[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
имаш добри шансове за Книгоиздаване
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
Ами може да ти стигне за Книгоиздаване?
-
tiholina
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
i az sum s 4 ;( imam li shans za jurnalistika s tazi ocenka .... nqkoi moje li da mi dade link za broq na mestata
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Мислиш ли? Според мен,сега на 1вата сесия режат повече,но на редовната трябва да са малко по-щедри,иска ми се да вържа 4.90/5.00Neuromancer написа:Ами може да ти стигне за Книгоиздаване?
-
Neuromancer
- В началото бе словото
Aйде хората, които учат журналстика да казват с какви оценки са влизали?
И наистина ли само 20 момчета приемат?
И наистина ли само 20 момчета приемат?
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз имам 5.00! И съм доволна! Браво и на теб! ;]Neuromancer написа:Имам 5:00
Според вас ще ми стигне ли за да вляза? Може ли някой да даде балооразуването?
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
ами, като имаш предвид, че сме 200 момчета, които се явяват, долу-горе толкова трябва да сме.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Къде мога да видя мин,бал за ВО и Книгоиздаване задочно за 2010/2011
-
Neuromancer
- В началото бе словото
Ти колко изкара?Judas написа:ами, като имаш предвид, че сме 200 момчета, които се явяват, долу-горе толкова трябва да сме.
А иначе съм забелязал, че много хора влизат Право, влизат в други университети или използват оценката си за ВО и Книгоиздаване, тъй че си мисля, че с тази оценка и една 5-чка по БЕЛ съм вътре редовно.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бихте ли споделили , тези които имате по-високи оценки как точно формулирахте есето си ? Моята оценка не е за коментиране . Явно не съм разбрал въобще по какъв начин трябва да напиша есето си и заради това не съм имал успех .
Neuromancer според мен 100% си вътре. леле как ти завиждам. благородно де. защото сега ще си изкараш балове и всички такива готини моменти без да се притесняваш за изпити. как горе долу ти е било есето, дай съвети на нас, които още сме кандидати 
аз имам 4,38, (120 над мен, 8 колкото мен)
п.п. искам мнения за задочната форма, аз мисля, че май-май е по-добре, естествено по-трудно е, но ако работиш, това може после да ти е плюс... ?
аз имам 4,38, (120 над мен, 8 колкото мен)
п.п. искам мнения за задочната форма, аз мисля, че май-май е по-добре, естествено по-трудно е, но ако работиш, това може после да ти е плюс... ?
- Rados
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
и моята оценка не е за коментиране,
мн зле съм се представила а уж пиша добре ...
нз сиг ще се откажа от редовния 
Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Neuromancer,поздравление! Оценката ти ,ти гарантира 100%,че ще влезнеш в желаната от теб специалност.Браво!
-
Neuromancer
- В началото бе словото
Ами - казано честно аз наистина писах пълни глупости и според мен бая се изложих. Проблемът ми беше, че не си прецених времето и писах 3 часа чернова, и за около 40 минути трябваше да препиша 5 страници плътен текст. Стана мацаница голяма. Правописни, пунктуационни, граматически, стилистични грешки, повторения, грозно написано. Структурата ми не беше нищо особено, просто писах нещо като разказ. Очаквах слаба оценка, защото текстът ми беше обагрен с грешки от всякакъв род и число, поради бързината и липсата на време за проверка. Но идеята ми беше добра и сравнително оригинална. И ето го резултата - 5.00
Така че според мен това е най-важното - да имаш добра и различна идея, която да изпъкне над останалите.
едит
Не казвайте 100%, защото не се знае какво ще направя на матурите. Без да искам сам се набоцах с матура по философия и сега ако не си седна на гъза един месец да уча - двойката ми е в кърпа вързана.
Така че според мен това е най-важното - да имаш добра и различна идея, която да изпъкне над останалите.
едит
Не казвайте 100%, защото не се знае какво ще направя на матурите. Без да искам сам се набоцах с матура по философия и сега ако не си седна на гъза един месец да уча - двойката ми е в кърпа вързана.
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ясно . Благодаря ти , че сподели . На мен ми минаха през главата много идеи относно формата на моето есе , но сякаш не събрах достатъчно смелост , за да напиша нещо по-различно . Няма как да не съм разочарован , но в крайна сметка опитах и се опрарих . Ще се опитам да попия всичко казано от учителя , който ще ми обясни мотивите за оценката и дано на редовния изпит да се представя по-добре ..Neuromancer написа:Ами - казано честно аз наистина писах пълни глупости и според мен бая се изложих. Проблемът ми беше, че не си прецених времето и писах 3 часа чернова, и за около 40 минути трябваше да препиша 5 страници плътен текст. Стана мацаница голяма. Правописни, пунктуационни, граматически, стилистични грешки, повторения, грозно написано. Структурата ми не беше нищо особено, просто писах нещо като разказ. Очаквах слаба оценка, защото текстът ми беше обагрен с грешки от всякакъв род и число, поради бързината и липсата на време за проверка. Но идеята ми беше добра и сравнително оригинална. И ето го резултата - 5.00
едит