[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от asdasd »

ImUrNightMare написа:Ок аргументацияяя ... Как ще те гледа някой докато ходиш да пикаш е индивидуална реакция, а не на целия технически. След това какво искаш да ти кажат на края ... Примерно "Изпита свърши, още не сте предали ама си правете каквото искате може да се разхождате да обменяте мнения да си сменяте листовете няма проблеми само да ви е удобно и да не се чувствате обидени " . Ако под реален шанс разбираш влизане без буквално никакви усилия и всеки да може да влезне само за да запълнят бройките, ок, ама е глупаво. Все едно да кажеш, че и УНСС "са дали реален шанс" на всички като направят 3500 изпита. И изпита за софийския нереален шанс ли е за теб ? Задачите са еднакви за всички, тоест ако на този изпит изкараш да кажем 4 (силно се съмнявам) то това ще ти е еквивалент на 5.50 да кажем на техническия. Каквото е за теб това е и за другите, а тук по-кадърните могат да се отличат за разлика от техническия. Продължаваме ... първо от какъв зор ти ще критикуваш задачите :D Какво е 4-та задача ако не математика ? Биология или химия ли ? :) Ясно е, че си нямал и най-малка идея как да я решиш и си я отписъл и от математиката ^_^ . Нямаше време за 7-ма, а 8-ма, 9-та и 10-та направо си ги отписъл .... Има ли смисъл да коментирам. Ти казваш, че си решил 5 задачи (1,2,3,5,6) а сигурно и оттях половината не са вярни и не ти е стигнало времето ?!?!?!?!? 5 часа !?!?! Сори ама явно си малко бавничък и е нелогично да критикуваш задачите, за това че сигурно и 3-ка няма да вържеш. КАКЪВ ФЕРМАН ?! Решенията на всичките задачи са представени в 2 страници :D и то по 2-3 решения на всяка задача. Единствено съм съгласен, че полагането е невъзможно, но за сметка на това 2-рият и 3-тият начин за решение са доста прости и е въпрос на опит и досещане. В тоалетните какво очакваш да пише ? "Здравейте, тук е точното място за вас и е прекрасно :D ". Това за квесторите не го вярвам, но няма да споря не съм бил свидетел :) Има и още ама се изморих да пиша, а и почва мач :D . Сега можеш да си убеден, че всичко което написа беше еднааа пълнаа глупооост :rr: :rr:

ПС: Сори за спама ама той иска аргументация на очевидното :)
Виж, за първото си прав, че е реакция, но е просто смешна :lol:
Извинявай, как като съм си затоворил работата, в която съм и отчетени листите, аз ще дам мой лист на друг?
Ти представяш ли си го? В момента ми звучиш адски смешно и абсурдно, да не говорим, че мисля че леко повърнах в устата си... от смях!
От какъв зор ли? От този на човек поставен в ситуацията, сеш ли се. И тук никой не говори за запълване на бройките. Я, самохвалко, виж задачите от предните години.
Явно, всички хора са бавни, а ти си прекалено бърз, а малки ми Бял Зъб? Тичаш толкова бързо, че глутницата теб не те хваща, никога.
И сега ще ти кажа, че на мен лично времето мибе изпито от 10та задача, но да приемем, че аз не съм си разпределил времето, а останалите 1000 човека, недоволстващи пред ректората?
Ще ми е адски интересно колко ще изкараш, честно, все пак ние всички сме малките кученца, сравнение с големия и силен Бял Зъб.
А и като правим Олимпиади на слео, поне чистим кенефите, сеш ли се, да е представително, някак си говори добре за мястото :lol:
А, каква е началната цел на математика като наука?
Да смятам безполезни неща, като броя на триъгълниците в правилен стоъгълник? Или щестотинъгълник?
Доста смислено, няма що!
Надявам се като пораснеш голям програмист, по цял ден да си смяташ броя на фигурите в друга фигура.
И май, четеш каквото ти е удобно?
Единствената задача, която съм пропуснал е 7ма, ама айде.
Пак ще кажа, small man, big mouth. Нали знаеш, липсата на недоволство при масово такова, говори или за прекомерно развит лумпенпролетаризъм или... ами ти нищо не печелиш в случая, затова щедае първото :)
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
HorusEye
В началото бе словото

Мнение от HorusEye »

Стига сте се карали за глупости. Всичко свърши. Който е бил подготвен добре, се е справил. Който не е, ще има 3 месеца. Аз отчитам грешките си, пропуските си и къде съм слаб и ще се опитам да подобря положението.
ImUrNightMare
В началото бе словото

Мнение от ImUrNightMare »

:D както и да е за мен пак са простотии това, което пишеш ама стига сме пълнили темата с нашите глупости ;) . В крайна сметка всичко се свежда до това кой колко ще има :) И успех все пак :rr: :rr:
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

ImUrNightMare написа::D както и да е за мен пак са простотии това, което пишеш ама стига сме пълнили темата с нашите глупости ;) . В крайна сметка всичко се свежда до това кой колко ще има :) И успех все пак :rr: :rr:
То нали знаеш, като вземеш да опускаш гроздето и то става много кисело. (неква моя си измислица, че не мога да се сетя за точната мисъл).
Пък и нали обсъждаме изпита по математика, не този по биология.
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Някой все пак ще даде ли списък с броя свободни места (дори и за минали години, пак ще е от полза) ?
аааааа
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: първи

Мнение от аааааа »

Идеята им е да дадат мега трудните задачи , за да лапнат още пари за следващия изпит...
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Последно промяна от rallie на 10 Апр 2011, 20:38, променено общо 2 пъти.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

аааааа написа:Идеята им е да дадат мега трудните задачи , за да лапнат още пари за следващия изпит...
Тва твърдение не е баш вярно. Нали минимум 20% се двоумят м/у ТУ и СУ. Много от тези хора като са си изкарали оценките в ТУ няма да ебават да пипнат до юли месец, щото вече са на 1/2 влезнали. Опозицията Стопански факултет и УНСС е същата, може да спечелят пари, но ще и загубят кандидати
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

квотите излизат по-натам, към края на годината(учебната) ша ги има.
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

айде стига сте спамили темата с караници, на едните Господ им е крив, че не могат да решат задачите, другите си мислят, че всичко могат и са решили и им скача самочувствието, респективно нахалството....
спрете се малко
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Аба питам се, защо няма приемен изпит по информатика :?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

:mrgreen: За да си информатик, трябва да знаеш математиката :wink:
А и от училище не са всички с еднакви знания по информатика.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

и какво ще включва приемния по информатика .. метода на мехурчето ? :mrgreen:
Изображение
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Не казвам да го замени, просто да го има като вариант. В ПУ го има този вариант http://www.fmi-plovdiv.org/index.jsp;js ... n=1&id=317
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Мноооого съм разочарована...очаквах нещо съвсем различно,имах големи очаквания при положение,че старите теми съм решавала до към 8-ма задача,а и част от 9-та.Като се стъписах и като видях,че не ги решавам-тотаааален блок-пълен провал.Сигурно 5 пъти пролях по 3-4 сълзи още в залата,а като влезнах в колата си избухнах.Аз лично много трудно го изживявам,защото знам,че това не са моите възможности...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”