И аз преди малко видях плакатите и се сетих, но май още не са ни изтекли 6 месеца от последното ходене. Не съм наясно дали може и малко по-рано иначе няма никакъв проблем пак да дарим.
Хм, дано да си права. Една от сестрите беше споменала нещо от рода, че след 2-3 месеца било допустимо само ако е за близък роднина и той е с опасност за живота. Но пък няма значение, ще отидем пак и ще ги питаме. Ако ни върнат, поне сме опитали Иначе аз си прегледах допълнителните изследвания от миналото ходене и кръвта ми се оказа напълно годна за дарения.
Права съм и аз съм ги питала сестрите, а лично аз участвам във всяка кампания, т.е. давам по 2 пъти за година - октомври и април. И се падат точно 6 месеца без 1-2 седмици. Айде утре ще се разберем по-подробно.
^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Пф, аз исках да дам кръв миналата година, но се оказа, че хемоглобинът ми е малко нисък.
Сега пак ще опитам, дано стане. То да искаш да направиш добро, а да не можеш - не е справедливо просто!
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
yanislava_kirilova написа:И аз ще отида, за сефте ще ми е.
Тебе със сигурност ще те претеглят и ще трябва да отчетеш поне 50 килограма, което е минимумът Иначе хайде да ходим всички накуп. На новите ще им трябват окуражителни слова.
Тебе със сигурност ще те претеглят и ще трябва да отчетеш поне 50 килограма, което е минимумът Иначе хайде да ходим всички накуп. На новите ще им трябват окуражителни слова.
Трябва да съм поне 50 кг. ли е да се надяваме, че съм качила кило-две
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Трябва да съм поне 50 кг. ли е да се надяваме, че съм качила кило-две
Яла да се угоиш хубаво днес с нас, хахаухауахуахау
Our best dreams are not dreamed alone, but together.