Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Engelsblut
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика на масовата и художествена комуникация
- Курс: завършил
Re: Стипендии (2010-2011)
Аз имам друг въпрос към СС относно ФНПП. Как може хора с успех 4.44 и 4.50 (Нупче, пупче, логопедия), и то не един или двама, да се класират за стипендия, но аз (и други хора от групата ми) с успех над 5.50 не се класирам (ПМХК)? Това е абсолютно неприемливо за мен, при положение че толкова много хора получават правото на стипендия от другите специалности, а от нашата сме толкова малко. Разликата е просто прекалено голяма. Не смятате ли, че не е честно, спрямо хората с по-висок успех? Все пак ние сме се трудили за него, а накрая отново едно голямо нищо.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бройката за получаващите стипендии зависи от това колко човека сте цялата специалност. Ако НУПЧЕ са 300, то вие може да сте 50...та затова и бройките са по-малко. Така че ти се бориш само с тези от ТВОЯТА специалност - от 1ви до 4ти курс.
Във ФНПП масата са 6-ци. В моята специалност винаги е трябвало да имаш около 5.80 минимум, за да имаш ШАНС за стипендия... Миналият семестър бях много очудена, защото хора с по-ниски оценки имаха стипендии. Сега не мога да видя класирането как е.
За следващия семестър се понапъни и изкарай по-високи оценки. Тва е ..
Във ФНПП масата са 6-ци. В моята специалност винаги е трябвало да имаш около 5.80 минимум, за да имаш ШАНС за стипендия... Миналият семестър бях много очудена, защото хора с по-ниски оценки имаха стипендии. Сега не мога да видя класирането как е.
За следващия семестър се понапъни и изкарай по-високи оценки. Тва е ..

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Здравейте!
Имам един леко тъп въпрос. Класиран съм за стипендия, но сега виждам, че в публикуваните списъци името ми е леко сбъркано, като е изпусната една буква от фамилията ми. Това проблем ли ще е при превода на стипендиите и трябва ли да се обърна към някого?!
Благодаря!
Имам един леко тъп въпрос. Класиран съм за стипендия, но сега виждам, че в публикуваните списъци името ми е леко сбъркано, като е изпусната една буква от фамилията ми. Това проблем ли ще е при превода на стипендиите и трябва ли да се обърна към някого?!
Благодаря!
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не мисля, че има нещо ново в тази новина. Таванът на стипендиите е 120 лв, т.е. толкова могат да бъдат максимум - и има университети, в които са в такъв размер.
А това, че "някои студенти ще могат да получават по 210 лв/месец" се има предвид сумарно -> европейска + държавна.
Както ще ни се получи на всички, които имаме успех и за двете стипендии
А това, че "някои студенти ще могат да получават по 210 лв/месец" се има предвид сумарно -> европейска + държавна.
Както ще ни се получи на всички, които имаме успех и за двете стипендии
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
Много благодаря за разяснението, _sonrisa_! 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За нищо
То наистина трябва "преводач", за да ги разбереш тези репортажи понякога 
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
_sonrisa_ написа:То наистина трябва "преводач", за да ги разбереш тези репортажи понякога
- Sabbath
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте колеги, аз имам следния въпрос:
Политология съм първи курс, имам успех 5.75 и не съм класиран за стипендия, а имам 3-ма колеги със същия успех, които са класирани. Писах до СС- нямам отговор, затова днес ще ходя до ректората да търся някой за отговор. Грешка ли е станала според вас, или ако не- по какъв критерий е направено това класиране, след като успехът ни е еднакъв?
Политология съм първи курс, имам успех 5.75 и не съм класиран за стипендия, а имам 3-ма колеги със същия успех, които са класирани. Писах до СС- нямам отговор, затова днес ще ходя до ректората да търся някой за отговор. Грешка ли е станала според вас, или ако не- по какъв критерий е направено това класиране, след като успехът ни е еднакъв?
Заклевам се в името на
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и
ме постигне най-тежкото
божие наказание!
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и
ме постигне най-тежкото
божие наказание!
-
blueman_bg
- В началото бе словото
Колеги, след като е излязло класирането, трябва ли да предприемаме някакви стъпки или директно чакаме превод на парите 
Мерси предварително.
Мерси предварително.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Директно си чакаш да ти преведат парите.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Marla Singer
- В началото бе словото
В този любезен форум си позволявам да пиша само когато нещата тотално се объркат. Значи гледам аз класирането , пише че имам по-висок от декларирания успех , 5 колеги видях още класирани от моя курс , бога ми , на нито един името не беше написано правилно, успеха не бих се осмелила да предположа колко е омазан . Тая система от къде сте я купили в това СУ незнам но имам основанието да вярвам ,че ако бяхте гравирали на каменни плочки данните , по-бързо и по-ефикасно щяхте да ги обработите лол. Как един път някой не излезе и не каза "Аз съм виновен за тази грешка тук!" , то нещо винаги системата ала бала а у хър дър
Аз няма да отговарям за вашите обърквации , оправяйте си бъкиите СУ , няма да дойда до ректората , защото вече веднъж идвах .Няма да си дам и идент номера ,защото съм бохемска личност и си го загубих на първия ден още . Вие сте виновни , оправяйте се , аз дори и с по-ниския успех се класирам , но ако всичко е объркано толкова колкото си мисля , ще завърша преди да ги преведете тия стипендии
Аз няма да отговарям за вашите обърквации , оправяйте си бъкиите СУ , няма да дойда до ректората , защото вече веднъж идвах .Няма да си дам и идент номера ,защото съм бохемска личност и си го загубих на първия ден още . Вие сте виновни , оправяйте се , аз дори и с по-ниския успех се класирам , но ако всичко е объркано толкова колкото си мисля , ще завърша преди да ги преведете тия стипендии
We are defenders of any poseur or professional pretender around.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Уважаеми колеги, вече има актуализация по списъците за стипендии, там където е имало грешки са отстранени. И честито на ФНПП! 
Линкче - ТУК!
Линкче - ТУК!
- Marla Singer
- В началото бе словото
Мислите ли г-н Агент
лууук клоусър 
We are defenders of any poseur or professional pretender around.