Смятам , че за втората сесия ще съм подготвен , заото сега наблегнах на Историята , та за юли да ми е само 1 изпит на главата (надявам се
240 момчета имат 2-ки , и само 219 по - високо от двойка
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
извинявай, че ми стана любопитно- кои разкази включи и писа ли за Гераците?abrr написа:Аз съм с 5.38Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
Изтеглиха една контролна тема. Не помня формулировката,но беше върху Алеко.brasence написа:Имам въпрос - кои са били другите теми в тегленето, освем Елин Пелин?
Дано си спомням правилноseduction написа:извинявай, че ми стана любопитно- кои разкази включи и писа ли за Гераците?abrr написа:Аз съм с 5.38Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
учи си стабилно за изпита. според мен няма да те преебат точно в 12 клас, а искат само да те "сплашат". Тия работи оня каза на тоя пък моя чул трето не ги слушай. Почвай да се притесняваш едва след като знаеш със сигурност фактите.seduction написа:хмм, сега разбирам, че едно момиче не е успяло да влезе право /миналата година/ с 5.43 български и 5 история
и започвам да се замислям, че моето 5.13 няма да ми стигне като оценка по литература
повечето ми казват, че би ми стигнало 5.25 по история. лошото е, че в училище искат да ми оставят 5 по история, което означава, че бала автоматически ми спада с една единица. и най-тъпото е, че госпожата е казала, че ще пише по-ниска оценка именно защото ще кандидатствам право.. просто нямам думи, а уж беше свестен човек... дайте някакви съвети как да действам...
мхм. добър подбор. аз включих доста разкази, но не знам защо така се ми резнали оценката. не, че се оплаквам де. (= Ще видим следващата седмица какви грешки имамabrr написа:Дано си спомням правилноseduction написа:извинявай, че ми стана любопитно- кои разкази включи и писа ли за Гераците?abrr написа:Аз съм с 5.38Написах осем страници и половина за Елин Пелин. Към края имаше здраво мацаници, но общо взето се получи супер, като се има предвид, че точно за него не бях учил много-много.
![]()
- „Косачи“, „Андрешко“, „Задушница“, „Ветрената мелница“ и други, за които сега не се сещам
- цикъла „Под манастирската лоза“ го разгледах като едно цяло и дадох примери от „Огледалото...“, „Чорба...“, „Очите...“, „Занемелите...“, май тъй беше![]()
- За “Гераците“ мисля, че излезе към страница и половина
В крайна сметка каквото и да пишех накрая все гледах да вмъкна ключовите думи от заглавието.
seduction написа:Просто и друго момиче искаше да учи право и госпожата и е казала, че докато не се откаже няма да и пише отлична оценка.