Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Браво! 8)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ами, зари /мразя тая дума 'ами'/ .... Нима физическото привличане е повече от причтелството? Честно да ти кажа наистина има такъв вид... секс. Макар да не обичам много много да навлизам в тия теми по интернет, ще ти кажа, че взаимоотношенията ми с бившия са точно такива.Отделен въпрос е,че той ревнува от всичко живо около мен.НО е само секс,смисъл не ме обича,не го обичам..защо пък не?:) Бих казала,че ме устройва ;) Лична гледна точка :roll:
Изображение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

има, има.....
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

ами да, пак опираме до това,че си има хора за всичко. аз лично не мога...
приятелство,което беше много,ама много хубаво,силно и искрено, се провали заради една целувка. да, какво да говорим за секс тогава... просто аз не съм човек на тези неща. за мен е 'всичко или нищо'.
тези,които могат, да го правят.

:)
everything is gonna be alright!
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Щом така гледате на нещата....бъдете живи и здрави! 8)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

всеки си гледа както иска и както го усеща най-вече. и за да не си повтарям предишния коментар -има си хора за всичко- иначе щяха половината мъже,които не искат нищо сериозно, да са незадоволени .така че девойки ЗА "приятелския" секс дерзайте -не трябва да са самотни хората 8)
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Манипулативно мнение...човек може да има сериозна връзка, без това да промени възгледите му върху приятелския секс. 8)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

когато има сериозна връзка няма да спи с приятелите си :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Така ли? Ами ти така го казваш....сериозната връзка е широко понятие. Зависи от много неща. Общо казано секса не разваля приятелството... 8)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ти като имаш сериозна приятелка с останалите си приятелки ли спиш :shock: вярно е ,че е обширно понятие, но в повечето случаи се свежда до едно и също нещо.. но явно има вариации и в сериозните връзки . а че сексът не разваля приятелството- ако наистина ми е приятел няма как да не го развали. ако е само познат .. няма да има какво да се разваля :wink:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

ммммммм...пак зависи! А иначе на въпроса ти....нека не отговарям ако може...подвеждащ е :roll: Разбира се, че предимство почти винаги има сериозната връзка.
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

НЕ вярвам, че думите "приятелство" и "секс" могат да образуват словосъчетание... Т.е. те че могат могат, ама... Не ми се връзват. Стане ли веднъж секса, не вярвам, че хората могат пак да си бъдат просто приятели. Винаги единият поне ще чувства/иска нещо повече, дори да го прикрива.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелство :) демек връзка.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Cvetinka - точно и ясно казано :thumbleft:
то се случва една целувка да развали всичко, пък камо ли секс .. :roll: но в най-добрите случаи всички заживяли щастливо :lol:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Има изключения, но като цяло съм съгласен! 8)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Cvetinka написа:НЕ вярвам, че думите "приятелство" и "секс" могат да образуват словосъчетание... Т.е. те че могат могат, ама... Не ми се връзват. Стане ли веднъж секса, не вярвам, че хората могат пак да си бъдат просто приятели. Винаги единият поне ще чувства/иска нещо повече, дори да го прикрива.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелство :) демек връзка.
дам, и аз нямам възражения...точно, кратко и ясно казано :D :wink: и двете неща са ми се случвали и определено си развалихме приятелството с приятеля :(
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”