Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Аз бях в една стая на 4тия етаж в централното крило. След като изкачих мраморните стъпала, реших загадката на сфинкса, убих цербер и спасих принцесата, най-сетне успях да се кача по витата стълба и след кратка разходка с една от квесторките на другата зала, успях да стигна до изпита. След като би камбанката с темата ние си почакахме едно 15минути и гледахме как майките спорят за нещо, а куп хора излизат...Беше си гадничко.
- enjkrkhjtrj
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ние в 65-та бяхме медийни величия!
..до изтеглянето на темата,когато емтусиазмът замря. ;D
..до изтеглянето на темата,когато емтусиазмът замря. ;D
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Сега ще обясня на всички къде е Гълъбарника. Там общо взето не можеш да стигнеш умишлено - все попадаш. Аз лично оня ден намерих още едно стълбище и бях очарована. Това си е в централната сграда, като влезете от дворчето и тръгнете по т.нар. мраморни стълби та чаааааааааааааааааааааааааааак докато не свършат. Бройте ги 5 етажа. После свивате в дясно, продължавате към катедрата по англицистика е май там. НО! Преди да се натъкнете на тая катедра има врата, разбирайте проход, понеже си е проход, вдясно. Там има стълби. Качвате се и воала! Хари Потър може да се блъсне във вас бързайки за лекции.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Звучи доста вълнуващо и интересно...Crippled Alice написа:Сега ще обясня на всички къде е Гълъбарника. Там общо взето не можеш да стигнеш умишлено - все попадаш. Аз лично оня ден намерих още едно стълбище и бях очарована. Това си е в централната сграда, като влезете от дворчето и тръгнете по т.нар. мраморни стълби та чаааааааааааааааааааааааааааак докато не свършат. Бройте ги 5 етажа. После свивате в дясно, продължавате към катедрата по англицистика е май там. НО! Преди да се натъкнете на тая катедра има врата, разбирайте проход, понеже си е проход, вдясно. Там има стълби. Качвате се и воала! Хари Потър може да се блъсне във вас бързайки за лекции.
А защо столовата се казва "Яйцето"?
И защо повечето тук се оплакват от темите, както и всички мои познати и приятели явили се на изпита по БЕЛ, а в същото време в медиите се тиражира новината, че учениците приветствали с бурни овации Елин Пелин?!

- enjkrkhjtrj
- В началото бе словото
Защото повечето се радват,когато трябва да пишат за проза.Но след изпита са неуверени за резултата и се презастраховат от евентуален провал.
- lindalee
- В началото бе словото
да абсолютно е такаenjkrkhjtrj написа:Защото повечето се радват,когато трябва да пишат за проза.Но след изпита са неуверени за резултата и се презастраховат от евентуален провал.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@cerbera, както ако си право или френска филология и си все в Ректората може да имаш упражнения в Стопанския факултет, така и както си икономика може да имаш лекции в Ректората. Зависи какво учиш. Само за "семинаристите" (ФМИ, ХФ и ФЗ) не съм чувала да имат лекции в Ректората. Варират им само между тези три сгради.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Извинявам се публично на потребителя lindalee, че дръзнах да й се присмея на изпита по литература онзи ден... Просто ми дойде отвътре ;Рр

-
fabsss
- В началото бе словото
Северното крило на Су е там,където е последната спирка на автобус 280, нали??
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Като започне класирането мога да участвам и с изпит и с матура,нали?
Последно промяна от white_cat на 12 Апр 2011, 16:29, променено общо 1 път.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да.fabsss написа:Северното крило на Су е там,където е последната спирка на автобус 280, нали??
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Така, нека и ааз да попитам тук.
Въпроса ми е относно заявленията за втора изпитна сесия.
Тъй като искам да се явя на изпит по Английски език, ясно е че трябва да подам заявление с подредените по желание спец. + таксата ( 30 лв ако не се лъжа ) и т.н. Така, но тъй като искам да кандидатствам за някои специалности ( примерно Информатика и Софтуеърно инжинерство ) с матурата по математика - трябва ли да подавам отделно заявление за това или всичко се вписва в първоначалното? А ако е отделно то също ли се таксува или не е нужно да доплащам?
Въпроса ми е относно заявленията за втора изпитна сесия.
Тъй като искам да се явя на изпит по Английски език, ясно е че трябва да подам заявление с подредените по желание спец. + таксата ( 30 лв ако не се лъжа ) и т.н. Така, но тъй като искам да кандидатствам за някои специалности ( примерно Информатика и Софтуеърно инжинерство ) с матурата по математика - трябва ли да подавам отделно заявление за това или всичко се вписва в първоначалното? А ако е отделно то също ли се таксува или не е нужно да доплащам?
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За втората изпитна сесия документите се подават само за изпитите до 30.05.2011 г.
А документите за кандидатстване по специалности от 27 юни до 8 юли. и тогава си плащаш такса за участие в кандидатстудентския конкурс
А документите за кандидатстване по специалности от 27 юни до 8 юли. и тогава си плащаш такса за участие в кандидатстудентския конкурс
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Аз също се интересувам, какво се прави, ако искаш да кандидатстваш за различни специалности с различни изпити (изпити, ДЗИ)... 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Държиш си изпитите, които ти трябват.
Когато подаваш документи за специалностите ги подреждаш по реда на желанията си.
Ако кандидатстваш за специалност, за която може да се държат например изпит по БЕЛ или история, а си ходила и на двата ти се взима оценката, която формира по-висок бал
А за да кандидатстваш с ДЗИ трябва допълнително да го отбележиш в документите при подаването им.
П.П. Не знам сега как е, но когато аз кандидатствах (2009г.), за да кандидатстваш с матура се доплащаше като за изпит.
Когато подаваш документи за специалностите ги подреждаш по реда на желанията си.
Ако кандидатстваш за специалност, за която може да се държат например изпит по БЕЛ или история, а си ходила и на двата ти се взима оценката, която формира по-висок бал
А за да кандидатстваш с ДЗИ трябва допълнително да го отбележиш в документите при подаването им.
П.П. Не знам сега как е, но когато аз кандидатствах (2009г.), за да кандидатстваш с матура се доплащаше като за изпит.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.