго момиче искаше да учи право и госпожата и е казала, че докато не се откаже няма да и пише отлична оценка. Както и да е, наистина в момента приоритет ми е изпита в неделя.
А иначе за момичето, което не е успяло да влезе- помислих като вариант, това, което ти предполагаш, но не мисля, че въпроса тук опира до матура и оценка от у-ще.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

abrr написа:
seduction написа:
Дано си спомням правилно :)
- „Косачи“, „Андрешко“, „Задушница“, „Ветрената мелница“ и други, за които сега не се сещам
- цикъла „Под манастирската лоза“ го разгледах като едно цяло и дадох примери от „Огледалото...“, „Чорба...“, „Очите...“, „Занемелите...“, май тъй беше :bounce:
- За “Гераците“ мисля, че излезе към страница и половина

В крайна сметка каквото и да пишех накрая все гледах да вмъкна ключовите думи от заглавието.
мхм. добър подбор. аз включих доста разкази, но не знам защо така се ми резнали оценката. не, че се оплаквам де. (= Ще видим следващата седмица какви грешки имам :)
Unnamed
В началото бе словото

Мнение от Unnamed »

4.25 изкарах и след като знам какви "невеорятни" усилия положих съм доволен :). Явно доста ниски оценки има , щом само 40 и няколко момчета имат повече от мен и 16 са със същата оценка ...А определено Елин Пелин бе от лесните и все си мисля , че на редовния ще е нещо по-трудно...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

seduction написа:Просто и друго момиче искаше да учи право и госпожата и е казала, че докато не се откаже няма да и пише отлична оценка.
:shock: :shock: :shock:

Не мога да повярвам просто.. с такива учители за никъде не сме (освен, ако не е вярно варианта на Crppied Alice, че просто е искала да ви сплаши..)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Знаеш ли, все ми се иска това момиче, което ми сподели да е попресилило нещата, но лошото е, че въпросната учителка прави всичко възможно за да ми покаже, че е против това да се учи право. На нашите от миналата година е заразправяла как нямам достатъчно историческа мисъл и как нямало да ме приемат в СУ право, но коя е тя да решава, егати.. Както и да е. Тъпото е, че госпожата беше пич едно време, но явно годините си казват думата.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

абе коя е тя, че да ти казва какво да учиш? я и тегли една майна, да разправя квото си пожелае, ти нито й говори, нито я слушай
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”