[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Това е практика в СУ, така че когато можеш и имаш мерак - вади листовете от принтера и започвай да пишеш за Мола
За пропусквател нз, ако е качествен контекста не вярвам да направи впечатление
Диагоналното писане не е знак към проверяващия а знак, че просто белите листове не са идея
Я кажи за полето, как аджеба става?
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
cerbera
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Предпочитам на белите листи да си рисувам, но ще тренирам, сега за българския, пък и за редовните юли месец.G.Gerasimov написа:Това е практика в СУ, така че когато можеш и имаш мерак - вади листовете от принтера и започвай да пишеш за МолаЗа пропусквател нз, ако е качествен контекста не вярвам да направи впечатление
Диагоналното писане не е знак към проверяващия а знак, че просто белите листове не са идея
Я кажи за полето, как аджеба става?
Техниката е следната:
Имаш два, три химикала - единия го слагаш вертикално, все едно играе ролята на линийка, а с другия пишеш, когато си на нов абзац слагаш втория химикал до първия и после пишеш с третия... Въпросното момиче имаше четири химикала, така че беше добре подготвена, големи схеми, голямо нещо... Но действа де, пак по-добре е от нищо. Проблемът при мен беше, че съм левичар и не ми беше много удобно, но се справих, както и с изтръпването на разчекнатите ми крайници.
Имаше момиче, което пък си беше взело хартиена линийка и молив, начерта си поле и редове, а след като написа текста си, ги изтри, но не знам дали си е личало или пък размазало нещо... Това също е доста хитро, но много ще отдели човек да седне да си прави поленца и редове, че и после да ги трие... За журналистиката става, ама за историята и литературата абсурд.

Аз пиша четливо и долу-горе красиво.Тъпо стана, че си личеше, че съм писал съвсем леко надолу, когато изписвах една страница.Иначе, колко от вас имат шестици по история?Аз знам две момичета, които ще кандидатстват журналистика в СУ и ще държат матура по история ...
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз имам 6 по история
Принципно матурата по история си заслужава само ако имаш слаба оценка и си сигурен, че ще изкараш повече (защото аз ходя на уроци по история за изпита в СУ но пак не рискувах с матура по история) или искаш да кандидатстваш по някои специалности с матура по история и коефициент 2.5 ... Като цяло това правило да се взима оценката от матурата е колкото +, толкова и - ...
А тези фокуси с химикалките или чертането на редове... Най-добре просто пиши на бял лист(нз какво е да пишеш с лявата ръка и техники за това не мога да ти кажа)и ако го държиш леко наклонен на една страна пиши с идеята, че вървиш леко нагоре. Получава се доста равно
А тези фокуси с химикалките или чертането на редове... Най-добре просто пиши на бял лист(нз какво е да пишеш с лявата ръка и техники за това не мога да ти кажа)и ако го държиш леко наклонен на една страна пиши с идеята, че вървиш леко нагоре. Получава се доста равно
Последно промяна от Георги Герасимов на 30 Мар 2011, 11:24, променено общо 1 път.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Радослава
- В началото бе словото
ами то по принцип става и само първия ред да си начертаеш и след това да се водиш по негоcerbera написа:
Имаше момиче, което пък си беше взело хартиена линийка и молив, начерта си поле и редове, а след като написа текста си, ги изтри, но не знам дали си е личало или пък размазало нещо... Това също е доста хитро, но много ще отдели човек да седне да си прави поленца и редове, че и после да ги трие... За журналистиката става, ама за историята и литературата абсурд.
А иначе на мисля, че за дипломата 5 ми се оформя по история но силно се обнадеждавам за оценка над 5.50 на ДЗИ по БЕЛ
значи поне 80 точки.79 е за 5.50, при положение, че някой чукне 100 точки.Миналата година едно момиче от моята гимназия беше със 100.
-
qncheto
- В началото бе словото
- Специалност: -
Мда, аз бях сред многото момичета в 21Има ли тук някой от зала 21?
Гледайте добре езерото,полетата,преди любовта ,защото после не се вижда нищо от света!
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
И аз имам 6 по история. Вие па. Какви схеми казахте тука. Аз просто взех и се прегънах листите, точно като в 5-ти клас и така си писах.
Проблемът беше, че в първия един час напрактика нищо не правих и накрая трябваше да препиша 5 страници за 30-40 минути. Не ми остана време за проверка - следователно много грозно и набързо написано и с много грешки. Леш.
Проблемът беше, че в първия един час напрактика нищо не правих и накрая трябваше да препиша 5 страници за 30-40 минути. Не ми остана време за проверка - следователно много грозно и набързо написано и с много грешки. Леш.
-
valio
- В началото бе словото
И аз пиша много грозно, но го преписах, че много бях драскал. Дано на нас, момчетата, не ни направят проблем за това, ама не мисля, че ще се захванат... то почти всички пишем грозно 
- bobii
- В началото бе словото
И аз много драсках и трябваше да го препиша за 30 минутки и ме заболя ръката, и не го проверих. А за полета и глупости-не съм чертал,нито съм прегъвал,писах си на целия лист и само началото на абзаците по-навътре ест.
Facebook ---> Борис Гюров
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
- Радослава
- В началото бе словото
то честно казано не само момчетата пишат грозно, имаше момичета около мен, които хич не можеха да разчитат на краснопис 
Трябвало ли е да слагаме полета?
- bobii
- В началото бе словото
Не,не. Само при твое желание и то не начертано полеtina~ написа:Трябвало ли е да слагаме полета?
- Радослава
- В началото бе словото
ами аз не съм слагала
в смисъл такъв не съм разчетавала, но си оставих там известно разстояние =) а иначе bobii теб ей сега те погледна във Facebook 
- bobii
- В началото бе словото
Ооо аз не съм оставял никакво разстояние,но няма значение.
Чакам те да Facebook-ираме
Чакам те да Facebook-ираме