Ако има някой от тази специалност ще се радвам да чуя мнението му за програма, преподаватели и т.н
Компютърна графика - магистър
Модератори: Methuselah, thegirl
- svetla_p_d
- В началото бе словото
- Специалност: Английски и френски
- Курс: четвърти
Компютърна графика - магистър
Здравейте, мисля да кандидатствам за магистърската програма по компютърна графика, но на сайта нямаше много информация. Ще може ли някой да ми каже нещо повече за програмата - всичко, което се сетите? Какво представлява този "Общ изпит за магистърските програми по специалност Информатика", какво включва?
Ако има някой от тази специалност ще се радвам да чуя мнението му за програма, преподаватели и т.н
Re: Компютърна графика - магистър
за изпита -> http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/m ... index_html в дъното на страницата е описан изпита и литературата за него.
-
bizzi
- В началото бе словото
- Специалност: IT
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
И аз много се замислям за тази специалност. Споделете доволни ли сте от обучението и знанията, които придобивате.
Добри ли са преподавателите, каква е базата, и най-важното- предлагат ли се стажове от самия факултет или всеки сам трябва да си търси.
Мерси предварително.
Поздрави
И аз много се замислям за тази специалност. Споделете доволни ли сте от обучението и знанията, които придобивате.
Добри ли са преподавателите, каква е базата, и най-важното- предлагат ли се стажове от самия факултет или всеки сам трябва да си търси.
Мерси предварително.
Поздрави
-
shandelzare
- В началото бе словото
- Специалност: асд
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/асд
Здравейте,
и аз се интересувам от тази специалност и ако може да ми кажете:
- къде се провеждат лекциите и кога?
- може ли да се комбинира 8 часова работа с тях?
- заслужава ли си магистратурата и натоварването ако искаш да се занимаваш сериозно след завършване? Смисъл останал ли е някой разочарован от специалността?
- в какви сфери са ориентирани заданията за дипломна работа и какво представляват защитите?
Мерси предварително!
Поздрави
и аз се интересувам от тази специалност и ако може да ми кажете:
- къде се провеждат лекциите и кога?
- може ли да се комбинира 8 часова работа с тях?
- заслужава ли си магистратурата и натоварването ако искаш да се занимаваш сериозно след завършване? Смисъл останал ли е някой разочарован от специалността?
- в какви сфери са ориентирани заданията за дипломна работа и какво представляват защитите?
Мерси предварително!
Поздрави
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Все още съм бакалавър и не мога да се изкажа компетентно за магистратурата, но съм карал дисциплина при един от основните лектори в магистърската програма (Антон Попов) и начинът му на преподаване ме навежда на мисълта, че подобна магистратура би била пълна загуба на време