Предварителен изпит по ФИЗИКА
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Elenaks
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Предварителен изпит по ФИЗИКА
enyla,явно съм се изразила неправилно.Колебанията са ми до това, дали си струва да бия толкова път :}
И аз се чудя. Пък и не познавам никой, който да е ходил на вече проведените отворени врати в другите факултети, а и във форума не пише нищо.
- Mightynerd
- В началото бе словото
Има ли тук хора, които са се насочили към АМГ. А и знаете ли дали Квантова и Космическа теоретична физика е акредитирана?
Jar Jar Abrams ruined Star Trek.
- jorobekyma
- В началото бе словото
- Специалност: Изучаване на човешката глупост
Разбрах, че си решила само едната подточка на задачата, а другата не си. Затова ти казах, че няма да ти дадат пълен брой точки, най-много ако си писала разни формулки за тях да дадат нещо. Може аз да не съм разбрал правилно. Не ми стана много ясно от поста ти?enyla написа:Защо да не дават за първата подточка, ако е решена?
Аз също не съм от София и ако мероприятието наистина е цял ден ще трябва да е нещо, което си заслужава да присъствам на него. Нямам идея какво ще говорят, но на прима виста ми изглежда, че няма да е кой знае какво. В крайна сметка на изпита бяхме 62 човека и едва ли ще има кой знае какъв сериозен наплив. Все пак видя изпита как беше организиран, сметни за това?....enyla написа:Най-отдолу: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... t_studenta
Ако трябва аз да ти кажа, не бих ти препоръчал тази специалност. Просто в момента не е най-вървежната, но не се води по моя акълMightynerd написа:Има ли тук хора, които са се насочили към АМГ. А и знаете ли дали Квантова и Космическа теоретична физика е акредитирана?
Мод да си, муцунки да прайш
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ооо бъдещи колеги, здравейте. Ще ви стопят лагерите при нас, но поне ще бъде интересно и групово. 
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Поздрави до участниците в тази тема! Като преподавател във Физическия факултет не можех да остана безразличен.
Още снощи прочетох написаното и много се изненадах от оценките и квалификациите на jorobekyma. Нямах никаква информация, затова се въздържах от коментари. Днес в разговори с колегите добих представа за организацията, а с теста и задачите се запознах лично. Не мисля, че е имало проблеми по организацията на изпита. Критиките за коректността на задачите може би имат известно основание. Както и да е, не желая да влизам в спор. Държа единствено да отбележа, че доц. Димитър Мърваков не е "голямата клечка", а деканът на Физическия факултет.
Причината да пиша тази вечер е интереса на бъдещите колеги към Деня на отворените врати. В момента се уточняват последните детайли в програмата. Щом всичко приключи, с удоволствие ще Ви информирам. Само като предварителна информация, нека спомена, че новост през тази година ще бъдат кътовете, разположени във фоайето на сграда "А", където ще се предлага информация за всяка една специалност във факултета.
Г-н mazda, много Ви моля, не плашете бъдещите ни колеги напразно!
Още снощи прочетох написаното и много се изненадах от оценките и квалификациите на jorobekyma. Нямах никаква информация, затова се въздържах от коментари. Днес в разговори с колегите добих представа за организацията, а с теста и задачите се запознах лично. Не мисля, че е имало проблеми по организацията на изпита. Критиките за коректността на задачите може би имат известно основание. Както и да е, не желая да влизам в спор. Държа единствено да отбележа, че доц. Димитър Мърваков не е "голямата клечка", а деканът на Физическия факултет.
Причината да пиша тази вечер е интереса на бъдещите колеги към Деня на отворените врати. В момента се уточняват последните детайли в програмата. Щом всичко приключи, с удоволствие ще Ви информирам. Само като предварителна информация, нека спомена, че новост през тази година ще бъдат кътовете, разположени във фоайето на сграда "А", където ще се предлага информация за всяка една специалност във факултета.
Г-н mazda, много Ви моля, не плашете бъдещите ни колеги напразно!
- jorobekyma
- В началото бе словото
Точно това е целта на темата - да се обърне внимание на изпита.
Организацията не беше на топ ниво, защото квесторите не си свършиха работата на влизане в залата.
За непояснените задачаи не ми се говори, защото ми омръзна. Колкото и да говоря хората, които трябва да се съобразят със следващия тест едва ли ще го направят.
Написаното за декана беше шега
Ще е добре да опоменете какво точно ще представлява този Ден на отворените врати и струва ли си да се лашкаме до София, за да го посетим. Полезната информация никога не е излишна.
Организацията не беше на топ ниво, защото квесторите не си свършиха работата на влизане в залата.
За непояснените задачаи не ми се говори, защото ми омръзна. Колкото и да говоря хората, които трябва да се съобразят със следващия тест едва ли ще го направят.
Написаното за декана беше шега
Ще е добре да опоменете какво точно ще представлява този Ден на отворените врати и струва ли си да се лашкаме до София, за да го посетим. Полезната информация никога не е излишна.
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Не би трябвало да пиша тук за Деня на отворените врати, затова създадох нова тема "Ден на отворените врати във Физически факултет" ето тук
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 84&t=19414
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 84&t=19414
-
Elenaks
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Случайно някой да е чул нещо допълнително кога ще пуснат резултатите ?
Не. Дори и телефоните за кандидатстудентска информация не си вдигат.
А ми казаха сряда-четвъртък.
Започвам да се чудя дали тая стачка, която правят не се отразява. Пък и да му се не види, колко му е да проверят 60 работи!
Крайно съм недоволна!
А ми казаха сряда-четвъртък.
Крайно съм недоволна!
Вдигнаха телефона най-сетне. Резултати ще има в средата на следващата седмица. Много били тромави процедурите: проверява се веднъж, прави се отчет, проверява се пак, отварят се малките пликове с имената, описва се всичко и чак тогава се качва на сайта. Стачката нямала общо. А като казах за кога са ми казали квесторите: "това е невъзможно, не знам кой Ви е излъгал".
Така че ще чакаме идващата седмица да ни донесе повече късмет. Успех!
Така че ще чакаме идващата седмица да ни донесе повече късмет. Успех!
- Mightynerd
- В началото бе словото
- jorobekyma
- В началото бе словото
Резултатите са излезли. Налазвайте!Elenaks написа:Случайно някой да е чул нещо допълнително кога ще пуснат резултатите ?
Антитеза след антитеза....
Доволни ли сте от резултатите? /Това нали не е първоаприлска шега?/
- jorobekyma
- В началото бе словото
Аз имам 5.75 и съм доволен от резултата, но от себе си не съм. Учих доста, падна се лесен изпит и..... много ме е яд, че не изкарах 6.00, но има втори изпит, така че ще видим там какво ще направя.enyla написа:Антитеза след антитеза....
enyla Ти как се справи?