Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Хораа, в днешния Телеграф имало статия за нашите бисери, някой чел ли я е?
Щом ги има, значи вече са ни поизчели есетата, не мислите ли?!
И скоро ще ни забият балтията и с оценките...
aman написа:Хораа, в днешния Телеграф имало статия за нашите бисери, някой чел ли я е?
Щом ги има, значи вече са ни поизчели есетата, не мислите ли?!
И скоро ще ни забият балтията и с оценките...
Не съм чела статията, но определено би ми било интересно да и хвърля един поглед Ако някой е попаднал на нея, нека сподели какво пише Току-виж срещнем и някое "наше" изречение
"Бисери на бъдещите журналисти:Молът действа лавинообразно на хората.Той е посещаван от нежния пол на човешкия индивид."
това пише на първа страница...
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
За тези бисери да ви кажа да не се обнадеждите много - често пъти различните вестници имат "запас" от такива идеи (затова няколко години наред кандидат-студенти и кандидат-гимназисти пишат едно и също ) + го има и момента по това редакцията сама да измисли разни "оригинални" идеи, които да осмеят днешната младеж ... Работите вече се проверят, точно вашите може да са минали отдавна - просто да остава да се нанесат. Дано до 12.04, че и по-рано да излязат Успех!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
G.Gerasimov написа:За тези бисери да ви кажа да не се обнадеждите много - често пъти различните вестници имат "запас" от такива идеи (затова няколко години наред кандидат-студенти и кандидат-гимназисти пишат едно и също ) + го има и момента по това редакцията сама да измисли разни "оригинални" идеи, които да осмеят днешната младеж ... Работите вече се проверят, точно вашите може да са минали отдавна - просто да остава да се нанесат. Дано до 12.04, че и по-рано да излязат Успех!
Споко, нормално е ако сега имате по-ниски оценки - представете си оценката с до около 50 стотни по-добра, а ако успеете да оправите и грешките си, ако ги откриете за редовния - няма поле за притеснение. Все пак от тези 1000 души масово са хора, явили се защото "в СУ дават готини теми, ще пиша глупости"
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
До Герасимов исие:
В голяма грешка си, брат, както и много около теб нажалени -
експресната проверка показа, че написаното в статията не е никакъв запас на вестници, а реални извадки от - забележи - БЛОГА НА ЕДНА ОТ ПРОВЕРИТЕЛКИТЕ!!!
Аз не знам дали заради такова нещо не могат да се анулират или компрометират редица положения по изпит, в който оценяването все още не е приключило, но определено е предизвикателство към морала на много участници в това представление...........
Така че в този случай набедените вестници явно не са толкова виновни, колкото искаш да ни ги пробуташ, макар че аз лично ги смятам за много виновни за много недоразумения, които всички ние сърбаме, но обвиняваме държавата....
Аз не виждам защо толкова се стряскате. Бисери винаги ще има,имало е и на миналата и на по-миналата кандидат-студентска кампания. В крайна сметка влизат само най-добрите.
Не е болка за умиране и да не ни приемат тази година,ще е догодина. Да не ви пука. Аз от сега спирам да се притеснявам. Най-странното при мен е ,че на изпити съм адски спокойна,за миг не трепва нещо в мен,но докато чакам резултатите ,откачам направо
[quote="martina_teodorova"]Не е болка за умиране и да не ни приемат тази година,ще е догодина. Да не ви пука. Аз от сега спирам да се притеснявам. Най-странното при мен е ,че на изпити съм адски спокойна,за миг не трепва нещо в мен,но докато чакам резултатите ,откачам направо [/quot
Нормално е защото там си само ти със твойте възможности и си сигурна в себе си , а като ги бавят така те побъркват.... поне при мен е така
Тъпо е,ако наистина са пуснали "бисери" в пресата и в блоговете си,при положение,че все още не са излезли официално резултатите..да напишат оценките,пък после да си публикуват каквото си искат