[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
Стегни моме, има време до реалния изпит, тогава ще ги разбиеш! Обърни си сега внимание на матурите 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
мм да и без това започват да имат все по- голямо значение...YavkaT написа:Обърни си сега внимание на матурите
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
при 4+ на изпита матурите не са алтернатива, ама то ше се ходи на редовния, няма как. 
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Моята матура ще е по английски (все пак от езикова гимназия излизам)...Много се надявах да направя нещо на този,защото не ми се гърбеше с 2 изпита юли месец (ще държа и по английски),но уви...Явно така е било писано сега матура по БЕЛ,по английски,изпит по английски и по математика.Яки 3 месеца се очертават.
- catyy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Реодвният изпит юни или юли месец е?
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Не Господ, но ае, да речем че си права, донякъде.Eleanor написа:айде стига сте спамили темата с караници, на едните Господ им е крив, че не могат да решат задачите, другите си мислят, че всичко могат и са решили и им скача самочувствието, респективно нахалството....
спрете се малко
Иначе Miss SeduceR доста кофти тръпка за теб, хем че ти май нямаш право на слаба оценка на матурата, освен тая по БЕЛ?
То май и всички дето се метнахте да пишете 2ра матура математика.
И аз съм с английски и май тоя месец, ще взема да прочета нещо по БЕЛ и по английски, да не изкарам 3ките

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
-
apasho
- В началото бе словото
- Специалност: Математика
- Адрес в галерията на СУ: apasho
Който са му харесали задачите, жив и здрав, но за мен не е нормално да се дават такива отврати на изпита... За сравнение задачите 1,2,10 за решаване ми отнеха общо около 20 минути, в 4-та задача стигнах с разсъждения до отговор 105 триъгълника, но както и да е... За задачата с правоъгълния триъгълник и ъглополовящите, които образуват нов триъгълник с описана окръжност-еееми в отговорите качени на сайта са изписани някои откровени глупости, като само да вметна-смея да го твърдя след построяване на чертежа в реален размер с точност 99%-Триъгълниците KCB и LCA са равнобедрени-цитат от отговорите... А хубавеца дето е измислил сметките за тази задача, може ли да му благодаря лично, щото по-тъпи сметки не бях виждал до сега, за сравнение миналата година най-кофти числата дето се получават в някоя задача са 45/2 и 5/8, айде ми кажете приятно ли се работи със 120/17 и темподобни, щото напрактика тая задачка се решава за около 30 минути ако имаш добри числа и лист и химикал или калкулатор, ноо всички знаем, че калкулатори не позволяват, та поне да дават адекватни сметки в отговор. 3-та задача я реших по мой начин, малко въздълъг, но това си е по моя вина. Задачата с куба е неособено трудна, 6-та задача беше сравнително лесна, но от глупост съм объркал крайния отговор, но съм намерил частното решение. Или в крайна сметка-в зала с 50 души в края на изпита (14:05) предадоха около половината от тях, а на излизане имаше блъсканица...
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Ами... в Пловдив има такъв изпит... с такива въпроси що-годеinvisible написа:и какво ще включва приемния по информатика .. метода на мехурчето ?
На НОИ-то първата ми задача съм я объркал (смятам без n-тата точка), а алгоритмично е коректна.
Не знам, защо не са направили изпит по информатика, с подобни задачи на листи (задачи с трудност НОИ2) + коментар към тях. И без това виждам студентите от КН - 80% не могат да решават от Spoj0 , дет са стандартни.
П.С. Изпита по математика беше камикадзе. Предполагам че, около 70% ще имат двойки.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
champion
- В началото бе словото
Дали ще излезе класиране на сайта на университета, или може би на сайта на ФМИ, в което да е написано колко са се явили и колко имат определена оценка ?
Примерно 5.90-6.00-2,5.80-5.90-1..... 4.40-4.50-123.... Нещо по-подробно, че да си направя сметка къде се намирам спрямо другите кандидат-студенти
Примерно 5.90-6.00-2,5.80-5.90-1..... 4.40-4.50-123.... Нещо по-подробно, че да си направя сметка къде се намирам спрямо другите кандидат-студенти
-
ImUrNightMare
- В началото бе словото
Абсолютно същото щях да питам, защото за миналите години не видях такова нещо. А освен от полза, ще е и много интересно да видим в проценти как са оценките и на кое място се намирамеchampion написа:Дали ще излезе класиране на сайта на университета, или може би на сайта на ФМИ, в което да е написано колко са се явили и колко имат определена оценка ?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Напротив, статистиката за оценките излиза преди оценките да се въведат в персоналната информация.ImUrNightMare написа: защото за миналите години не видях такова нещо.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
След колко време ще излязат резултатитие по математика?
За журналистика още не се качени....
За журналистика още не се качени....
КН правеж
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Аз залагам на седмицата от 25 април.