Ели, гледала ли си "Завещанието на целомъдрения женкар" в театър "Българска армия"? Чудя се дали да ходя на представлението на първи април, но не съм чула никакви отзиви за него
Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Театър
Толкова хубави постановки из театрите, а толкова малко стотинки в джобчето ми...
Ели, гледала ли си "Завещанието на целомъдрения женкар" в театър "Българска армия"? Чудя се дали да ходя на представлението на първи април, но не съм чула никакви отзиви за него
...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не съм, не съм... аз напоследък изпуснах много неща, ама с тия цени на билетите наистина не си е работа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
аз пък почти всичко* съм изгледала и не можах да ги видя къде са хубавите (многото, де).
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Билетите са взети и ако не ме домързи, може после да споделя впечатления в темата. Да се надяваме, че ще си заслужава времето и парите.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Снощи бях на предпремиера на "Кола Брьонон" в Младежкия театър. Като цяло беше добре, но ми дойде леко депресарско на моменти. Може би не бях в правилното настроение за такава постановка.
Търговец, да ти се похваля. Чичо има мъничка роля там
Търговец, да ти се похваля. Чичо има мъничка роля там
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
'Ма нямаше нужда да се хвалиш - като писа предпремиера в Младежкия, ми стана ясно. Обаче - шегата настрана - чичо ти е роден за много по-големи роли от онези, които му дават. Само да я завърша тая режисура...
Наистина намирам, че е чудесен актьор и макар че е доста характерен, вярвам, че може да изиграе много разнообразни персонажи. Но... има време. Не го плаши'... все още. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mushmul
- Флъдзила
Хах, миналия ден му се карах, че отказал участие в Столичаните, имал репетиция по това време
Иначе съм напълно съгласна с теб, радвам се, че така смяташ, щото понякога си мисля, че понеже съм пристрастна съм на това мнение.
Иначе съм напълно съгласна с теб, радвам се, че така смяташ, щото понякога си мисля, че понеже съм пристрастна съм на това мнение.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Муш, нали ти казах - замислила съм му супер главна роля в грандиозна продукция. Само да имам този шанс, няма да искам никой друг за ролята.
Сайън, хич нищо не мога да ти препоръчам. И не мога да повярвам, че го пиша.
Сайън, хич нищо не мога да ти препоръчам. И не мога да повярвам, че го пиша.
В края на ноември
В края на ноември
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Mushmul
- Флъдзила
Ммм аз снощи посетих "Карнавал.ком" на камерна сцена в Младежкия. Не беше лошо, но и по-добри неща съм гледала. Не успях да схвана някаква кой знае каква дълбокомислена идея, може би в мен е проблемът
Иначе е увлекателно, актьорите са добри и ако ви се гледа нещо не много натоварващо бих го препоръчала. 
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз открих днес сезона със "За мишките и хората" в Сълза и смях.
Не съм чела книгата, но постановката ми хареса доста. Много силен Блатечки (имам чувството, че ролите на малоумни някак винаги се отразяват благо на актьорите - примерно Иван Бърнев като Били в "Полет над кукувиче гнездо" също се справя прекрасно). Калин Врачански не е кой знае какво на сцена, ама все пак се отсрамва; само актрисата в ролята на жената на Кърли играеше слабо.
Сега точа зъби за новата постановка на Явор Гърдев ("Ръкомахане в Спокан")
, само дето май билети доста трудно ще се намират.
Не съм чела книгата, но постановката ми хареса доста. Много силен Блатечки (имам чувството, че ролите на малоумни някак винаги се отразяват благо на актьорите - примерно Иван Бърнев като Били в "Полет над кукувиче гнездо" също се справя прекрасно). Калин Врачански не е кой знае какво на сцена, ама все пак се отсрамва; само актрисата в ролята на жената на Кърли играеше слабо.
Сега точа зъби за новата постановка на Явор Гърдев ("Ръкомахане в Спокан")
she'd started smoking poetry
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Във вторник бях на "Един мим разказва" в "Сълза и смях". Доста ми хареса. Може защото нямах никакви очаквания.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Днес бях на "Ръкмохане в Спокан".
Леле, много добро.
На Явор Гърдев съм му фенка още от както тръгнах да ходя сериозно на театър (една от първите постановки, които гледах, беше неговата "Крал Лир"), а актьорите, които е събрал, са все от най-добрите, които играят сега.
Въпреки че Иван Бърнев ми е личен любимец, откритието на вечерта определено е Леонид Йовчев. Това момче разбива отвсякъде. Гледала съм го още само в "Отело" като Яго, май тепърва ще става известен, но е тооолкова добър.
Леле, много добро.
На Явор Гърдев съм му фенка още от както тръгнах да ходя сериозно на театър (една от първите постановки, които гледах, беше неговата "Крал Лир"), а актьорите, които е събрал, са все от най-добрите, които играят сега.
Въпреки че Иван Бърнев ми е личен любимец, откритието на вечерта определено е Леонид Йовчев. Това момче разбива отвсякъде. Гледала съм го още само в "Отело" като Яго, май тепърва ще става известен, но е тооолкова добър.
she'd started smoking poetry
- Mushmul
- Флъдзила
Току що си взех билетчета за "Вълшебна нощ" в Сълза и смях. Много съм доволна, това ми е първото ходене на театър този сезон и нямам търпение вече!