Аз на теб разчитам,милаnrggirl написа:няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбциJoyride написа:nightwish![]()
![]()
ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти
и после ще има JAIL
![]()
!!!
Животни
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Берс за това ще плаща все пак - да те пазяnightwish написа:Аз на теб разчитам,милаnrggirl написа:няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбциJoyride написа:nightwish![]()
![]()
ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти
и после ще има JAIL
![]()
!!!
![]()
!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
няма да ми пипаш милото, а аз съм потомък на ловждийски родове и по двете линии, та мога да ти кажа че сърнешкото е превъзходно.
но ако продължаваш да отправяш заплахи към Найти ще те дам на НРГ да те изяде
или осъди, кое превари.
Към НРджи
мацка аз ще плащам??? Вместо да ми даваш всяка седмица десятък и ДОД че ме познаваш, ти мари ми искаш!! То бива юрист бива ама това твойто....
Айде да се омилостивиш те каня на вечеря с Джой, по-точно ние с Найти сме на сърнешко, ти на ДЖой
Глиганско също обичам ако е сготвено като хората, а яребиците и пъдпъдъците също са хубави живитинчета. Кога викате сме на ловен излет???
Джой, с нас ли си?
п.с. и няма да ми закачаш жената и адвокатката , не че не се повтарям ама повторението е майка на знанието
но ако продължаваш да отправяш заплахи към Найти ще те дам на НРГ да те изяде
Към НРджи
Айде да се омилостивиш те каня на вечеря с Джой, по-точно ние с Найти сме на сърнешко, ти на ДЖой
Глиганско също обичам ако е сготвено като хората, а яребиците и пъдпъдъците също са хубави живитинчета. Кога викате сме на ловен излет???
Джой, с нас ли си?
п.с. и няма да ми закачаш жената и адвокатката , не че не се повтарям ама повторението е майка на знанието
- Joyride
- Пишеща машина
ххах приемам заплахите + поканата - щом енерджи ще вечеря с мен - няма как да пропусна
ок , няма да ти пипам милото - то си е само твое така или иначе
а вие се оказахте всички фенове на сърнешки кюфтета, а.. тцтц
ок , няма да ти пипам милото - то си е само твое така или иначе
а вие се оказахте всички фенове на сърнешки кюфтета, а.. тцтц
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Joyride
- Пишеща машина
ОФФ:
ахха
а като не ядете Бамби -то не яжте майка му , баща му + родата до 9то коляно
че.. MIB ще дойдат (не съм нагла... )
само не разбрах каката към мен ли е или просто фраза ,защото ако е към мен съм минала покрай кака
ахха
добре, ще се кооперирам"кифтята от прася"
а като не ядете Бамби -то не яжте майка му , баща му + родата до 9то коляно
само не разбрах каката към мен ли е или просто фраза ,защото ако е към мен съм минала покрай кака
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Joyride
- Пишеща машина
няма човек, който да не я знае каката, та дори и аз
но не знаех ,че си 4-ти курс- значи трудно някой може да ти е кака на теб
а MIB е Мъже В Черно хаха - не знам дали са вкусни, още не съм пробвала
а бъзикай се ти със сърнешкото.. ще дойдат лошите мъжлета в черно..
а MIB е Мъже В Черно хаха - не знам дали са вкусни, още не съм пробвала