[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Още една нотка на оптимизъм - броят на кандидатстващите в чужбина расте главоломно с всяка изминала година.
Това по принцип не е много хубаво, ама ...
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
Да, от демографска гледна точка. Но наистина и тази година кандидатстващите за чужбина са много. От моя клас са само 5-ма.
От толкова много прочетени коментари тук, реших и аз да споделя нещо!
Изобщо не ми пука дали ще ме приемат във ВО …………………
Факт е, че се явих на изпита, за да дам на самия себе си някакъв шанс, но не и да доказвам на когото и да било, колко съм оригинален, креативен или талантлив! Въпреки това се радвам да прочета тук, какво са писали връстниците ми! Има доста интересни мисли на момичета и момчета… дори се радвам, че в България има още хора с интересно мислене! Желая ви успех!!
Дори част от нас да са разочаровани…да не се отчайват!
Специално за тези, които искат ВО… искам да кажа, че не е задължително да си завършил ВО в СУ , за да бъдеш оценен като добър кадър за работа! Разбира се, голямо предимство е една диплома, но ако си упорит и желаеш нещо… също така,ако имаш нужните връзки,късмет и познати да те лансират в тази област… ТИ СИ!
Аз съм позитивен човек и не позволявам на страха от невъзможността за шанс да ми пречи да постигна това, което желая.
Още веднъж, УСПЕХ на всички! Вярвайте в себе си…
Изобщо не ми пука дали ще ме приемат във ВО …………………
Факт е, че се явих на изпита, за да дам на самия себе си някакъв шанс, но не и да доказвам на когото и да било, колко съм оригинален, креативен или талантлив! Въпреки това се радвам да прочета тук, какво са писали връстниците ми! Има доста интересни мисли на момичета и момчета… дори се радвам, че в България има още хора с интересно мислене! Желая ви успех!!
Дори част от нас да са разочаровани…да не се отчайват!
Специално за тези, които искат ВО… искам да кажа, че не е задължително да си завършил ВО в СУ , за да бъдеш оценен като добър кадър за работа! Разбира се, голямо предимство е една диплома, но ако си упорит и желаеш нещо… също така,ако имаш нужните връзки,късмет и познати да те лансират в тази област… ТИ СИ!
Аз съм позитивен човек и не позволявам на страха от невъзможността за шанс да ми пречи да постигна това, което желая.
Още веднъж, УСПЕХ на всички! Вярвайте в себе си…
Ob du glaubst du kannst es oder ob du nicht glaubst - du hast recht!
....
....
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Според вас колко изкарва един журналист като репортер в една що-годе добра ТВ, един, който пише за някой от водещите вестници в страната, и друг, който работи в популярно радио? Наясно съм, че много зависи от рейтинга на предаването/медията, но все пак, ако някой има информация, нека сподели. 
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
- Echo of a lullaby
- В началото бе словото
Мен страшно много ме депресираха квесторите от зала 65!Имам чувството, че те нямаха и бегло понятие от единицата време.. цитирам : "Остава ви 1 час.(след 10 минути) .. Остава ви половин час!(след 5 минути).. Хайде, вече привършвайте!Имате по-малко от 10 минути!(след 5 минути) .. Остават ви 12 минути! и така нататък .. няма смисъл да продължавам! Резултатът при мен бе : стресиране и мускулна треска на дясната ръка! Само дето не прогорих листа от скоростта, с която писах.. >.<'
Нашите квестори бяха свестни.Само че малко ми става неудобно, когато жена на 40-45 ми говори на Вие ... ако бях с 2-3 висши и поне на 30 години може, ав противен случай ми е доста странно.Аз си представям един готин университетски преподавател така: мъж или жена на 45-50, слаб/а, някакъв забързан, да се обръща към нас с "колега/и" и да носи на майтап.
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
Ако изпита ни по журналистика беше една седмица по-късно, щяхме да пишем за рождения ден на Доби.
хахахахахаха това е голяма гавра ! :Д горката доби..
- Bloody.Rose
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хахаха, на мен по-неприятно ми беше това с темата, явно организацията им не е много добра, да бяха решили малки или големи букви да използват за тоя мол, тц, но все тая, вече е минало, сега можем само да очакваме резултатите..Echo of a lullaby написа:Мен страшно много ме депресираха квесторите от зала 65!Имам чувството, че те нямаха и бегло понятие от единицата време.. цитирам : "Остава ви 1 час.(след 10 минути) .. Остава ви половин час!(след 5 минути).. Хайде, вече привършвайте!Имате по-малко от 10 минути!(след 5 минути) .. Остават ви 12 минути! и така нататък .. няма смисъл да продължавам! Резултатът при мен бе : стресиране и мускулна треска на дясната ръка! Само дето не прогорих листа от скоростта, с която писах.. >.<'
Sarangi anya igeon sarangi anya
Neoui jibchagil ppuniya
Eodi itdeunji naega mueol hadeunji
Museowo nareul baraboneun neo...
Neoui jibchagil ppuniya
- bobii
- В началото бе словото
Еми според мен точно това им беше идеята-да е с малка буква за да има леко объркване все пак
Facebook ---> Борис Гюров
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
Да ти кажа май си е точно слаба организация. Нашият квестор специално го питаха с малки или големи и той уверено каза:bobii написа:Еми според мен точно това им беше идеята-да е с малка буква за да има леко объркване все пак
"С големи, разбира се, това е абриевиатура". След което се опитах да вникна в същноста на тая абревиатура, но без успех. Май това си беше лично негово тълкувание
- Bloody.Rose
- В началото бе словото
При нас го написаха първо с главни, после с малки, уж. Това не би трябвало да повлияе на проверяващите, или поне аз мисля така, защото вината, този път, не е наша, опитват се да ме плашат, че заради това може да ми се анулира работата, абе, здраве да е, има и други изпити, не е края на света..
Neoui jibchagil ppuniya
Neoui jibchagil ppuniya
- Echo of a lullaby
- В началото бе словото
Те и едни говореха, че може да се номерират страниците, други казаха, че не може... ако ми го сметнат за знак ще взривя университета! ;д
- Bloody.Rose
- В началото бе словото
И аз номерирах страници, уж не било проблем, ама ще видим.. Даже попитах, дали мога да подчертавам неща на черновата, хаха..
Neoui jibchagil ppuniya
Neoui jibchagil ppuniya