Дано да си прав , и малко излишно философстване в темата да не свали драстично оценката ..Borisg написа:ако отново квесторки са били уеб администраторките на СУСИ от ФЖМК....Bestcho написа: Пп - Нагоре прочетох нещо от сорта на ''аз съм философ'' . На нас квесторките ни казаха точно да избягваме философстването . Тоест да пишем само неща , които можем да обосновем . Аз се постарах това да направя и се надявам да съм успял ..![]()
![]()
не се връзвайте на никого хора, еле пък на квесторките, които хал хабер си нямат от проверяване : ))) пишете квото ви е кеф; дори заради проверяващите не си струва да се съобразявате; (ще разберете като ги видите догодина)
айде успех)
поздрав:Скъп теракот и лъскав таван. Тя е млада, красива и без проблеми. Усещаш я по тропота от 12 сантиметровите й токчета. Всеки уикенд тя е тук. Кожата й - апел за поевтиняването на солариума. Очите й - покрити с черни амеби от стъкло (трудно определяеми като очила). Тя говори силно и си повдига обема с присвити показалец и безименен пръст. Всъщност някой би се влюбил с нея. Ще й подаде ръка, ще й обясни откъде пазарува, небрежно ще подрънка с ключовете си за BMW X6 и... имаме съюз. Този екстраордиранер ритуал е началото на приказката, озаглавена 'Ах, този мол. Написана през 2011 г. и посветена на всички мадони, драпащи да бъдат под черните амеби, и всички амигоси, напъващи се да разположат своите лачени и остри Roberto Cavalli до нейните 11 санитметрови патерици.
[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
казвам само, че ако сте сметнали, че има нужда от философстване - философствайте ; ))Bestcho написа: Дано да си прав , и малко излишно философстване в темата да не свали драстично оценката ..
Никой не може да ви каже как ще ви звучи добре работата; еле пък квесторките. Изобщо да не ви пука, така няма да ви е яд, че сте били себе си
ФЖМК не е единствената пътека, за да бъдете ПР-и и журналисти
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Толкова ми размъкнахте това философстване, че няма на къде...
Всъщност в есето си бях доста строго композиционен, било то и на базата на асоциативните връзки и логическото разгръщане на една основна теза. Под "философстване" имах предвид факта, че успях да вкарам неща от Либия до БОРКОР. За едни това е талант, за други пълна глупост. За себе си мога да кажа, че 1. вкарах логика и 2. забавлявах се. От тук насетне нищо не зависи от мен(и от вас). Be cool 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- sunshineeee
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
и аз мислех да пиша за материалнo отговорни лица, но до гуша ми е дошло от тях и представих мола като mall 
иначе мисля, че писанката ми беше доста позитивна и се надявам на добър резултат... в това ужасяващо време имаме нужда и от малко позитивизъм все пак
... ама да видим какво мислят проверяващите 
иначе и през ум не ми е минавало, че точно тази тема ще се падне... и честно казано бих предпочела резервната
иначе мисля, че писанката ми беше доста позитивна и се надявам на добър резултат... в това ужасяващо време имаме нужда и от малко позитивизъм все пак
иначе и през ум не ми е минавало, че точно тази тема ще се падне... и честно казано бих предпочела резервната
Последно промяна от sunshineeee на 27 Мар 2011, 18:20, променено общо 1 път.
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
времето ще покаже какви сме ги сътворили,надявам се повече положителни оценки:)
-
mimkaaaa
- В началото бе словото
Само аз ли писах под форма на диалог?:р
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Опасявам се,че направих голяма глупост. Обърках някои думи и изречения,по-скоро словореда им и докато си правех проверка ,ги ограждах в скоби и ги зачерквах с една черта,както е прието да се поправя допусната грешка,но ме притеснява,че май прекалих с поправките. Това ще окаже ли голямо влияние върху формирането на оценката ми?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Интересно..sunshineeee написа:и аз мислех да пиша за материалните отговорни лица, но до гуша ми е дошло от тях и представих мола като mall
- sunshineeee
- В началото бе словото
_sonrisa_ написа:Интересно..sunshineeee написа:и аз мислех да пиша за материалните отговорни лица, но до гуша ми е дошло от тях и представих мола като mall
наистина тъпичко от моя страна
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Моят увод е под формата на диалогmimkaaaa написа:Само аз ли писах под форма на диалог?:р
Единствения проблем е да критикуват графиката на темата ти (което не е официален критерий но е значимо за определянето на 1 оценка), което ако самата тема е добра повече от 25 стотни надали ще я намали. Не мога да кажа със сигурност, но надали е чак толкова апокалиптично, колкото го описваш. Аз даже имам 1 стрелка в черновата, а след 2те страници чернова ми продължава... 7 страница от беловата, така че спокmartina_teodorova написа:Опасявам се,че направих голяма глупост. Обърках някои думи и изречения,по-скоро словореда им и докато си правех проверка ,ги ограждах в скоби и ги зачерквах с една черта,както е прието да се поправя допусната грешка,но ме притеснява,че май прекалих с поправките. Това ще окаже ли голямо влияние върху формирането на оценката ми?
Последно промяна от Георги Герасимов на 27 Мар 2011, 18:35, променено общо 1 път.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Е поне хубаво, че не си писала за тях
Успех
Успех
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Човек,злато си!G.Gerasimov написа:Моят увод е под формата на диалогmimkaaaa написа:Само аз ли писах под форма на диалог?:р
Единствения проблем е да критикуват графиката на темата ти (което не е официален критерий но е значимо за определянето на 1 оценка), което ако самата тема е добра повече от 25 стотни надали ще я намали. Не мога да кажа със сигурност, но надали е чак толкова апокалиптично, колкото го описваш. Аз даже имам 1 стрелка в черновата, а след 2те страници чернова ми продължава... 7 страница от беловата, така че спокmartina_teodorova написа:Опасявам се,че направих голяма глупост. Обърках някои думи и изречения,по-скоро словореда им и докато си правех проверка ,ги ограждах в скоби и ги зачерквах с една черта,както е прието да се поправя допусната грешка,но ме притеснява,че май прекалих с поправките. Това ще окаже ли голямо влияние върху формирането на оценката ми?
- Hunterszone
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7-ма група
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Именно МОЛ (с главни букви) е абревиатурата на ,,материално отговорно лице". Така че си в грешка, защото е било изписано ,,мол'' (с малки букви) и съответно се имат предвид точно търговските центрове от американски тип.
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
Да попитам - при проверката на работите правописните грешки като 0,25 стотни за грешка ли се отчитат?
А на никого ли не му хрумна да пише за мерната единица мол?!