[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Радослава
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от Радослава »

Judas написа:Ами аз, като съм на 300 км от София ...
то и аз така не се притеснявай не си единствен :D
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:
martina_teodorova написа:Да приемем,че имате 6.00 по история и на матурата примерно 5.50 ,всичко от 5.20 нагоре Ви устройва.Поне аз така си мисля

Това "Ви" нарочна ли е с главна буква? :lol: Малко ми е странно, че на връстници се говори в уважителна форма.На мен ми беше странна, когато 45-годишна квесторка ми говореше на Вие, пък какво става за някой, който е на моите години.
Едната наистина беше 45 годишна , ама другата имах чувството , че е на нашите години (или поне така изглеждаше) . Като влезе преди нас в стаята очаквах да я изхвърлят , помислих я за кандидатка :)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Bestcho написа:
Judas написа:
martina_teodorova написа:Да приемем,че имате 6.00 по история и на матурата примерно 5.50 ,всичко от 5.20 нагоре Ви устройва.Поне аз така си мисля

Това "Ви" нарочна ли е с главна буква? :lol: Малко ми е странно, че на връстници се говори в уважителна форма.На мен ми беше странна, когато 45-годишна квесторка ми говореше на Вие, пък какво става за някой, който е на моите години.
Едната наистина беше 45 годишна , ама другата имах чувството , че е на нашите години (или поне така изглеждаше) . Като влезе преди нас в стаята очаквах да я изхвърлят , помислих я за кандидатка :)

Тя сигурно току-що е излязла от унито.Струва ми се, че ще имат късмет хората, чиито работи са проверявани от нея, защото и тя е по-младичка, и е логично да има сходни идеи и наблюдения, подобни на нашите.
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

Аз ако съм проверяващ,ще ви пиша над 5 на всички :D :P
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Хора, квесторите на са проверяващи!
Квесторите са или студенти, или персонала на университета, рядко преподаватели, и никога проверяващи! ; )
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Е студенти не са - докторанти са ;)
Аватар
sunshineeee
В началото бе словото

Мнение от sunshineeee »

sugar_geri написа:И един страничен въпрос - има ли тук почитатели на Whitesnake и ако да, ще ходите ли на 8-ми юли на Sofia Rocks 2011... :wink:

аз <3 Whitesnake
обаче ще пропусна Sofia Rocks :(
no money - no power :D

айде вече да излизат резултатите, че не издържам ... всеки ден по 1 млн пъти проверявам... въпреки че съм далеч от мисълта за висока оценка и прием във ФЖМК :?
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

sunshineeee написа:
sugar_geri написа:И един страничен въпрос - има ли тук почитатели на Whitesnake и ако да, ще ходите ли на 8-ми юли на Sofia Rocks 2011... :wink:

аз <3 Whitesnake
обаче ще пропусна Sofia Rocks :(
no money - no power :D

айде вече да излизат резултатите, че не издържам ... всеки ден по 1 млн пъти проверявам... въпреки че съм далеч от мисълта за висока оценка и прием във ФЖМК :?
И аз така се чувствам! Писна ми да чакам!
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Според мен, най-добре е да отидете някъде и да се разсеете! :) Просто, очаквайте предполагам резултатите след Великденската ваканция. Надали на някой от проверяващите ще му се занимава да ги оцени преди ваканцията ;) Така си мисля аз :)
Аватар
Rados
В началото бе словото

Мнение от Rados »

аз пък странно тази нощ сънувах много хубав сън, сънувах че всички които се явихме сме извикани в СУ и ни връщат работите, вътре в пликовете съответно написали оценките ни.. Всички започнахме ентусиазирано да разпечатваме пликовете, :bounce: и какво да видим.. Всички сме с много добър успех, всички оценки са над 5,00 :compress: и започнахме едно радостно надвикване, кой колко е доволен и т.н. И следователно се събудих много доволна :) :cheers:
Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:
Bestcho написа:
Judas написа:

Тя сигурно току-що е излязла от унито.Струва ми се, че ще имат късмет хората, чиито работи са проверявани от нея, защото и тя е по-младичка, и е логично да има сходни идеи и наблюдения, подобни на нашите.
Ами не знам . Нали по принцип казаха , че мнението няма да важи на оценката ?
Аватар
hrisonka
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от hrisonka »

Аз имам едно въпросче, най-вече към приетите във ФЖМК, макар че не се знае какъв ще бъде бала тази година :D , при оценка 5,25 на матура БЕЛ и 6.00 от диплома по история, каква е минималната оценка на изпита, която би ми осигурила прием :scratch:
Аватар
myo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от myo »

Радослава написа:
Judas написа:Ами аз, като съм на 300 км от София ...
то и аз така не се притеснявай не си единствен :D

Определено не е единствен! Когато не съм си в столицата, както в момента често съм на 1761км от София хахахах
Много насериозно вземате всичко :)

Дайте по-небрежно и се забавлявайте! Или се гответе за други варианти….

Живота не свършва с един СУ ;)
От личен опит говоря……………
Ob du glaubst du kannst es oder ob du nicht glaubst - du hast recht!
....
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Ами не знам . Нали по принцип казаха , че мнението няма да важи на оценката ?[/quote]

Така казват само ... поне според мен.
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:Ами не знам . Нали по принцип казаха , че мнението няма да важи на оценката ?

Така казват само ... поне според мен.[/quote]

Възможно е , но не виждам причина да ни лъжат :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”