Гледай го ти!youarescum написа: ----- Изтрито: лични нападки ----- Bagatur защо сме допуснали циганите да ни се качат на главата - заради лумпените сред нас, българите, дето в стремежа си да изглеждат "модерни" и да се подмазват, се превръщат в троянски коне за народа ни и проводници на чужди интереси.
По-скоро заради ----- Изтрито: лични нападки ----- Bagatur като вас, сме на това положение - да ни е срам от нацията ни, заради националистите. Бива ли така? Какви чужди интереси визираш? Марсианците ли ще идват? И кви троянски коне? По-опасно от прост електорат, страната няма да види, дори и 100 млн цигани да живеят тука - и 10 българи да има, пак те ще са проблема. Не за друго, а щото не знам как да си решаваме проблемите като нация и все другите са ни виновни. В случая ти не би поел отговорност за проблема, нали?
Аз съм от Меден Рудник, пич. Не е като да съм виждал роми само на снимка или едно време в Каналето.Ами явно в саксия са расли; една седмица ако живеят в село със смесено население или да речем в Столичния квартал Модерно предградие, сигурно ще станат най-върлите расисти, ама то не е като да пишеш по форума колко нетолерантни са българите.
Пак тва - не е в нас проблема. Докога така? Докато избием всички други народи и си кажем - пфф, не е в нас проблема, че умряха. Американците са интегрирали негрите, които са били изцяло роби преди това. Що ние да не можем с една шепа цигани? О да, сетих се - щото не е в нас проблема!Някои глави просто не могат да разберат, че в човешката история Никой народ не е интегрирал циганите - значи проблема не е в нас, нали?
Като си такъв генетик и биолог, дай една схема на генетичната им програма, да видим за кво иде реч и ние. Опити с цигани ли си правил? Изследвал си им днк-то само и само да можеш да напишеш 2 реда у форума, лъхащи на расизъм? ----- Изтрито: лични нападки ----- Bagatur----- Изтрито: подклаждане на омраза на расова/етническа основа ----- Bagatur
Не бе, живели са по царски, в палати, всеки е получавал заплата от Високата порта и всеки месец - нова жена му докарват. И така, идилия. Нямало е гета, графити, хип-хоп... Защо сме се освободили и ние не знаем, а?Българите като са били 5 века без държава, да не би да са живеели в мръсни гета?! Впрочем, сега също сме без държава, та затова кривозащитниците на воля ни съдят за нетолерантност спрямо крадци и убийци.
А колкото до нетолераността - тя разделя човека от животното. Човек, който гледа на друг човек като на по-долно същество, е расист в широкия смисъл на думата. За мен хора с такива възгледи, трябва да ги е срам да излизат по улиците. МВР трябва да ги следи кви ги вършат и да ги контролира, сякаш сме 1944. Аз лично нацисти в родината си не искам, който се мисли че е нещо повече от некъв друг етнос - да хваща пътя и в Тибет, да си практикува национализма там, усамотен. Ние живеем в европа и теми като тази ни връщат в средновековието, та после те е срам да кажеш в международен форум, че си от България.
Не, мерси, националистите са по-вредни от циганите. Особено организираните такива.
Into the endless we ride...