Ambrosio` написа:
Проблеми за номерирани страници не правят, освен ако не си нарисувала слончета около числата, това вече е знак
Аз слончета не съм правил, само кръгчета, ама се надявам, че няма да се счете за знак, Светльо ме успокои, иначе около мен хора слагаха точки след цифрите, тирета между числата, абе мешана скара общо взето...
Judas написа:А и пробвай бг филология.Доста журналисти за филолози.Аз също мислех до пробвам, но като видях, че изискванията са поне 8 страници, направо се отказах.Слабичък съм по литература, трудно ми е да пиша повече от 4 страници по някоя творба ...
На изпита в СУ ако пишеш осем страници, тези осем страници няма да са върху едно произведение, а върху цялото творчество на дадения автор... Дефакто за едно произведение пишеш не повече от половин, цяла страница... За да засегнеш най-важните творби и мотиви, в поезията естествено... При прозата е малко по-различно, а пък при романите... там вече е най-сложно положението...
яворов написа:какво става бе, колеги ;д, поне напихте ли се след изпита на домашно ,че в мола е скъпо ;д;д
Ам чи и домашното не е много евтино, с тия акцизи за казаните...