у4ите ли по АПП,второкурсници?
Модератор: MidwinterSun
Ами при нас писа гаднички оценки.
Само 1 момиче се похвали, че има при нея 6...
Друга моя колежка пък има 3...а беше писала много и по 3-те въпроса...
А пък голямата изненада за мен беше Костов- аз при него исках да седна, а той се оказа ужас - направо побърка хората, които се паднаха при него - някви 3-ки...Скъса 1 мой приятел, дето се беше готвил повече от всички и му беше ходил на всички лекции...
Май за добро е било, че не бях при него, а изглеждаше свестен на лекции...
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тея явно съвсем са се побъркали
Направо не мога да разбера за какво е този тормоз,правят ни на луди и то за нещо,което вече не е актуално....То ясно,че знаят повече от нас,ама трябва ли да непрекъснато да го демонстрират това с тея оценки.....Лошото е ,че занапред само такива работи ни очакват...
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
О, да се надявам, че няма да е все така, че направо се отказвам от професията.
То остави, че тази жена ме спука в буквалния смисъл от всички видове гадни подробности от възможно най-неприятните въпроси, ами ме пита някакави неща , които няма от къде да ги прочетеш за изпита...заби ме с подробности от спец. част, пита ме отделът по споровете към патентното ведомство дали е особена юрисдикция и тем подобни, кара ме да цитирам кой точно член от кой закон урежда еди си какви основания...
То остави, че тази жена ме спука в буквалния смисъл от всички видове гадни подробности от възможно най-неприятните въпроси, ами ме пита някакави неща , които няма от къде да ги прочетеш за изпита...заби ме с подробности от спец. част, пита ме отделът по споровете към патентното ведомство дали е особена юрисдикция и тем подобни, кара ме да цитирам кой точно член от кой закон урежда еди си какви основания...
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
То аз на Хрусанов му изредих всички членове от ЗАП за издаването на индив.адм.актове,цитирах му и членове от ЗМСМА,ЗАТУРБ,и пак ми писа 4.Въобще нямам идея как по дяволите да им разберем скапаните критерии за оценяване!!!!А Славова питаше един колега(писа му 5) само въпроси от сорта на какво ще стане ако береш ябълки от чужд двор и тем подобни-истинско безумие,що мене не ме питаха такива неща
.Смятай за какъв субективизъм говорим-явно всичко им зависи от настроението!
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Проблемът според мен е,че още със сядането,преди да си казал и една дума,те вече са си решили колко да ти напишат.И никой не те слуша какво говориш...блеят си и си пишат няква си оценка колкото да не е без хич.А и естествено трябва да си оставят накой и за септември-то и за това им се плаща.И нали уж учим право-е къде е това право?????!!!!Авторитетът,който трябва да поддържат е едно,а съвсем друго е да имат реални критерии за оценяване!Те явно ги бъркат тия двете неща,а потърпевши сме единствено ние!Тъпо е така да ни орязват крилата,дреме им на тях като им минават по 100 човека на ден.......Просто цялата система и на преподаване и на изпитване е тотално сбъркана и даже извратена!!!Не може все пак дни преди влизането на новия АПК да ни изпитват по старите закони,да не говорим ,че и септември пак ще изпитват по старите!Пълно е с абсурди в тоя ЮФ,ама все ще се оправим някак 
Абсолютно точно казано, и аз така дудна...
Като гледат някой по-оръфан човечец си викат- що па да не го върна...
А това са юристи... Сега се сетих, че четох за АПП, че отношенията се строят по вертикала - единият субект властва, другият си остава молител...
Ама да се надявам, че не са всички така, все пак навсякъде има хора и хора...И в ЮФ би трябвало да е така... 
А това са юристи... Сега се сетих, че четох за АПП, че отношенията се строят по вертикала - единият субект властва, другият си остава молител...
- miellenelle
- В началото бе словото
?
хайде да погледнем и кой си не е взел по една или др. причина АПП-то
.... АЗ се класирам и тук
-но съм доброволка/ отказах се /
искам някой да ми подшушне датичките, моля!
искам някой да ми подшушне датичките, моля!
- miellenelle
- В началото бе словото
датата!
ЗА всички от втори поток датата за поправката е 12 септември-
Аз се обадих на телефона, даден за юридическия, и попитах за АПП и ГП
За гражданското няма дата още
!
Ако се обадя пак ...ще питам и за стaя и час, но сега забравих
РАЗБЕРЕТЕ ЛИ.... ПИШЕТЕ!
За гражданското няма дата още
Ако се обадя пак ...ще питам и за стaя и час, но сега забравих
РАЗБЕРЕТЕ ЛИ.... ПИШЕТЕ!
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: у4ите ли по АПП,второкурсници?
Колеги... в крайна сметка от всички изпитващи не прочетох никакви отзиви за изпита при Сивков. Благосклонен ли е да пише по-високи оценки? Защото, за мое огромно съжаление, работата ми поглъща над 90% от времето и нямам почти никакво време да уча сериозно. По-конкретно въпросът ми е дали има някаква възможност да изкарам прилична оценка без супер задълбочено четене... (от сега предусещам отговора, но съм длъжна да опитам
)
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."