Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

И при нас ( в Карлово) има много майки.Като се стопли и гледай какво става на центъра- не можеш да се разминеш от колички и други дребосъчета :D
Били сме с отрицателен прираст?! Дрън-дрън! Не знам дали е от възрастта им (демек време им е ), но аз познавам лично 6 майки, които родиха миналата или тази година.
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Вчера бях в Пловдив и ме изуми огромното количество на майки с колички, което е радостно. В София събота и неделя в Южния парк човек не може да се размине от колички. Има някакво пробуждане в българите.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Помеждудругото кога най-после ще станат ясни таксите за кандидатстудентски изпити? Хем са ни дали банкови сметки да превеждаме там парите за изпити, хем не е ясно какви са цените на изпитите. УНСС първо си държаха на това изпитите да са по 15 лв и 10 за всеки следващ обаче гледам, че сега и те са променили информацията в сайта си и пишат, че това са такси за предходни години. Демек чакат МОН да им даде карт бланш и те да си вдигнат таксите както и СУ, както и всички останали университети.
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Мисля че наскоро МОН обяви, че промяната в таксите щяла да е от следващата година, така че и за редовните си остават същите такси тази година - 15 + 10 лв. за всеки следващ изпит.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

В сайта на СУ не пише нищо по този въпрос - пише само за предварителните. Мисля, че още чакат МОН да реши и затова не обявяват нищо.
Това открих в сайта на УНСС:
Все още няма официално решение от МОН за таксите за кандидат-студентските изпити.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Таксите за УНСС излязоха за тези, които ги интересува. Остават непроменени - 15 лв и 10 лв за всеки следващ.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

според мен таксите са повече от поносими, дано все пак на всекиго е по джоба...
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”