Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Мнение от Kristo »

Знаех си, че Хелзингския Комитет е в основата на анти-българския заговор... Просто им личеше, че са на страната на циганите и евреите, то и децата го знаеха тва....

А няма как и МОСАД да не е замесен, щом става дума за портиерите на СУ, тези пичове владеят крав мага и не се страхуват да го използват срещу невинните и "на-мравката-път-сторващи" националисти.

То и аз бой съм ял от тези масони, кво знаете вие....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

----- Изтрито: Лични нападки -----

Сподели все пак какви други части от световния еврейски антибългарски заговор воглаве с БХК са ти известни, не ни дръж в напрежение.
Какво знаем ние, мдаа...

Иначе и аз намирам изявленията за произхода на ректора или за намесата на разни световни заговори в разпадащото се наше общество за доста разтяяяяяягащи здравия разум (че и истината), ама... То никой не е цвете за мирисане.
Изображение
Аватар
youarescum
В началото бе словото
Специалност: Идиотология
Курс: семестриално завършил

Мнение от youarescum »

Вижте сега, споровете около масонските ложи наистина могат да се разтягат с дни и часове, но едно нещо е много важно всички да разберете - забраните и нападките срещу национализма по същество представляват агресия и ощетяване на всички, които се чувстват българи.

Днес научих, че три цигански организации са предупреждавали ректора, че ако има дискусия по темата, щели да правят протестни шествия около университета?!

Разбирате ли какво означава това - тяхната безкрайна наглост се е превърнала не просто в посегателство срещу свободата на словото, те потискат свободата като явление в обществото.

Какви са тия, че ще ни заплашват? А вас като българи не ви ли дразни чувството им за недосегаемост и безнаказаност - говорим за поредица от убийства, чийто край е неизвестен, а на нас ни забраняват да проведем някаква дискусия!!!

Разберете нещо много важно - т.нар. "циганска интеграция" е всъщност циганизация на цялото общество; те не искат равноправие, те искат привилегии.

Просто се замислете - циганите не възприемат поведение на цивилизован европеец, а обратното - обществото ни постепенно възприема за норма циганията - поведение, музика, битови условия. И най-ужасното - ако не си съгласен с тази дебългаризация и циганизация, те сочат с пръст като "нетолерантен" . Ето това е самоубийствената толерантност.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Искам само да попитам - нали сте наясно, че и Хитлер е поддържал такава реторика и такива доводи? Просто паралел си правя.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

youarescum написа:Просто се замислете - циганите не възприемат поведение на цивилизован европеец, а обратното - обществото ни постепенно възприема за норма циганията - поведение, музика, битови условия. И най-ужасното - ако не си съгласен с тази дебългаризация и циганизация, те сочат с пръст като "нетолерантен" . Ето това е самоубийствената толерантност.
Значи може би проблемът е в нашето общество, тоест в нас...а не в циганите ? Има ли такъв вариант? :wink:
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Това е, защото, ако не си в едната крайност задължително трябва да си в другата, нали? :scratch:

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ми не знам.. от мненията ти разбирам, че нямаш нищо против случващото се .. пък хората не са вдигнали лозунг "На оружие" ? .. не знам.. за мен вашите мнения.. са признак за абсолютна слабост и малодушие.. разбирай го както искаш, абсолютно не съм съгласен с вашата позиция.. да седим мирни и да гледаме сеир.. Искате да няма расизъм и дискриминация в страната към определено малцинство (колко са малцинство вече не е много ясно) .. но такъв съществува срещу българското население.. в собствената му държава.. и какво правиш ти Захариев ? .. Лигавиш се от безсилие из форума
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Пацифизмът ще унищожи света, хора!
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Noctis написа:.. да седим мирни и да гледаме сеир.. Искате да няма расизъм и дискриминация в страната към определено малцинство (колко са малцинство вече не е много ясно) .. но такъв съществува срещу българското население.. в собствената му държава..
Дай ми един пример в историята, когато след като мнозинството се е разправило с малцинството, нещата са свършили добре и с позитиви за въпросното мнозинство ? Аз ще ти дам два в подкрепа на моята теза - Германия 1939, Югославия 1990те. :wink:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Е как, веднага ще дам пример:

САЩ - индианците!

Както виждаш индианския им проблем е решен, вече почти няма такива, преди поне по филмите показваха, вече и тва не правят.... явно са ги изтребили и са почнали на чисто!
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Baggins написа:Дай ми един пример в историята, когато след като мнозинството се е разправило с малцинството, нещата са свършили добре и с позитиви за въпросното мнозинство ? Аз ще ти дам два в подкрепа на моята теза - Германия 1939, Югославия 1990те. :wink:
Ако знаеш защо твоя сектор е сектор "Б" ще ме разбереш.. но понеже си приказваш тука наизуст.. :lol:
не струвате момчета.. всекакви "европейци" ви налагат мнението си .. за това как вие сте утайката на човешката раса и не струвате пукната пара.. а вие се усмихвате жизнерадостно и си гледате напред.. човек да ви каже в очите, че без вас е по-добре .. ще му олигавите патицата и ще си живуркате все едно нищо не се е случило.. не хора, а мишки ;)

Захариев.. а с кюрдите какво правят ? :lol:
В близост до района, в който живея има циганска махала.. тук циганите са нагли, крадат, рушат, замърсяват.. нищо не създават, а само развалят.. на хората им писна и аз ги разбирам .. на мен също ми писна.. ако аз се опитам да създам нещо.. а ти три пъти ми го буташ.. еми ще ти счупя ръцете, ега ти дойде акъла.. ако не ти дойде.. ще взема и по-сериозни мерки .. :idea:

Просто хора разберете го.. според мен .. нямате право при този геноцид срещу вашите сънародници.. особено в малките населени места.. ясно ми е че не разбираш нещата изцяло, роми не влизат у вас всеки ден да ти тършуват из хладилника и килера ..не ти убиват домашните животни и не ти рушат имуществото.. но това не значи, че може да си затваряш очите като се случва на друго място.. заебете го тоя индивидуализъм за малко и нека бъдем сънародници поне за мъничко.. мъже, жени и деца биват бити и убивани от тая ------ а ние седим ръкопляскаме и ги интегрираме.. -------- По-полека с емоционалните изблици! Bagatur
Последно промяна от Noctis на 07 Апр 2011, 22:54, променено общо 1 път.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Защо се измъкваш от въпроса ми като червен политик в телевизионно интервю ? Попитах те нещо много просто, дадох ти два примера, защитаващи на 200% моята теза и чакам да видя какво ще ми извадиш насреща - а ти го обръщаш на колко сме били наивни. Пак те питам за пример, в който по твоят начин се е решил изцяло подобен проблем :wink:

И още нещо..
Noctis написа: В близост до района, в който живея има циганска махала.. тук циганите са нагли, крадат, рушат, замърсяват.. нищо не създават, а само развалят.. на хората им писна и аз ги разбирам .. на мен също ми писна.. ако аз се опитам да създам нещо.. а ти три пъти ми го буташ.. еми ще ти счупя ръцете, ега ти дойде акъла.. ако не ти дойде.. ще взема и по-сериозни мерки .. :idea:
В моя квартал има много българи, които са нагли, рушат и замърсяват. Нищо не създават, само развалят. Отдавана ми е писнало от такива българи. :scratch: :scratch: :scratch:
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Италия :idea:

Ми налей им акъл в главата бе.. аз ли да ти казвам какво да правиш ? Като ти е невъзможно да се справиш не ми мрънкай.. ние при нас си имаме методи и си ги прилагаме.. да видиш сега какви са пиленца като ходят наоколо :idea:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ако не си забелязал моите претенции са към държавата.. която от своя страна да вземе необходимите мерки.. отделно имам малко претенции към обществото или поне единици като вас, които търсят някой друг да им свърши работата (но да речем, че ако държавата вземе нужните мерки.. вашето действие или бездействие ще е без значение)
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Проблемът е че ВИЕ също трябва да си раздвижите дупетата малко, за да накараме и държавката да се раздвижи.. Като завие цялата глутница.. става по-престижно нали ? :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Новини”