България на Мондиал 2006

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Joker
Легендарен флуудър

България на Мондиал 2006

Мнение от Joker »

:lol: Как смятате щеше да се представи бандата на Ицето, ако се беше класирала на Мондиала? Например ако бяхме излизли от квалификациите на мястото на...? :wink:
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Как щеше да се справи-уместен въпрос,прилично смятам понеже има доста отбори под нашата класа и от нашата черга,като индивидуалности и дух.Иначе смятам проблемите в защита,разкъсаната връзка между защита и нападение отново щеше да ни създаде проблеми,убеден съм.Нямаме добри ляв и десен бек,но пък с един добър колектив и тази липса може да се превъзмогне.Като цяло,за треньора няма да говоря-факт е,че с голям треньор се постигат успехите.но несъмнено щяхме да сме стабилен отбор.Оптимист съм и за квалификацийте за Европейското..Радвам се за трансфера на Благо Георгиев в Цървена звезда (искаше ми се да е в Левски ама..)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ми да си представим че сме на мястото на Сърбия - щяхме да го отнесем от Холандия с 3-4 парцала, после още толкова и от Аржентина и накрая с никакво желание и паднало самочувствие щяхме да паднем и от Кот Д`Ивоар минимално, за да стане резила пълен.
Ако бяхме на мястото на Хърватска си представям следната картинка - падаме от Бързилия минимално с 3:0, после свършваме 1:1 Япония след гол в 90-та на Бербатов, а в мача с Австралия повеждаме с гол на Марто Петров, ама накрая те ни набутват 4 и пак си отиваме поживо-поздраво вкъщи.
Ако трябва да се поставим на мястото на шведите - мани, мани, тогава работата става мнооооого дебела.
ИзображениеИзображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

В момента нямаме никакъв отбор за световно и добре, че не сме там. Единствената утеха, която ме кара да се развълнувам и разтреперя и ме прави горд, че съм българин са мачовете от `94 с автентичния им коментар - http://store3.data.bg/him/ Безценно....
Да живее отбора на Форум СУ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

DobreFF написа:Единствената утеха, която ме кара да се развълнувам и разтреперя и ме прави горд, че съм българин са мачовете от `94 с автентичния им коментар - http://store3.data.bg/him/ Безценно....
:oops: Ммда, това бе единственият път, когато подкрепях българския национален отбор, сигурно щото гледах Световното на брега на Охридското езеро и не вървеше да съм за друг пред заклетите "бугараши" от Охридско. Те милите, плакаха от кеф след победата над Гърция, над Аржентина, дори над Германия! :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”