Виж, за първото си прав, че е реакция, но е просто смешнаImUrNightMare написа:Ок аргументацияяя ... Как ще те гледа някой докато ходиш да пикаш е индивидуална реакция, а не на целия технически. След това какво искаш да ти кажат на края ... Примерно "Изпита свърши, още не сте предали ама си правете каквото искате може да се разхождате да обменяте мнения да си сменяте листовете няма проблеми само да ви е удобно и да не се чувствате обидени " . Ако под реален шанс разбираш влизане без буквално никакви усилия и всеки да може да влезне само за да запълнят бройките, ок, ама е глупаво. Все едно да кажеш, че и УНСС "са дали реален шанс" на всички като направят 3500 изпита. И изпита за софийския нереален шанс ли е за теб ? Задачите са еднакви за всички, тоест ако на този изпит изкараш да кажем 4 (силно се съмнявам) то това ще ти е еквивалент на 5.50 да кажем на техническия. Каквото е за теб това е и за другите, а тук по-кадърните могат да се отличат за разлика от техническия. Продължаваме ... първо от какъв зор ти ще критикуваш задачитеКакво е 4-та задача ако не математика ? Биология или химия ли ?
Ясно е, че си нямал и най-малка идея как да я решиш и си я отписъл и от математиката ^_^ . Нямаше време за 7-ма, а 8-ма, 9-та и 10-та направо си ги отписъл .... Има ли смисъл да коментирам. Ти казваш, че си решил 5 задачи (1,2,3,5,6) а сигурно и оттях половината не са вярни и не ти е стигнало времето ?!?!?!?!? 5 часа !?!?! Сори ама явно си малко бавничък и е нелогично да критикуваш задачите, за това че сигурно и 3-ка няма да вържеш. КАКЪВ ФЕРМАН ?! Решенията на всичките задачи са представени в 2 страници
и то по 2-3 решения на всяка задача. Единствено съм съгласен, че полагането е невъзможно, но за сметка на това 2-рият и 3-тият начин за решение са доста прости и е въпрос на опит и досещане. В тоалетните какво очакваш да пише ? "Здравейте, тук е точното място за вас и е прекрасно
". Това за квесторите не го вярвам, но няма да споря не съм бил свидетел
Има и още ама се изморих да пиша, а и почва мач
. Сега можеш да си убеден, че всичко което написа беше еднааа пълнаа глупооост
![]()
![]()
ПС: Сори за спама ама той иска аргументация на очевидното
Извинявай, как като съм си затоворил работата, в която съм и отчетени листите, аз ще дам мой лист на друг?
Ти представяш ли си го? В момента ми звучиш адски смешно и абсурдно, да не говорим, че мисля че леко повърнах в устата си... от смях!
От какъв зор ли? От този на човек поставен в ситуацията, сеш ли се. И тук никой не говори за запълване на бройките. Я, самохвалко, виж задачите от предните години.
Явно, всички хора са бавни, а ти си прекалено бърз, а малки ми Бял Зъб? Тичаш толкова бързо, че глутницата теб не те хваща, никога.
И сега ще ти кажа, че на мен лично времето мибе изпито от 10та задача, но да приемем, че аз не съм си разпределил времето, а останалите 1000 човека, недоволстващи пред ректората?
Ще ми е адски интересно колко ще изкараш, честно, все пак ние всички сме малките кученца, сравнение с големия и силен Бял Зъб.
А и като правим Олимпиади на слео, поне чистим кенефите, сеш ли се, да е представително, някак си говори добре за мястото
А, каква е началната цел на математика като наука?
Да смятам безполезни неща, като броя на триъгълниците в правилен стоъгълник? Или щестотинъгълник?
Доста смислено, няма що!
Надявам се като пораснеш голям програмист, по цял ден да си смяташ броя на фигурите в друга фигура.
И май, четеш каквото ти е удобно?
Единствената задача, която съм пропуснал е 7ма, ама айде.
Пак ще кажа, small man, big mouth. Нали знаеш, липсата на недоволство при масово такова, говори или за прекомерно развит лумпенпролетаризъм или... ами ти нищо не печелиш в случая, затова щедае първото