Ами всъщност не мисля, че си зле. Това е честа грешка, по мои наблюдения, само че обикновено се забелязва от учителите в даскало и се разяснява. Поне при нас беше така. Явно ти не си имала този късмет...divanova написа:Да, доста съм зле, налиtina~ написа:Нека позная - "По жицата"?divanova написа:Защото бях писала и за разказ, който не е на Елин Пелин, а на Йовков!След това ми казаха, че заради това намаляват оценката с 1 или 2 единици, но въпреки всичко смятах, че ще е двойка. Но, хайде, това ми е резервен вариант все пак
хаха Ако не го бях объркала това...
[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Работата е там, че в УНСС отличниците са малко измислени и 6.00 получава този с най-малко грешки и според него се формират и оценките на другите. Така че техните шестици не са идентични с тези в СУcerbera написа:Странно как в УНСС и ВИНСА преобладаващите оценки са от 5.50 до 5.98, а при нас 2.00... Хората надуват оценките, при нас обратната... Едва ли е само заради тестовата форма на изпита, лесния материал и многото възможности за преписване и наизустяване...
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
cerbera написа:Странно как в УНСС и ВИНСА преобладаващите оценки са от 5.50 до 5.98, а при нас 2.00... Хората надуват оценките, при нас обратната... Едва ли е само заради тестовата форма на изпита, лесния материал и многото възможности за преписване и наизустяване...
От ВИНС си вземаш една книжка с 600 въпроса, по История например.Ти ще знаеш повече от половина със сигурност. другата половина ги наизустяваш и си изкарваш пълно 6
Seniorita написа:Работата е там, че в УНСС отличниците са малко измислени и 6.00 получава този с най-малко грешки и според него се формират и оценките на другите. Така че техните шестици не са идентични с тези в СУcerbera написа:Странно как в УНСС и ВИНСА преобладаващите оценки са от 5.50 до 5.98, а при нас 2.00... Хората надуват оценките, при нас обратната... Едва ли е само заради тестовата форма на изпита, лесния материал и многото възможности за преписване и наизустяване...
Така е с изпите на хартиен носител.Електронните са си с определена скала.А и там са с по-високи оценки, защото изпитите са само тестове за всички специалности.За журналистика си имат и есе, и устен изпит.
Изпитите не са равностойни. С еднодневно учене без проблем се изкарва 5,50 в УНСС (личен опит), а тук..отделих 3 дни и резултата е 3,88...
Как така учиш по 1-2-3 дни за изпити?Или аз нещо не съм разбрал.А нали ви казвам - в УНСС има един елементарен изпит по езикова култура и мааалко по-кофти модул по литература.А и шестиците на хартиения, не са съвсем шестици.Не може за 3 дни учене да научиш добре толкова автори за СУ ...
Е колко добре? Нали ходя и на училище...
- MimSiTyYyYy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Въпросът е, че оценките ни са много зле.Да се надяваме, че не са ни завъртяли лебедчета и по журналистика....
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
Чакайте бе, как така по български са излезли толкова скоро, като беше много след журналистиката и като хората бяха двойно повече?!
- andi.borisova
- В началото бе словото
Много странно...Какво ли става с есетата ни ?
"Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
lumpish написа:Е колко добре? Нали ходя и на училище...
3 дни учене ... то не е гаранция, че ако учиш много ще изкараш хубава оценка, но трябва повечко да се учи.
Наистина е много странно ... 27 април по журналистика - 1100 кандидати.3 април по БЕЛ - 1700 кандидати.Не стига, че са 1.5 пъти повече работи и изпитът е една седмица по-късно, а и резултатите по БЕЛ излизат няколко дни по-рано ...
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Български език и литература - сесия 1 3.25 по-високи-402 ( 33.8 %) равни-63 ( 5.3 %)
Next time повече

Next time повече
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Judas написа:Наистина е много странно ... 27 април по журналистика - 1100 кандидати.3 април по БЕЛ - 1700 кандидати.Не стига, че са 1.5 пъти повече работи и изпитът е една седмица по-късно, а и резултатите по БЕЛ излизат няколко дни по-рано ...
Все пак и проверяващите са различни, а и вероятно и по бройка
Имайте малко търпение и вашите няма да се забавят много
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- lindalee
- В началото бе словото
честито на всички аз имам 4 и 40 и ще видя су през крив макарон