[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от martina_teodorova »

Според вас 4.50 ще ми стигне ли за Книгоиздаване?
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Ако се бях сетил за mol най-вероятно нямаше да съм в този факултет и изпита ми нямаше да е днес ;) Принципно на Книгоиздаване от минали години бала е най-нисък, трябва да видиш как си и с другите оценки. За правописните грешки - ако си ги подкарал от началото 0.25 за грешка е даже хубаво, но не е действително - фрапиращи грешки окепазяват цялата работа...
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

martina_teodorova написа:Според вас 4.50 ще ми стигне ли за Книгоиздаване?
и още как :lol: ако другите балообразуващи ти са ок.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Borisg написа:
martina_teodorova написа:Според вас 4.50 ще ми стигне ли за Книгоиздаване?
и още как :lol: ако другите балообразуващи ти са ок.
Книгоиздаване редовно 24.08 - за 2ра сесия, от тази тема :)
Аватар
nikolasss
В началото бе словото

Мнение от nikolasss »

Hunterszone написа:Именно МОЛ (с главни букви) е абревиатурата на ,,материално отговорно лице". Така че си в грешка, защото е било изписано ,,мол'' (с малки букви) и съответно се имат предвид точно търговските центрове от американски тип.
Темата беше Ах, този МОЛ! :bounce:
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Не, не беше. На дъската в нашата зала (255) - "Ах, този мол!". На дъската в двора на Уни - "Ах, този мол!" ;) Че и в медиите май са го объркали по тази логика :) :wink:
Хора, осъзнайте се! Темата си беше мол като MALL като търговски център, стъклен дом и бит пазар ако щете! Не сте по-оригинални с молярни единици или материално отговорни лица! Ако бяхме УНСС или ХТУ, може би, но не сме! :D
Последно промяна от Георги Герасимов на 27 Мар 2011, 19:06, променено общо 1 път.
Аватар
zlobche
В началото бе словото
Специалност: Кореистика

Мнение от zlobche »

nikolasss написа::) привет и от мен....надявам се бъдещи колеги :)
Днес бях в 255-та зала и за разлика от много хора с които говорих,аз не писах за така наречените молове(търговски центрове), а за МОЛ,което е абревиатура и съкращението МОЛ означава материално отговорно лице.Мисля,че и точно така беше зададена темата,смисъл,че беше изписано МОЛ с главни думи. Мall означава търговски център и не се пише като абревиатура -МОЛ.Така,че според мен темата беше изцяло на политическата и социална тематика.
На нас (в зала 65) този симпатичен човечец в черен костюм изрично ни каза,че мол НЕ Е с главни букви,защото там един от квесторите го написа с главни и после го изтри. Но всеки с гледната си точка. :)

По темата:
Аз писах нещо много странно,което в момента не си го спомням напълно :) ама беше нещо супер негативно от рода на това как хората са консуматорско общество и в мола търсят нещо,което да осмисли живота им и че живеят,за да печелят пари,с които да си купуват още неща,които ще ги уж ще ги накарат да се чувстват по-добре и такива ти ми яко песимистични неща :mrgreen: Обаче на беловата май написах съвсем различно нещо... :) :) :) Каквото сабя покаже!
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
Аватар
mimsSsY
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mimsSsY »

nikolasss написа:
Hunterszone написа:Именно МОЛ (с главни букви) е абревиатурата на ,,материално отговорно лице". Така че си в грешка, защото е било изписано ,,мол'' (с малки букви) и съответно се имат предвид точно търговските центрове от американски тип.
Темата беше Ах, този МОЛ! :bounce:

Аз също погледнах доста политически по темата и не мисля, че направих грешка. Междудругото квесторките в нашата стая поспориха за това дали думата "мол" трябва да е с главни букви или не. В крайна сметка, не се разбра кое е правилно.
stelsss
В началото бе словото

Мнение от stelsss »

За каквото и да сме писали едва ли е грешка. В крайна сметка всеки има различно виждане. Така че правилна гледна точка и правилно разгадаване на темата едва ли има всеки си е прав за себе си, стига само да обеди и проверяващите :) А да попитам за резултатите на сайта ли ще излязат или трябва дда ходим до София, за да ги видим :?
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

А как може в моята стая (23) квесторите да го напишат МОЛ и изрично да ни кажат, че е абревиатура и се пише с главни букви?
Аз съм писала за търговския обект мол, но в цялата работа го писах с главни букви, въпреки, че знам, че мол не е с главни букви, но само защото квестора, който съобщи темата каза, че е!...
Извод: Не вярвай на квестори!
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

stelsss написа:За каквото и да сме писали едва ли е грешка. В крайна сметка всеки има различно виждане. Така че правилна гледна точка и правилно разгадаване на темата едва ли има всеки си е прав за себе си, стига само да обеди и проверяващите :) А да попитам за резултатите на сайта ли ще излязат или трябва дда ходим до София, за да ги видим :?
Можеш да ги провериш на сайта с входящия си номер.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Резултати ще има в сайта на СУ с въвеждане на вх. ви номер и вашето ЕГН. А това кой за какво е писал - в справочника изрично пише, че позицията на кандидат-студента не определя оценката. Важното е тя да бъде оригинална и добре аргументирана!

МОЛ, Търговски център, мол или mall - това да ви е проблема ;)
Аватар
radarada
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от radarada »

На мен пък листата с беловата и черновата са ми разбъркани :) Дано номерирането и прилежното писане на беловата подскажат кое какво е :lol:
ВО- задочно, I курс
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

На нас май ни казаха, че не трябва да пишем номера, защото се считало за знак. Което до някаква степен затруднява наистина.
В. Петлешков
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Номера МОЖЕ да има(ако е на страницата). Пише го в справочника и на сайта. Ама осведомявайте се малко повече, рано ми е да ставам квестор :lol: :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”