[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
E, не! Сега пък затварял врати… преди това пък стачкуваха(не съм сигорен, но имаше нещо). Все нещо става в този университет и в тази скапана държава!
Аз вече взех да се замислям дали още искам образование в СУ и като цяло в България...
Плачевно е състоянието! Изобщо... май най-добре е, който може да бяга извън България!
Аз вече взех да се замислям дали още искам образование в СУ и като цяло в България...
Плачевно е състоянието! Изобщо... май най-добре е, който може да бяга извън България!
Ob du glaubst du kannst es oder ob du nicht glaubst - du hast recht!
....
....
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Като започнат да ви бавят оценките още повече и като се сблъскате с лелките от администрацията във факултета съвсем ще се отчаете ..
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Seniorita
- В началото бе словото
- Курс: първи
Тия лелки от администрацията са пословични. Егати екземпялрите - всеки за тях говори ;д
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
- Ambrosio`
- Паисий
- Обратна връзка:
Само като знам, че трябва да мина през тях за нещо се изприщвам
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Радослава
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
и аз като че ли не съм чувала нищо хубаво за тея лелки 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Имаше слухове, че някои от тях са били квестори на изпита ни... А като видяхте колко мнения има за МОЛ и за номерирането на страниците - смятай
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Радослава
- В началото бе словото
ооо квесторките в нашата зала бяха многоооо пекани
даже ни предложиха някой ако ожаднее, а не си е взел вода щели да услужат, защото си били взели няколко шишенца 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
А, това беше култовоРадослава написа:ооо квесторките в нашата зала бяха многоооо пеканидаже ни предложиха някой ако ожаднее, а не си е взел вода щели да услужат, защото си били взели няколко шишенца
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Ам че вие на изпит ли сте били или в ресторант?!
Или в чалга дискотека, имайки впредвид момичета, които пред Трите порти се гримосваха, червосваха, фризираха и т.н. и т.н. ;РрР
Впрочем бях чул (от достоверен източник), че във ВТУ преписването на кандидатстудентските изпити било официално позволено, така че смятайте в другите университети как се "глезят" кандидат-студентите...
Или в чалга дискотека, имайки впредвид момичета, които пред Трите порти се гримосваха, червосваха, фризираха и т.н. и т.н. ;РрР
Впрочем бях чул (от достоверен източник), че във ВТУ преписването на кандидатстудентските изпити било официално позволено, така че смятайте в другите университети как се "глезят" кандидат-студентите...

хахаха не е възможно :х
Сега казаха, че изпитите няма да се отлагат.
- pifanita
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
а какво ще се случва с проверяването на нашите работи
не ми се вярва,че ще спрат да ги преглеждат

КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
- Seniorita
- В началото бе словото
- Курс: първи
Да, бе. Когато живееш в България, трябва да очакваш всичко.pifanita написа:а какво ще се случва с проверяването на нашите работине ми се вярва,че ще спрат да ги преглеждат
![]()
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
вече като че ли темите за писане се поизчерпаха,затова мисля нови ;д Каква е мотивацията ви да учите журналистика?(65стая,хаха)
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мотивацията е, че родната журналистика е високо грамотна, за професията има обществено уважение и никой не те залива с киселина. Също така има безброй работни места с високо заплащане, които само чакат да идеш и да ги заемеш! Кой знае, може би си следващия Юксел?
Бъдете сериозни, единствените причини някой да иска да учи това са а) защото е много объркан, понеже може да учи това, архитектура, ботаника и икономика, но още се чуди какво да прави с живота си и/или б) защото си мисли, че това е най-лесният и евтин начин да се вземе съвсем истинска чисто нова диплома за висше образование от СУ (и е прав).
А за новобранците, които са чували само лоши неща за "лелките в администрацията": откакто Ичева се пенсионира, нещата са много по-поносими и относително близки до нормалното.
Бъдете сериозни, единствените причини някой да иска да учи това са а) защото е много объркан, понеже може да учи това, архитектура, ботаника и икономика, но още се чуди какво да прави с живота си и/или б) защото си мисли, че това е най-лесният и евтин начин да се вземе съвсем истинска чисто нова диплома за висше образование от СУ (и е прав).
А за новобранците, които са чували само лоши неща за "лелките в администрацията": откакто Ичева се пенсионира, нещата са много по-поносими и относително близки до нормалното.