Гранде Интер
Модератори: ники, Methuselah
Re: Гранде Интер
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Noctis написа:![]()
![]()
За кое ме е яд я да чуя.. какво този сезон ще спечели Интер, за да ме е яд за нещо ?

Ти къде ме видя да злобея въобще ?
Както казах просто ви бъзикам..
ФРГ печели купа всяка година (че и по 2 и повече) - но това е друга тема
Той и Хитлер се би на 3 фронта ама..

Както казах просто ви бъзикам..
ФРГ печели купа всяка година (че и по 2 и повече) - но това е друга тема
Той и Хитлер се би на 3 фронта ама..
Интер не е Хитлер, ФРГ не е футболен клуб
И въобще какво се опитваш да сварняваш черно-сините пичове от Милано с извратени шваби
А ти си се бъзикай колкото искаш, ние сме световните шампиони, покорили света, за разлика от твоя хитлер

Вие сте отбор на отцепниците.. аз така знам.. ФРГ е футболен клуб.. даже в съда е регистриран.. има си спонсор и всичко, че и вратар..
Радвай се скачай.. аз също съм фен на световни шампиони по тази логика.. ама не омазвам форума в бяло при споменаването на името на отбора
Добре, че са били отцепниците да видят, че от БИлан нищо не става, та да създадат ИНТЕРНАЦИОНАЛЕNoctis написа:![]()
![]()
![]()
Вие сте отбор на отцепниците.. аз така знам.. ФРГ е футболен клуб.. даже в съда е регистриран.. има си спонсор и всичко, че и вратар..![]()
Радвай се скачай.. аз също съм фен на световни шампиони по тази логика.. ама не омазвам форума в бяло при споменаването на името на отбора

Не бе глей ся.. аз вас не ви мразя.. просто ми станахте досадни да ставате само вие шампиони.. и гледам тука се палиш, та реших да те почеша леко ..
Иначе затъвате ми се струва.. обратно към средната класа в Италия.. стига ви толкова .. горе долу 9 години слава.. време е за един 40 годишен период зимен сън
Иначе затъвате ми се струва.. обратно към средната класа в Италия.. стига ви толкова .. горе долу 9 години слава.. време е за един 40 годишен период зимен сън

12 часа идва.. и великия мега шампион.. отново ще се казва просто Интер.. отцепническият отбор от Милано 
Затапи ме.. чуствам се смазан

Ман ЮнайтедINTERFEN написа:1. Не познавам отбор, които всяка година да печели нещоТи ако знаеш такъв, ми кажи
По темата - нищо не се знае
Милан са си дебили по принцип и не е невъзможно да се осерат
Само да не се окаже накрая Наполи шампиона на Жабария
Колкото до Жалке - Нумеро Уно е напълно способен да им ушие 4-5-6 гола насред Швабия
Ако се закърпи защитата може дори да продължи
Съмнително но няма невъзможни неща
The more you want, the easier you are to exploit