[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
То може, просто начина по който използвах листата беше...творчески

ВО- задочно, I курс
- Звездица
- Пишете, о, братя
Е съжалявам, така ни казаха. Но като гледам май ще си по-добър квестор от тези в моята стая.G.Gerasimov написа:Номера МОЖЕ да има(ако е на страницата). Пише го в справочника и на сайта. Ама осведомявайте се малко повече, рано ми е да ставам квестор![]()
![]()
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Дано да излезнат час по-скоро резултатите,за да си видя резила 
- Silviiiiii
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Току-що се прибрах от столицата
И аз бях на изпита днес (255) и мога да кажа, че съм доволна, че се падна тази тема, а не "Интернет революция". За мен лично щеше да е по-кофти. Не знам как съм се справила, но важното е че сме опитали
Каквото е писано ..
Успех !
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Абе, момичета... Аз само 255, 255, 255 слушам а нито 1 не е казала "е, помня те"
От гледище на това, че най-вероятно квесторката милата ме запомни
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Чул те Господ....успех на всичкиG.Gerasimov написа:Резултати ще има в сайта на СУ с въвеждане на вх. ви номер и вашето ЕГН. А това кой за какво е писал - в справочника изрично пише, че позицията на кандидат-студента не определя оценката. Важното е тя да бъде оригинална и добре аргументирана!
МОЛ, Търговски център, мол или mall - това да ви е проблема
- Silviiiiii
- В началото бе словото
Е аз си спомням, че главно говореше едно момче, но така и не се обърнах да погледна кой е 
Ти ли каза, че мъжете сте дискриминирани с тая тема ?
Ти ли каза, че мъжете сте дискриминирани с тая тема ?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ест!

А тя взе, че се оказа председател на комисията
А тя взе, че се оказа председател на комисията
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
В 23 квесторите бяха наистина адски зле.
Иначе аз съм писала супер различни неща Оо. Писах за държавата ни като МОЛ, където човешкият живот е обект на покупко-продажба, за продадените съвести и откупената невинност. После за МОЛ-а като Народното събрание. Че рекламният им лозунг вече не е акттуален, защото не се обединяват и там се превръща в кътче от МОЛ-а с развлекателни игри и циркаджийски номера. После за цените като важна част от МОЛ-а / тук за храните и горивата/. После за АЕЦ "Белене" като нашия стар-нов атомен МОЛ и неговото построяване. Към края писах за посетителите на МОЛ-овете и измисления "елит", за МОЛ-а като тяхна крепост и шопингът като тяхна религия. И накрая за новите проектантите на новия МОЛ, които са протестиращите и завършвам с обогатеното заглавие "Ах, този нов МОЛ!"...
Не знам различността плюс ли е, минус ли е. Сигурно е въпрос на гледна точка, като при БиТиВи хаха
Иначе аз съм писала супер различни неща Оо. Писах за държавата ни като МОЛ, където човешкият живот е обект на покупко-продажба, за продадените съвести и откупената невинност. После за МОЛ-а като Народното събрание. Че рекламният им лозунг вече не е акттуален, защото не се обединяват и там се превръща в кътче от МОЛ-а с развлекателни игри и циркаджийски номера. После за цените като важна част от МОЛ-а / тук за храните и горивата/. После за АЕЦ "Белене" като нашия стар-нов атомен МОЛ и неговото построяване. Към края писах за посетителите на МОЛ-овете и измисления "елит", за МОЛ-а като тяхна крепост и шопингът като тяхна религия. И накрая за новите проектантите на новия МОЛ, които са протестиращите и завършвам с обогатеното заглавие "Ах, този нов МОЛ!"...
Не знам различността плюс ли е, минус ли е. Сигурно е въпрос на гледна точка, като при БиТиВи хаха
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
-
ivobe
- В началото бе словото
И моето мнение което изразих беше силно негативно, но както трябва най-накрая завърших оптимистичноMiss_Hide написа:Интересно
Аз по принцип имам отношение към моловете и то не е положително. Разбира се, отразих позитивите на самата концепция за мол, но като цяло не харесвам суматохата, навалицата от зяпачи, хората, които просто си пият кафето в мола или само правят тегели насам на там. Отделно, има изгледи моловете скоро да се поопразнят. Наистина генерират много голям поток от хора, но това става основно в почивните дни и по празниците, а и потенциалните купувачи са по-малко от половината народ, който се извървява там. Все си мисля, че хората рано или късно ще се отдръпнат до известна степен. Все пак в мола освен всичко е и по-скъпо.
С моето негативно мислене (мнение) не знам дали ще имам положителен резултат на изпита.
на мен ми звучи много добреSeniorita написа:В 23 квесторите бяха наистина адски зле.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Сега казах по Евроком,че резултатите ще излезнат до 15 април
- Gershi
- В началото бе словото
Бъди различна,ненавиждам нещо да се прави по kалъп,ако не ти харесат работата,значи подкрепят превръщането на хората в молци!
Аз лично сам си изградила работата антитезистно.Започнах с вечния стремеж да имаме,да сме щастливи от една скъпа парцалка,провинциалните деца да си сбъдват мечтата като дойдат в столицата на мол.Постепенно започнах да налагам мнението,че молците изяждат скъпите парцалки и младите девойки,които искат до приличат на куклите от витрините,остават за пореден път нещастни и ,че човек трябва да търси истинското щастие в стойностните неща,а не просто в жалкото притежание.Направих препратки към Бай Ганьо и Алиса в страната на чудесата.Превърнах мола от търговски обект в малък макет на цялата действителност,продукт на демокрацията,място на различните човешки съдби,място на загубата на време и пари,място където има какво да си купиш,но нямаш с какво...Накрая ми писна,възкликнах:` Ах,този свят!Грешно е устроен,а може по иначе,може..`И това преустройство ще стане тогава когато търсим качество за сметка на лъскава опаковка:)
После отидох в един от многото молове,купих си едни кецкир,а утре ще си запаля една свещ в църквата,пък дано комисията се смили:)
Аз лично сам си изградила работата антитезистно.Започнах с вечния стремеж да имаме,да сме щастливи от една скъпа парцалка,провинциалните деца да си сбъдват мечтата като дойдат в столицата на мол.Постепенно започнах да налагам мнението,че молците изяждат скъпите парцалки и младите девойки,които искат до приличат на куклите от витрините,остават за пореден път нещастни и ,че човек трябва да търси истинското щастие в стойностните неща,а не просто в жалкото притежание.Направих препратки към Бай Ганьо и Алиса в страната на чудесата.Превърнах мола от търговски обект в малък макет на цялата действителност,продукт на демокрацията,място на различните човешки съдби,място на загубата на време и пари,място където има какво да си купиш,но нямаш с какво...Накрая ми писна,възкликнах:` Ах,този свят!Грешно е устроен,а може по иначе,може..`И това преустройство ще стане тогава когато търсим качество за сметка на лъскава опаковка:)
После отидох в един от многото молове,купих си едни кецкир,а утре ще си запаля една свещ в църквата,пък дано комисията се смили:)
Non scholae sed vitae discimus
(Учим не за училището,а за живота)
- Gershi
- В началото бе словото
P.S Аз бях в стаята,в която се изтегли темата.На бялата дъска пишеше- Ах,този мол!/ Без кавички,с малка буква/.
Девойката,коята я изтегли много искаше точно тя да избере плика,но беше срамежлива,та се наложи по български си така..да викна,та да я призоват отпред,ако има недоволни от темата,приемам малка част от вината
Девойката,коята я изтегли много искаше точно тя да избере плика,но беше срамежлива,та се наложи по български си така..да викна,та да я призоват отпред,ако има недоволни от темата,приемам малка част от вината
Non scholae sed vitae discimus
Я всички от стая 23 да се прегрупират и да си кажат кой къде седеше и как изглеждаше