Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Re: Български футбол 2

Мнение от Baggins »

http://gong.bg/view_article.php?article_id=189911
Ръководствата на ЦСКА и Видима Раковски са постигнали договорка двубоят от предстоящия 18-и кръг в „А” група да се играе на националния стадион „В.Левски”.
Значи лишават те от домакинство за един мач....който изиграваш.....на стадиона, на който си домакинствал до сега. :scratch: :scratch: :scratch:
Изображение
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

^^
Да, много странно. Но такава е българската действителност. :roll:
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Спи спокойно...мачът е в Ловеч.
:JC_spliff:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Режат месо от ЦСКА

БФС прецака червените да играят с Видима в Ловеч

БФС реже от ЦСКА живо месо парче по парче. Хората на Боби Михайлов пратиха вчера червените да играят с Видима чак в Ловеч. Двата клуба се бяха разбрали мачът в неделя да бъде на „Васил Левски”, но от централата на „Иван Асен II” им удариха теслата.
7дни спорт

Гадовете oт синьото БФС , не стига, че ги наказаха с лишаване от домакинство, ами искат и мачът да се играе на друг стадион.. :lol:
Изображение
Аватар
memento mori
Драскач
Специалност: Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Прекрасен национален отбор...
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

За пръв път от доста време видях у нашите хъс и умисъл в офанзивен план. Манолев и Попов играха на много високо ниво. Резултатът обаче официално сложи край на мечтите ни за Европейското...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Разликата в класата на играчите, които играят зад граница и тия от родното първенство е основния проблем.. едните играят със скорост и въображение другите.. блеят и се чудят какво да я правят тая топка
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Baggins написа:
Режат месо от ЦСКА

БФС прецака червените да играят с Видима в Ловеч

БФС реже от ЦСКА живо месо парче по парче. Хората на Боби Михайлов пратиха вчера червените да играят с Видима чак в Ловеч. Двата клуба се бяха разбрали мачът в неделя да бъде на „Васил Левски”, но от централата на „Иван Асен II” им удариха теслата.
7дни спорт

Гадовете oт синьото БФС , не стига, че ги наказаха с лишаване от домакинство, ами искат и мачът да се играе на друг стадион.. :lol:
Ам то реално погледнато и на "Българска армия" са си като гости, кога ще си направят техен стадион, само титаните знаят...

А за националите - не ги гледах, щото по тва време ИГРАХ футбол. Вкарах гол, 2-3 асистенции... значи тях да ги е яд, че не са дошли да ме гледат? Мачът ми казаха, че е бил скучен, кво да коментираме? Ако са имали напредък - тва е от новите дето искат да се докажат. И немчето, което дори и да е боклук, си остава немец и в работата си е професионалист и точен пич. Ако му дадат 2-3г. ще се справи, ама тия келеши от БФС ше го уволня до нова година... Те просто режат треньори, за да задоволят феновете... БФС са родния еквивалент на Ман Сити...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Ужас !!!
Потресен съм !!!
Не съм очаквал, че ще пропуснем европейското :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:JC_spliff:
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

С тия палавници и Рехагел да вземем, пак ще сме си жалки. Това че има някакъв прогрес спрямо тъпотиите срещу Черна гора и Англия, не означава, че играем добре. Колко футболни неща направихме?! Аз не видях "умисъл в офанзивен план", да не говорим за смисъл... Един Стилян, който вече и поостаря, един Манолев, Ники Михайлов и Ивелин Попов... това са ни играчите на що-годе добро ниво... оттам нататък - само дърводелци и ботушари...

Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Това, че ти не си видял, не значи, че е нямало умисъл. :wink:
Прогрес в играта на отбора има, и то немалък, колкото и да го отричаш. Изнасяхме бързо топката и, за разлика от предишни мачове, не стояхме никак зле. Беше въпрос и на малко късмет, но не ни огря.
Надиграхме Швейцария, а те не са никак слаб отбор.
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Може и да са имали намерение да играят добър футбол момчетата, желанието се видя определено, но така или иначе отборът ни е адски слаб, какъвто е и този на Швейцария, и резултатът според мен беше очаквано посредствен. Аз виждам само едно решение - за него питайте президента на Нигерия ;)

Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари

Предлагаш да ни закрият националния отбор? :lol: Имаше период, в който и аз съм си мислела, че така би било най-добре, като се има предвид на първо място с какво огромно нежелание излизаха на терена гелосаните ни и разглезени национали, което, гарнирано с посредствеността им, не водеше никога до нищо хубаво.
Не казвам, че днес сме били перфектни, ако бяхме такива, щяхме да отбележим гол и да измъкнем трите точки. Това не се случи, но съм доволна от настроението и себераздаването, веднага се усети разликата.
Аватар
memento mori
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

Факт е, че момчетата имаха много желание и се бореха цял мач... Факт е, че е по-добре да играят хора като Делев, Стоянов и т.н., вместо (както в миналите квалификации) футболисти, които от толкова време са резерви, че дори родителите им са забравили, с какво се занимават по принцип, или такива, които обиколиха толкова континенти, че ако имаше футбол на Северния полюс - и там щяха да разцъкват... Но е факт, че колкото и да ми хареса, че се раздават на 100%, това им е таванът... а той не е никак висок за съжаление

Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Стига рева де.. Нямаме голаджия.. това ни е проблема.. един играч, който да завършва атаките като хората.. а не тия плюнки на Делев.. дето аз като вратар бих му забил един шамар, за да не се е*ава така с мене.. :shock: :? Останалата част от отбора игра що годе на ниво.. Ивелин ако продължава да расте така ще е новата звезда на нашия футбол.. дано не се главозамая.. Ники Михайлов пази все по-добре..щом и тия 2-мата в центъра на защитата не сбъркаха (дано не е било само плод на чиста случайност) значи определено има някакво израстване.. но пак казвам.. някой в тоя отбор трябва да може да вкара и гол :idea: Видя се че и Макриев, и Генков, и Делев не могат..
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”