Дааmyo написа:gopetobe написа:pifanita написа:Да, квесторите бяха доста свежиgopetobe написа:pifanita написа:Аз,азgopetobe написа:Някой от 291 няма ли? :Д
Квесторите бяха добре) Иначе от къде си? Как се справи..
) Точно как се справих ще се види от оценката на проверяващите,аз смятам че темата позволяваше да се пише, стига да сме успели да се пречупим гледната си точка по интересен начин
![]()
Ти къде стоеше
Еми точно до вратата след пича с червените дънки.
Ех, тези червени дънкихахаххахахахахахахахах
Колко хубаво и тихо ни беше в 291
[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
gopetobe
- В началото бе словото
- Специалност: jurnalistika
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
Твърде хаотично взе да става в тази тема
хайде да се опитаме да се съсредоточим върху нещо, за да се получават пълоценни разговори 
П.П. Призовавам всеки, който иска да си говорим вече не във форума, нека ми пише...
П.П. Призовавам всеки, който иска да си говорим вече не във форума, нека ми пише...
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
А аз призовавам всичко що е женско от темата, да ми пише 
Въпреки че в българската журналистика ( както и в цялата държава) ,всичко е възможно..Но не само "мекият" говор,а и всякакъв вид диалект е недопустим..
Но първо да се вгледаме в себе си,преди да критикуваме,че дори и в София (където се смятат за върха на айсберга) говорят на език,доста далечен от правилния български език!

Но първо да се вгледаме в себе си,преди да критикуваме,че дори и в София (където се смятат за върха на айсберга) говорят на език,доста далечен от правилния български език!
-
denencety_
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
Малко отклонение от журналистиката.. по български съм в зала 135.. ако има някой там да пише
А колкото до изпита ни по журналистика каквото стане
Все пак има и редовен.. да се надяваме, че ще се представим добре на този и няма да има нужда да се явяваме пак юли
)
- sovichka
- В началото бе словото
Хмм... София е едно съсредоточие на много чудатости и нрави... Сега се сещам за учителката ми по немски - имаше един много забавен лаф "multi-kulti"(мулти-култи), та за София важи с пълна сила 
- pifanita
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
4 часа бяхте един до друг и не се запознахте даже :Д какви хора сте :Д аз през 2 реда съм си контактувала повече с отколкото вие един с друг :Д квесторите бяха доста готини, поне не ни придружаваха до вратата на тоалетната,както правеха някои другите :Д сега дано случим и на точните проверяващиgopetobe написа:Дааmyo написа:gopetobe написа:pifanita написа:Да, квесторите бяха доста свежиgopetobe написа:pifanita написа:Аз,азgopetobe написа:Някой от 291 няма ли? :Д
Квесторите бяха добре) Иначе от къде си? Как се справи..
) Точно как се справих ще се види от оценката на проверяващите,аз смятам че темата позволяваше да се пише, стига да сме успели да се пречупим гледната си точка по интересен начин
![]()
Ти къде стоеше
Еми точно до вратата след пича с червените дънки.
Ех, тези червени дънкихахаххахахахахахахахах
Колко хубаво и тихо ни беше в 291добре беше.. Ти ли си въпросният колега с червените панталони
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
- zlobche
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
Ти къде стоеше? Защото имаше един 1 ред зад мен, който пак помагаше на колежкаяворов написа:denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
65-та,имаше 10-ина хубави дами, 1 негър,една арабка, един метъл,един рапър,аз,с лилава опотена риза![]()
и една мацка дето и помогнах за темата,тя обеща да ме води на кола и ме излъга хаха
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
- she's_crafty
- В началото бе словото
- Специалност: Декан
zlobche написа:Ти къде стоеше? Защото имаше един 1 ред зад мен, който пак помагаше на колежкаяворов написа:denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
65-та,имаше 10-ина хубави дами, 1 негър,една арабка, един метъл,един рапър,аз,с лилава опотена риза![]()
и една мацка дето и помогнах за темата,тя обеща да ме води на кола и ме излъга хаха
....и накрая ги накараха да се разделят ?
“People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use.”
- bobii
- В началото бе словото
София вече е с 3 млн. населениеsovichka написа:Хмм... София е едно съсредоточие на много чудатости и нрави... Сега се сещам за учителката ми по немски - имаше един много забавен лаф "multi-kulti"(мулти-култи), та за София важи с пълна сила
Facebook ---> Борис Гюров
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
- zlobche
- В началото бе словото
Mии... не мисляshe's_crafty написа:zlobche написа:Ти къде стоеше? Защото имаше един 1 ред зад мен, който пак помагаше на колежкаяворов написа:denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
....и накрая ги накараха да се разделят ?![]()
П.с. Относно говоренето.. нашата квесторка използваше думата листЯ,което мен ме докара почти до лудост
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
- sovichka
- В началото бе словото
Именно.
Успех в неделя на всички:)
Успех в неделя на всички:)
Тези, които ги накараха да се разделят седяха точно пред мен...аз бях от дясната страна на входа. Момчето с лилавата "опотена риза" беше отлявоzlobche написа:Mии... не мисляshe's_crafty написа:zlobche написа:Ти къде стоеше? Защото имаше един 1 ред зад мен, който пак помагаше на колежкаяворов написа:denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
комуникацията си беше на ниво в нашата зала
![]()
П.с. Относно говоренето.. нашата квесторка използваше думата листЯ,което мен ме докара почти до лудост![]()
![]()
- zlobche
- В началото бе словото
selfish написа:Тези, които ги накараха да се разделят седяха точно пред мен...аз бях от дясната страна на входа. Момчето с лилавата "опотена риза" беше отлявоzlobche написа:Mии... не мисляshe's_crafty написа:zlobche написа:Ти къде стоеше? Защото имаше един 1 ред зад мен, който пак помагаше на колежкаяворов написа:denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
комуникацията си беше на ниво в нашата зала
![]()
П.с. Относно говоренето.. нашата квесторка използваше думата листЯ,което мен ме докара почти до лудост![]()
![]()
Aбе,това момче нещо съм го пропуснала
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
Aбе,това момче нещо съм го пропуснала
И аз бях от дясната страна на входа,на третия ред май, с бяла жилетка и бая бретон
[/quote]
Значи е и аз бях на 4ти или 5ти ред ... на моя ред бяхме само момичета и едно момче. И бялата жилетка си я спомням май

Значи е и аз бях на 4ти или 5ти ред ... на моя ред бяхме само момичета и едно момче. И бялата жилетка си я спомням май