Victoria Dragieva написа:Български език и литература - сесия 1 3.25 по-високи-402 ( 33.8 %) равни-63 ( 5.3 %)
Next time повече![]()
Смятай колко двойки има
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Victoria Dragieva написа:Български език и литература - сесия 1 3.25 по-високи-402 ( 33.8 %) равни-63 ( 5.3 %)
Next time повече![]()
Да, за редовния вярвам, че ще е по-добре. Трябва да епо-добре.Judas написа:lumpish написа:Е колко добре? Нали ходя и на училище...
3 дни учене ... то не е гаранция, че ако учиш много ще изкараш хубава оценка, но трябва повечко да се учи.
Е,че 4.40 ще ти стигне за някоя специалност 100%lindalee написа:честито на всички аз имам 4 и 40 и ще видя су през крив макарон
как по-точно?Yordan Enev написа:В УНСС хората са ползвали ''Гугъл'' по време на изпита, има ли смисъл да говорим повече
Съученици на писмените изпити ми разказваха, че хората, които сядат в средата на залата не се забелязват почти. Хората са си вадили телефоните и са търсили..martina_teodorova написа:как по-точно?Yordan Enev написа:В УНСС хората са ползвали ''Гугъл'' по време на изпита, има ли смисъл да говорим повече
Е, как?! Има още един месец... трябва да е топло, че да оплакнем очичките малко ;Ррtina~ написа:Как ви се струва абитуриентският бал на сняг? С късите роклички

Въпрос от изпита по БЕЛ - Коя от изброените героини е персонаж във филма "Аватар"?яворов написа:това за гугъл не го вярвам,дори и да го има е единичен случай. Изпитите в УНСС никой не може да ме убеди , че са лесни. Въпросите са връх на дебиломислещите умове. На изпита по история- кой е министър на просвещението през май 1920>< по бел = 'каква е мелодрамата на главната героиня в разказа 'Лудата'><