Шампионска лига 2010/2011

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Шампионска лига 2010/2011

Мнение от memento mori »

Toй Мауриньо си е модернизирана версия на Ерера
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
Аватар
izvestniinfo
В началото бе словото

Мнение от izvestniinfo »

Барса ще са на върха.Няма кой да ги спре.Реал ще бъдат смляни и в испнското първенство и в Шампионската.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

И аз така чух миналата година
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

http://hastorresscoredforchelsea.com/ :lol:

Ако Анчелоти беше пуснал Дрогба от самото начало, може би полуфиналистът щеше да е друг...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Манчестър си бяха по-добри като цяло. Имат САФ, ГИГС и ВАН ДЕР САР. :salute:
Чудно ми е обаче тия тримцата като си тръгнат дали ще им връзва така. Да им е честито, де. Имаше си и червен картон, ние не си вкарахме положенията...сами сме си виновни. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Анчелоти трябва да бъде премахнат час по-скоро !! В момента само ни дърпа надолу, друго си беше при Моу, друго си беше при Гуус ..Трябва ни треньор, който да може да надъхва и сплотява отбора си. Имаме класни играчи, а мотивация никаква. Уулвърхямптън са от изпадащите, а играта им е много по-нахъсана и отдадена. А Абрамович да спре да си разхвърля парите без да е убеден във възвращаемостта им, само си задоволява прищявките за сметка на успеваемостта на отбора ..
Честита победа на дяволите и да се пазят от Барса ! :mrgreen:
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
izvestniinfo
В началото бе словото

Мнение от izvestniinfo »

И да се пазят и да не се пазят ,Барса ще са на върха 2011.Няма отбор,който да ги спре.Ще прегазят и Ман и Реал...
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Приятелче, умолявам те, стига писа едно и също. Разбрахме, че Барса ще са на върха през 2011. Затормозяваш ме вече :cry:

За Челси - да взимат Вияш-Боаш, той ще примами Хълк, да си върнат Стъридж, да вземат да разкарат Анелка, Ферейра, Есиен (който btw според мен е един от най-добрите халфове в света, ама ми се струва, че тотално се е изчерпал), да почнат да търсят и заместник на Франки, щото и той е на приключване... ае тоя Абрамович, що не ме вземе за спортно-технически директор...

Откакто следя съзнателно футбол Раул винаги е бил любимият ми футболист (въпреки че не Реал са любимият ми отбор) и адски много се радвам, че отново има шанс да играе на толкова високо ниво.
А той много обича да вкарва на Юнайтед, та се надявам и сега да го направи, макар че не вярвам Шалке да се класират на финал.

Барса - Реал... за мое съжаление, но пък за доброто на футбола - Барса ще продължат. Специалния не е толкова специален, нито пък е Бог и не виждам, как ще отстрани Барса - не и с Реал, не и в два мача...

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Реал трудно ше отстранят Барса, тва е ясно, шансовете са по равно, ми се струва.

Инак Шалке спокойно може да отстранят Юнайтед, едно че влизат в битката като аутсайдери, друго че в тяхното първенство няма за кво да се борят и трето, че юнайтед имат по-тежки мачове тепърва....

А и винаги има подценяване, САФ вече мисли за финала, ми се струва, а едва ли гледа сериозно на миньорите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Kristo написа: А и винаги има подценяване, САФ вече мисли за финала, ми се струва, а едва ли гледа сериозно на миньорите...
:evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4:
Как пък не.. аз пък съм на мнение, че мисли за Световното в Катар вече..
САФ е достатъчно опитен треньор, за да не си и помисля дори да подценява, който и да е.. особено полуфиналист в ШЛ
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Aбсурд е Сърчето да подцени Шалке, както и футболистите му де... А и Юнайтед почти никога не допускат провал срещу по-слаб отбор...
Наистина ми се иска Раул да играе още един голям финал, а и с тази игра несъмнено си го заслужи... това важи в пълна степен и за Гигс и Ван дер Сар разбира се, ама пристрастията са си пристрастия :lol:

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

camel написа:дали ще им връзва така.
Това беше на мода да се казва за Юнайтед преди повече от 10 години :wink: първите 1-2-3 пъти да ти върже - OK, ама след третия път започва да се нарича "характер".
Жозе недейте да го отписвате, защото той си беше точно аутсайдер с Порто, когато се видя колко голям треньор е. А и определено знае как се печелят елиминации в два мача, дори отстрани същата тази Барса миналата година. Така че ще поживеем, ще видим :D
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Аз поне не го подценявам, но и с Порто, а и с Интер, той си цъкаше с катеначото, което се оказа успешно... Само че тоя стил 1.няма как да го практикува с Реал и 2.никой няма да му позволи... Е, все още имам малки надежди, но те не са свързани с нито един от португалците в Реал, а най-вече с арийското генийче Йозил, уникалната форма на Ди Мария и Марсело и с машинката за голове Бензема, който за съжаление се контузи точно когато не падаше под два на мач.

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Ами с Порто го практикуваше сравнително често в Европа. С Интер го практикуваше тогава, когато се налага. Има си такива отбори, с които не е хубаво да се надиграваш, а един от тях е Барса. С Реал ИМА как да го практикува, разполага с достатъчно добри дефанзивни футболисти и не вярвам да тръгне да се надиграва с тях в ШЛ. Иначе Реал на Жозе като цяло е един от най-директните отбори в света в момента :D
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Ами не знам дали би могъл да го практукува успешно... Пепе е потенциален престъпник. Рамос и Марсело са страхотни играчи, но почти винаги са в нападение и от това неминуемо следва и честото губене на топката, което срещу Барса си е самоубийство. Това важи и за Ди Мария и Роналдо, които почти винаги играят 1:1 със защитник. Според мен трябва да играе с Алонсо, Лас и Кедира едновременно, за да може да разбие играта на Барса в центъра... май трябва да спра да разсъждавам, че ще взема да изям хляба на Пеп и Жозе :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”