Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ами, зари /мразя тая дума 'ами'/ .... Нима физическото привличане е повече от причтелството? Честно да ти кажа наистина има такъв вид... секс. Макар да не обичам много много да навлизам в тия теми по интернет, ще ти кажа, че взаимоотношенията ми с бившия са точно такива.Отделен въпрос е,че той ревнува от всичко живо около мен.НО е само секс,смисъл не ме обича,не го обичам..защо пък не?:) Бих казала,че ме устройва
Лична гледна точка 
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
ами да, пак опираме до това,че си има хора за всичко. аз лично не мога...
приятелство,което беше много,ама много хубаво,силно и искрено, се провали заради една целувка. да, какво да говорим за секс тогава... просто аз не съм човек на тези неща. за мен е 'всичко или нищо'.
тези,които могат, да го правят.

приятелство,което беше много,ама много хубаво,силно и искрено, се провали заради една целувка. да, какво да говорим за секс тогава... просто аз не съм човек на тези неща. за мен е 'всичко или нищо'.
тези,които могат, да го правят.
everything is gonna be alright!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Joyride
- Пишеща машина
всеки си гледа както иска и както го усеща най-вече. и за да не си повтарям предишния коментар -има си хора за всичко- иначе щяха половината мъже,които не искат нищо сериозно, да са незадоволени .така че девойки ЗА "приятелския" секс дерзайте -не трябва да са самотни хората 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Joyride
- Пишеща машина
ти като имаш сериозна приятелка с останалите си приятелки ли спиш
вярно е ,че е обширно понятие, но в повечето случаи се свежда до едно и също нещо.. но явно има вариации и в сериозните връзки . а че сексът не разваля приятелството- ако наистина ми е приятел няма как да не го развали. ако е само познат .. няма да има какво да се разваля 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
НЕ вярвам, че думите "приятелство" и "секс" могат да образуват словосъчетание... Т.е. те че могат могат, ама... Не ми се връзват. Стане ли веднъж секса, не вярвам, че хората могат пак да си бъдат просто приятели. Винаги единият поне ще чувства/иска нещо повече, дори да го прикрива.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелство
демек връзка.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелство
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
дам, и аз нямам възражения...точно, кратко и ясно казаноCvetinka написа:НЕ вярвам, че думите "приятелство" и "секс" могат да образуват словосъчетание... Т.е. те че могат могат, ама... Не ми се връзват. Стане ли веднъж секса, не вярвам, че хората могат пак да си бъдат просто приятели. Винаги единият поне ще чувства/иска нещо повече, дори да го прикрива.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелстводемек връзка.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!