ти пък направо ме разби
По история в Пловдивския университет
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- StuckWithYou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз бях в тази стая,и аз я видях тази госпожица която преписваше,беше седнала на поседната редица откъм прозореца.........изкара едни малки лисрчета аз която бях на 4 чина пред нея само с едно обръщане назад я видях че преписва а тия квсторки не знам........седяха си на бюрото и решаваха някви задачи доколкото успях да забележа.......просто нямам думииии!!!!!!!!!!а въпросната госпожица дори подбутна пищовите на една която седеше до нея...........spring_flower написа:Казаха ми,4е по история в 306 зала е имало моми4е,което е приписвало ,а квесторите ни6то не са й казали.ние ли сме балаците,4е да се трепим,а "Умниците" да приписват?
За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
Явно тук има хора,които по една или друга причина са се насочили към Пловдив и се надявам да може да ми помогнете относно подаването на документи там.Пише че се иска "молба до ректора(по образец на ПУ)"-това дословно го пише в справочника им,и после отдолу пише с удивителен
че докементи се купуват само от книжарници в ПУ.Сигурно аз не разбирам нещо,но документите за всяко уни не са ли еднакви или за ПУ наистина се купуват само от там?А тези които не са от Пловдив какво правите?Изобшо някой,който вече се е оправил с бъркотията около документите и в Пловдив да ми даде малко инфо...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изобщо не е честно, сега най-много благодарение на преписването си да знаеме мястото на някой, който наистина иска да учи! Ако аз я бях видяла, веднага бих извикала квесторите, хич не ми пука дали това би ми довлякло нечие недоволство...!StuckWithYou написа:аз бях в тази стая,и аз я видях тази госпожица която преписваше,беше седнала на поседната редица откъм прозореца.........изкара едни малки лисрчета аз която бях на 4 чина пред нея само с едно обръщане назад я видях че преписва а тия квсторки не знам........седяха си на бюрото и решаваха някви задачи доколкото успях да забележа.......просто нямам думииии!!!!!!!!!!а въпросната госпожица дори подбутна пищовите на една която седеше до нея...........spring_flower написа:Казаха ми,4е по история в 306 зала е имало моми4е,което е приписвало ,а квесторите ни6то не са й казали.ние ли сме балаците,4е да се трепим,а "Умниците" да приписват?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ice_Spirit е права, за всеки университет са еднакви като бланки, всичко останало им е различно
Как ще купиш документи на СУ и да ги използваш за ПУ като в ПУ няма всички специалности от СУ, а и кодовете на специалностите сигурно са различни
, а и върху плика трябва да си пише, че става въпрос само за ПУ. Относно това откъде трябва да си ги купиш във бюрата по градове, където се подават документи за другите градове сигурно ги има
Аз още не съм си ги подала, но също смятам от бюрото в моя град да си ги купя и оттам да ги подам 
-
Голяма Бяла Птица
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ugly_girl документите за всеки университет са различни.Дори цените на комплекта са различни.А за Пловдив аз се записах в центърът на НАПС в Бургас.Незнам от каде си, но в тези центрове ти дават всичко- бланки и тн.Единствения недостатък е че трябва да заплатиш такса за услугата - 15 лв
Смелостта прави нищожни ударите на съдбата!