[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от YavkaT »

Стегни моме, има време до реалния изпит, тогава ще ги разбиеш! Обърни си сега внимание на матурите :P
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

YavkaT написа:Обърни си сега внимание на матурите :P
мм да и без това започват да имат все по- голямо значение...
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

при 4+ на изпита матурите не са алтернатива, ама то ше се ходи на редовния, няма как. :joker:
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Моята матура ще е по английски (все пак от езикова гимназия излизам)...Много се надявах да направя нещо на този,защото не ми се гърбеше с 2 изпита юли месец (ще държа и по английски),но уви...Явно така е било писано сега матура по БЕЛ,по английски,изпит по английски и по математика.Яки 3 месеца се очертават.
Аватар
catyy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от catyy »

Реодвният изпит юни или юли месец е?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

Eleanor написа:айде стига сте спамили темата с караници, на едните Господ им е крив, че не могат да решат задачите, другите си мислят, че всичко могат и са решили и им скача самочувствието, респективно нахалството....
спрете се малко
Не Господ, но ае, да речем че си права, донякъде.
Иначе Miss SeduceR доста кофти тръпка за теб, хем че ти май нямаш право на слаба оценка на матурата, освен тая по БЕЛ?
То май и всички дето се метнахте да пишете 2ра матура математика.
И аз съм с английски и май тоя месец, ще взема да прочета нещо по БЕЛ и по английски, да не изкарам 3ките :lol:
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
apasho
В началото бе словото
Специалност: Математика

Мнение от apasho »

Който са му харесали задачите, жив и здрав, но за мен не е нормално да се дават такива отврати на изпита... За сравнение задачите 1,2,10 за решаване ми отнеха общо около 20 минути, в 4-та задача стигнах с разсъждения до отговор 105 триъгълника, но както и да е... За задачата с правоъгълния триъгълник и ъглополовящите, които образуват нов триъгълник с описана окръжност-еееми в отговорите качени на сайта са изписани някои откровени глупости, като само да вметна-смея да го твърдя след построяване на чертежа в реален размер с точност 99%-Триъгълниците KCB и LCA са равнобедрени-цитат от отговорите... А хубавеца дето е измислил сметките за тази задача, може ли да му благодаря лично, щото по-тъпи сметки не бях виждал до сега, за сравнение миналата година най-кофти числата дето се получават в някоя задача са 45/2 и 5/8, айде ми кажете приятно ли се работи със 120/17 и темподобни, щото напрактика тая задачка се решава за около 30 минути ако имаш добри числа и лист и химикал или калкулатор, ноо всички знаем, че калкулатори не позволяват, та поне да дават адекватни сметки в отговор. 3-та задача я реших по мой начин, малко въздълъг, но това си е по моя вина. Задачата с куба е неособено трудна, 6-та задача беше сравнително лесна, но от глупост съм объркал крайния отговор, но съм намерил частното решение. Или в крайна сметка-в зала с 50 души в края на изпита (14:05) предадоха около половината от тях, а на излизане имаше блъсканица...
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

invisible написа:и какво ще включва приемния по информатика .. метода на мехурчето ? :mrgreen:
Ами... в Пловдив има такъв изпит... с такива въпроси що-годе :lol:

На НОИ-то първата ми задача съм я объркал (смятам без n-тата точка), а алгоритмично е коректна.

Не знам, защо не са направили изпит по информатика, с подобни задачи на листи (задачи с трудност НОИ2) + коментар към тях. И без това виждам студентите от КН - 80% не могат да решават от Spoj0 , дет са стандартни.

П.С. Изпита по математика беше камикадзе. Предполагам че, около 70% ще имат двойки.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
champion
В началото бе словото

Мнение от champion »

Дали ще излезе класиране на сайта на университета, или може би на сайта на ФМИ, в което да е написано колко са се явили и колко имат определена оценка ?
Примерно 5.90-6.00-2,5.80-5.90-1..... 4.40-4.50-123.... Нещо по-подробно, че да си направя сметка къде се намирам спрямо другите кандидат-студенти :roll:
ImUrNightMare
В началото бе словото

Мнение от ImUrNightMare »

champion написа:Дали ще излезе класиране на сайта на университета, или може би на сайта на ФМИ, в което да е написано колко са се явили и колко имат определена оценка ?
Примерно 5.90-6.00-2,5.80-5.90-1..... 4.40-4.50-123.... Нещо по-подробно, че да си направя сметка къде се намирам спрямо другите кандидат-студенти :roll:
Абсолютно същото щях да питам, защото за миналите години не видях такова нещо. А освен от полза, ще е и много интересно да видим в проценти как са оценките и на кое място се намираме :) и не смятам, че само аз мисля така.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

ImUrNightMare написа: защото за миналите години не видях такова нещо.
Напротив, статистиката за оценките излиза преди оценките да се въведат в персоналната информация.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

:arrow: В ПИ ще излезе Вашата оценка,колко имат колкото Вас,какъв процент е тази оценка от общия брой,които са се явили на изпита и колко човека са над Вас.Всичко това е в зависимост от пола Ви. :)s
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

След колко време ще излязат резултатитие по математика?
За журналистика още не се качени....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Аз залагам на седмицата от 25 април. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”