Стипендии (2010-2011)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Стипендии (2010-2011)

Мнение от svetlio.varna »

menina.do.mar написа:Хах, голяма гавра с тия стипендии. Преди хващах с по-нисък успех от сегашния (5,61, с 13 изпита общо), но първокурсниците с 4 изпита и успех 6,00 са изпреварили старата гвардия.
Несправедливост, но какво да се прави.
Нем, съвсем заслужено всеки получил 6,00 взема стипендия. На който не му е стигнал успеха - тегли си една здрава самокритика, тегли и на държавата, че не е отпуснала повече пари за стипендии и не хейти тези, които заслужено са си взели. :wink:
Facebook
Изображение
sunka
В началото бе словото

Мнение от sunka »

аз звънях по тел, но никой не вдигна.. А писах и във ФБ страницата.. Освен и майл да пусна, а утре да ходя да се разправям...просто въобще не ми беше до тези неща, но трябва да си търся правата.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

the_arctic_ocean написа:
sunka написа:Здравейте! Сега видях класирането. Аз съм с успех 6.00, но ме няма в списъка на ФНПП, а взимат студенти с много по-нисък бал. Въпросът ми е, има ли други изпуснати явно при класирането. Съмнявам се дали молбата ми е била обработена правилно, защото когато подавах, приемащите молбите имаха проблеми, но въпреки това ми взеха молбата и я въведоха уж. Имам и номер. Къде да си търся правата? Във факултета ли да отида или в студентски съвет? Много съм разочарована от тази система на подаване...Или има объркване в крайния списък??

Аз не разбирам много, но на твое място ВЕДНАГА бих се свързала със Студентски съвет по тел. или мейл за да подам сигнал и да проверя! Успех!
Веднага може би не, вече е 8 все пак, но утре след два часа можеш да отидеш там. Преди това всички членове на СС ще бъдат на заседание на Общото събрание на СУ и по обективни причини до към 2 часа няма да има никого там.
Facebook
Изображение
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Disney_World написа:Имам въпросче : в списъка пише някои имена и пред тях, че са 1 курс, пък такива няма в моя курс (вярно, че изпускам лекции, ама чак пък толкова) ,та ми е интересно как се получава тази работа :)
Първа година магистратура също ги водят първи курс. :alien:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия

Мнение от kandidat_studentt »

Искам да ви попитам нещо...Имате ли представа дали може да са объркали нещо?Тъй като мен ме няма в класирането,а има хора с успех много ПОД моя...Или по друга причина са решили да не ме класират?

Благодаря предварително!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
svetlio.varna
Легендарен флуудър

kandidat_studentt написа:Искам да ви попитам нещо...Имате ли представа дали може да са объркали нещо?Тъй като мен ме няма в класирането,а има хора с успех много ПОД моя...Или по друга причина са решили да не ме класират?

Благодаря предварително!
И ти отиваш в офиса на Студентски съвет утре след 2 и питаш. Освен това можеш да загрееш и телефона им утре до 9 и след 1-2 часа, когато със сигурност ще има кой да ти вдигне: 02/9308 339.

Няма обективна причина да те резнат, след като са ти приели молбата, може би става дума за грешка, може би не - питай и ще ти бъде отговорено :)
Последно промяна от svetlio.varna на 12 Апр 2011, 19:18, променено общо 1 път.
Facebook
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

svetlio.varna написа:
kandidat_studentt написа:Искам да ви попитам нещо...Имате ли представа дали може да са объркали нещо?Тъй като мен ме няма в класирането,а има хора с успех много ПОД моя...Или по друга причина са решили да не ме класират?

Благодаря предварително!
И ти отиваш в офиса на Студентски съвет утре след 2 и питаш. Освен това можеш да загрееш и телефона им утре до 9 и след 1-2 часа, когато със сигурност ще има кой д ати вдигне: 02/9308 339

А къде мога да намеря този Студентски съвет,ако не е тайна? :roll: В отдел студенти значи не става,така ли?
Мерси иначе:)
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
svetlio.varna
Легендарен флуудър

В тунелчето на Ректората срещу клуб-ресторант Алма Матер в Информационния център.
Facebook
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

svetlio.varna написа:Нем, съвсем заслужено всеки получил 6,00 взема стипендия. На който не му е стигнал успеха - тегли си една здрава самокритика, тегли и на държавата, че не е отпуснала повече пари за стипендии и не хейти тези, които заслужено са си взели. :wink:
Ти добре ли си, бе? Никой не "хейти", поздравления за пълните отличници, просто една сесия с 4 изпита не се равнява на 2 сесии с 13 изпита, това е, което отбелязах. Въобще не съм допряла до тия пари. Мисли повече, преди да си правиш заключения.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Давайте парите!!! :twisted:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

svetlio.varna, а има ли шанс ,ако е грешка да се поправи и да ме добавят?И да ми изплатят стипендията? :roll:
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Мнение от Elitsa Abstract »

meel написа:
Disney_World написа:Имам въпросче : в списъка пише някои имена и пред тях, че са 1 курс, пък такива няма в моя курс (вярно, че изпускам лекции, ама чак пък толкова) ,та ми е интересно как се получава тази работа :)
О, това ли било! А аз колко се чудих!
Но защо в списъка пише само бакалавърските специалности и съответно въпросните студенти са поместени там, а не в магистърски???
The Man
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от The Man »

Здравейте! Искам да питам какви са шансовете за останалите които не взимат максималната стипендия от 90 лв.(тоест тези, които не присъстват в списъка) да вземат от по маломерните - 70, 80, 85лв.? Нали имаше такава скала доколкото си спомням в правилата тази година. Ако някой от форума не се сеща, към кого да се обърна, може би СС?
Аватар
Disney_World
От дъжд на вятър
Специалност: Геология

Мнение от Disney_World »

meel написа:
Мерси много :)
Elitsa Abstract написа:
meel написа:
О, това ли било! А аз колко се чудих!
Но защо в списъка пише само бакалавърските специалности и съответно въпросните студенти са поместени там, а не в магистърски???
Друг интересен въпрос :) :)
The Man написа:Здравейте! Искам да питам какви са шансовете за останалите които не взимат максималната стипендия от 90 лв.(тоест тези, които не присъстват в списъка) да вземат от по маломерните - 70, 80, 85лв.? Нали имаше такава скала доколкото си спомням в правилата тази година. Ако някой от форума не се сеща, към кого да се обърна, може би СС?
В списъка са всички, които взимат стипендия (и тези с 70 , и тези с 60 ,90...)
‎"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
Аватар
Engelsblut
В началото бе словото
Специалност: Педагогика на масовата и художествена комуникация
Курс: завършил

Мнение от Engelsblut »

Драги колеги, имам един въпрос.
Видях преди малко класирането за стипендии за нашия факултет ФНПП, и забелязах че целия 3-ти курс (ПМХК) липсваме в класирането, а доста от нас са с оценки пълно 6, а класираните за нашата специалност са с по-нисък успех. Дали е чисто визуална грешка, или е по-голяма грешка в системата, като не са ни сметнали и нас? Какво става според вас?
http://students.uni-sofia.bg/wp/wp-cont ... 4/FNPP.pdf
ето го списъка
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”