Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
Re: Митко Бербатов
Да не сте играли мач на една врата тогава?

Добре ся.. не може ли да ме разпиташ на лични.. Тука Бербатов ще се цупи ако види какви сме ги писали 
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Споко, Бербатов пише само по блогове. 
и по scoreboard-и

Як цитат...Това го казва, когато се отказва.„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Имам надежда за това нещо.. дано успее и да направи нещо по въпроса 
Да де, ама това ви прави впечатление.Noctis написа:Имам надежда за това нещо.. дано успее и да направи нещо по въпроса
Аз се сетих де ще пращаме Бербатов.Ще го пратим в Чикаго, че да имат шанс да стигнат плейофите.
Асаута трупаше мнения на гърба на Митко
арестувай го

Цитат на Рио ФърдинандSeems to me that there are a fair few here who should hang their heads in shame for the vicious lambasting Berba got in his first two years here. It was hardly fair even if he didn't perhaps play to his full potential at times.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Ти прекали...познавам и много фенове на Ливърпул, но дори те не могат да кажат нещо подобно за Бог Скоулсmemento mori написа:Не на хора като Карик, Флечър, Скоулси Андерсон, които за цял сезон не могат да организират една атака през центъра.
А че Бербатов имал още не повече от 1-2 сезона - тва и за Гигс се говореше преди 5-6 години
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Това няма нищо общо с Ливърпул. И кое е "нещото", с което съм прекалил? И ти сам не можеш да го откриеш в написаното от мен. НИКЪДЕ не съм казал нещо лошо за Скоулс! Не знам дали е Бог, но е страшно добър футболист и го е доказал много, много отдавна. Останалите трима също са добри играчи... особено към Флечър изпитвам силни симпатии. Но е ФАКТ, че и четиримата не са креативни футболисти. Идеални са в това да се борят, да отнемат топката и т.н., но не и да правят атаки! И затова и този (а и миналия сезон) играта на Юнайтед е изнесена изцяло по крилата.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нищо общо няма с Ливърпул, но имах предвид, че дори хора, които изпитват антипатия към отбора (и съответно играчите му), не биха направили такова заключение за Скоулс. Иначе играта на Юнайтед през целия ми съзнателен живот е била изнесена на крилата, това просто е част от философията на САФ. За Карик и Флечър съм склонен да се съглася с теб, особено за Карик. Андерсон за съжаление пропусна по-голямата част от сезона заради контузии, но не бих казал, че за цял сезон не може да организира една атака през центъра. Всъщност аз го виждам като единствения ни директен централен полузащитник, който дриблира срещу противниковите защитници. Скоулс има уникален поглед върху играта, а погледът е тясно свързан с креативността. Друг въпрос е, че Скоулс е на сериозна възраст и отдавна не играе като офанзивен халф. За да обобщя бих казал, че мога да се съглася с половината от мнението ти 
Он топик : Рууни получи наказание за два мача - домакинството на Фулъм от ВЛ и полуфинала за FA Cup със Сити на "Уембли". Мисля, че при тва положение Митко трябва да започне и двата мача, тамън Рууни ще е по-свеж за най-важните мачове
Он топик : Рууни получи наказание за два мача - домакинството на Фулъм от ВЛ и полуфинала за FA Cup със Сити на "Уембли". Мисля, че при тва положение Митко трябва да започне и двата мача, тамън Рууни ще е по-свеж за най-важните мачове
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Човекът с линковете да се готви 
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Номер 22 : vs Fulham (09.04.2011, Premier League)