И аз смятам като други, че трябва да се построи музей на комунизма, така който толкова се подмокря от бетонни гигантски чужди войски, може спокойно да ходи и да ги съзерцава
Един цитат, който ме втрещи, на Боромир е следното откритие :
"Не СССР е организирал Народния съд и не СССР е клал българска интелигенция. Не СССР е провокирал Балканските войни и не СССР наказва България в Ньой." - А под чие давление става Народния съд бе приятелче, под чие давление са избити толкова хора без съд и присъда , а други са натикани по лагери, може би на персийския шах или на американските империалисти ? Какъв СССР и Ньой ми бръщолевиш, като СССР се появява през 1922 година, а дотогава бушува гражданска война ? А знаеш ли, че заради СССР България е обявена за ПОБЕДЕНА страна във ВСВ ? Че заради СССР се създава изкуственото недоразумение Югославия ? Как може да нямаме паметник в подобни размери на Левски, Ботев, Списаревски и т.н., а на чужда армия, а на всичкото отгоре и българи да нямат нищо против ? Е после как ще ме убедиш, че не си комунист, при условие че комунистите нямат родина ... Айде чакам да почнеш да обясняваш колко съм тъп и какъв невежа съм, а ти си най-умният от всички

Into the endless we ride...