Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Шантави сънища
Абе чета ,,Българските хроники'' 4-ти том, та там се разказва за времето след 1944-та. Изглежда не ми действа добре, тъй като цяла нощ сънувам някви руснаци и умрели комунисти, появиха се и Ленин и Сталин по някое време, абе шантава работа 
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
Току що се събуждам - докато още ми е пресно - да ви разхиля
Състоеше се от три отделни клетки - най-горе беше за багаж (куфари, чанти, кафези), след това отделение за хората (беше супер тесния асансьор, само един човек можеше да побере), а в последната клетка, най-отдолу - за домашни любимци. Асансьорът обаче не спираше на етажите, а само намаляваше
Та, отдолу дойде асансьора, първо през стъклото гледам - куфари, чанти, торби, после в кабината - Поли ми извика "Дарко, качвай се, че ще те подмине", аз обаче докато загрея, той вече отминаваше. За мен остана само една опция - в отделението за домашни любимци - при Гая
И така, асансьорът засили. Поли:
- Дарко, казах ти да се качваш! Ти защо не ме слушаш като ти говоря?! Нашите асансьори не чакат, за да не хабят кинетична енергия!
- Добре, Поли! Може ли да кажеш на Гая да не ме ближе по лицето!
- Няма! Пък!
Накрая асансьора почна да намаля, Поли казва:
- Пристигнахме! Дарко, аз сега ще сляза, ти стой долу, сега ще издърпам асансьора, за да можеш и ти да слезеш.
Гая също излезе през една дупка в стената. Отървах се!
...Озовавам се в лобито на някакъв супер скъп хотел. Светло, просторно, удобно. До мен - канапета за по 1000 евро, с орнаменти, скъпа бяла кожа, масата - стилна, с тъмно стъклено покритие и позлатени крака. Малко встрани от мен се намираше по-голяма маса, адски скъпа, ръчно изработени орнаменти, бла бла. Аз се усещам колко не на място изглеждам - току що излязал от кучешкия проход при асансьора, изпотен, мръсен... И... Поли, Силвето, цялата ни компания изникват отнякъде, носейки много манджа, и Поли казва:
- Дарко! Теб чакахме
- Не. Пика ми се, искам само тоалетната.
И отидох в тоалетната - която, в контраст със скъпия хотел, беше е*ати мястото. Нямаше тоалетна чиния, а просто една дупка в пода
- Hi!
аз:
- Hi! - и си чочоркам на воля.
- Nice one - казва Федерер и гледа мойта. Аз моля ви се, разбирате ли в какво кофти положение се оказвам - близало ме е куче, седял съм 10 минути на лакти, пълзял съм през дупка 50 см на височина, комшийката ме заряза в асансьора, пикам в мърляво веце, а сега и Роджър Федерер ми коментира оная работа, докато "събира бензина" в своята!!!!!!!!!!!
На масата вече всички са седнали, похапват вкусни работи, в този момент е пристигнал... няма да казвам кой от съображения за сигурност, от форума е
- Ко стаа Силве, здрасти... така... Много ми е драго... подобно... здрасти... Опа... Дарко! как си? Привет!... Oh, Roger! Nice to see you... АБЕ ЗАЩО ТИ ЛЕПНЕ РЪКАТА???
(Диалогът на места може да е разкрасен, за да стане хубав разказ, но сюжетът на съня е спазен.)
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Дарко, миличък, обещавам никога, никога да не те оставям в асансьора. Приеми и искрените извинения на Гая

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не, не, неее
Щях да ви разказвам моите ненормални сънища от тази нощ, но заклещеното розово фламинго в метрото бледнее пред Роджър Федерер

I wanna fall from the stars straight into your arms
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Дарко, това последното, от анонимния форумец, супер много ми звучи като Евтим. Направо ми изплува в съзнанието как го казва - с интонацията, жестовете, мимиките и всичко 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- chaplata
Разкажиfluffy cloud написа:Не, не, неее![]()
![]()
![]()
Щях да ви разказвам моите ненормални сънища от тази нощ, но заклещеното розово фламинго в метрото бледнее пред Роджър Федерер
![]()
Не е ЕвтимMidwinterSun написа:Дарко, това последното, от анонимния форумец, супер много ми звучи като Евтим. Направо ми изплува в съзнанието как го казва - с интонацията, жестовете, мимиките и всичко
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
chaplata написа:Гледам го под сурдинка, така... абе посъбира човека...и по едно време ми вика:
- Hi!
аз:
- Hi! - и си чочоркам на воля.
- Nice one - казва Федерер и гледа мойта. Аз моля ви се, разбирате ли в какво кофти положение се оказвам - близало ме е куче, седял съм 10 минути на лакти, пълзял съм през дупка 50 см на височина, комшийката ме заряза в асансьора, пикам в мърляво веце, а сега и Роджър Федерер ми коментира оная работа, докато "събира бензина" в своята!!!!!!!!!!!
Тук вече ми текнаха сълзите от смях АХАХАУАХУАХАУХАУАХУАХАУХАХАХАХаа
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Сънувах как форумци бяхме формирали неща като банда (гангстерска
) и свърталището ни беше някакво малко, схлупено блокче с асфалтиран двор, ограден с някаква полуразпаднала се ограда. Във въпросното дворче бяхме успели да развъдим околко трийсетина котки
Седя си аз в дворчето, форумци влизат и излизат в уличката ни, всичките в някакви кожени дрехи, говорят за някакви сделки
Помня Ангел, Мила, Иринчи, Пора, имаше и други. По едно време в двора виждам едно малко котенце с много нещастен вид и разбрах, че е загубило майка си, а е малко и не може да се храни само. И тръгвам да търся майката. Хубаво, ама в дворчето 30 котки, форумците си кръжат по делата на бандата, голяма лудница. Пък и аз изобщо не знам коя е майката на котето, реших, че ще си приличат и тръгнах да търся по-голям вариант на котето. Завирам се при оградата, при някакви дупки в блокчето, супер много котки, ама никоя не прилича. Накрая хванах котето и почвам да питам съфорумците. Държа малкото коте за врата и им го тикам в лицето и ги питам дали са виждали голяма котка, която прилича на него
И всички ме гледат в стил :"Дворът е пълен с котки, пък ти си за котка питаш"
Накрая я намерих сама, де. И помня, че започнах нещо да й се карам, че не може така да си оставя малкото
Накрая май й казах нещо от рода на "Сега ще стоиш тук и ще си гледаш котето!"

- chaplata
Ужас! Голямо наказаниеfluffy cloud написа:"Сега ще стоиш тук и ще си гледаш котето!"![]()
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Е, то не беше наказание, а по-скоро смъмряне
Все едно можеше да ме разбере, де 
- chaplata
ХАхахаххааха
Докато ми е още пресно:
В Стара Загора. Отивахме на туристическа разходка из града, като по пътя ни се показваха от екскурзовод най-главните забележителности: умрял гълъб на главната
, бракуван автобус (нали знаете, че няма да съм аз, ако няма градски транспорт
) на който се опитах да му отмъкна волана
, но ме видяха; галерия Стара Загора, където продаваха джунджурийки като великденски яйца, дантелки, керамични съдове, бля бля; едно шосе покрай някакъв парк, на което му сменяха канализацията и го бяха разкопали. Но голямата ни изненада беше като стигнахме Паметника на българските политици: представляваше един 4-5 метров... сетете се какво
... с две топки, от бетон. Най-якото беше, че като потъркаш топките, онова започваше да се върти и да разпръсква вода като фонтан

Докато ми е още пресно:
В Стара Загора. Отивахме на туристическа разходка из града, като по пътя ни се показваха от екскурзовод най-главните забележителности: умрял гълъб на главната
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
"Най-якото беше, че като потъркаш топките, онова започваше да се върти и да разпръсква вода като фонтан"

My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Божелелееееее

А аз си мислех, че ще е смешно, като споделя, че в един от последните ми сънища си лафих със Стинг на руски в Билата.. (беше точно след като видях снимката на билетите на Муш)
А аз си мислех, че ще е смешно, като споделя, че в един от последните ми сънища си лафих със Стинг на руски в Билата.. (беше точно след като видях снимката на билетите на Муш)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- chaplata
Днес сънувах как влезе муха в стаята ми, и тръгнах да я гоня с някаква книга да я убия. Кацна на гардероба, замахнах, ударих, гардероба се разглоби и строполи, но мухата продължаваше да лети
Кацна на етажерката - пак ударих, този път етажерката се разглоби и рафтовете се разхвърчаха навсякъде, но мухата оцеля
Същото се случи и с пианото - съпроводено с оглушителен звук от счупени струни. Ядосах се, защото от стаята ми непокътнато остана само леглото и част от бюрото. Накрая кацна на пода, аз се зарадвах, че най-накрая безаварийно ще я убия, скочих(!) върху нея - таванът се стовари върху мен с трясък, разхвърчаха се парчета навсякъде, вдигна се прахоляк, вароса се всичко, а аз се събудих стреснат в леглото и първата ми работа беше да погледна стаята си и най-вече тавана

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Муха унищожител 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.