[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Seniorita
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от Seniorita »

Bestcho написа:
Seniorita написа:Приемам залози за изхода от заложническата драма в Сливен ^^
Извънредно плоска и безвкусна шега . Не виждам , кое е смешното в това , че са застрашени човешки животи .
Еее, не с лошо. Нямах предвид това да е шега, а да провокирам евентуални размисли за развръзката. Misunderstanding ;)
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Връзки с обществеността - I курс ; )
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Seniorita написа:
Bestcho написа:
Seniorita написа:Приемам залози за изхода от заложническата драма в Сливен ^^
Извънредно плоска и безвкусна шега . Не виждам , кое е смешното в това , че са застрашени човешки животи .
Еее, не с лошо. Нямах предвид това да е шега, а да провокирам евентуални размисли за развръзката. Misunderstanding ;)
Ами прочитайки го на мен ми изглежда като шега . Може и да не съм прав , но не мисля , че е удачно изобщо да се коментира в тоя стил подобно нещо ..
Аватар
tiamaria
В началото бе словото

Мнение от tiamaria »

memento mori написа:Всяка година дават такова нещо... при положение, че нямаш право на избор, не виждам: 1.защо ги наричат резервни; 2.защо въобще ги съобщават;
извинявай, нещо не те разбрах. в крайна сметка имам ли право да пиша по друга тема, различна от съобщената (т.е. по резервните теми, и ако не защо изобщо се дават тези теми)?
Последно промяна от tiamaria на 24 Мар 2011, 12:16, променено общо 1 път.
яворов
В началото бе словото
Специалност: журналистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от яворов »

няма такъв некъсмет като моя...написали са ми презимето на листа с 2 грешки ;х;х проблем ли ще е?
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

яворов написа:няма такъв некъсмет като моя...написали са ми презимето на листа с 2 грешки ;х;х проблем ли ще е?
не няма да е, нали имаш и ЕГН, но предполагам, че трябва да регираш по някакъв начин, за да ти го поправят : )
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Seniorita
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Seniorita »

@Bestcho Ситуацията вече намери своя happy end, така че коментарите са излишни. Не бих могла да си помисля, че подобно нещо предизвиква смехотворно влияние. ;) @яворов Едва ли си само ти. Направи ми впечатление, че момчето, което записваше, беше изключително разсеяно и две момичета преди мен също откриха грешки. За твое успокоение се обади да попиташ :)
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Връзки с обществеността - I курс ; )
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Seniorita написа:@Bestcho Ситуацията вече намери своя happy end, така че коментарите са излишни. Не бих могла да си помисля, че подобно нещо предизвиква смехотворно влияние. ;) @яворов Едва ли си само ти. Направи ми впечатление, че момчето, което записваше, беше изключително разсеяно и две момичета преди мен също откриха грешки. За твое успокоение се обади да попиташ :)
Радвам се , за което :)
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

Хора,знаете ли кога ще разберем в коя зала ще се проведе изпитът?
яворов
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от яворов »

не, да и аз си спомням,мен ме записа една мацка 'дето нещо много ре разсейваше след като отидох при нея хехех. Къде мога да се обадя да питам,писах лс на светльоварна,но отг. нямам..
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

tiamaria написа: извинявай, нещо не те разбрах. в крайна сметка имам ли право да пиша по друга тема, различна от съобщената (т.е. по резервните теми, и ако не защо изобщо се дават тези теми)?
Имаш право да пишеш само по съобщената тема, другите ги казват само информативно. = )
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
Радослава
В началото бе словото

Мнение от Радослава »

дано се падне някоя приятна и по обширна тема, че иначе трябва да си го изсмуквам от пръстите това, което ще пиша ... :D
Аватар
foreveryours
В началото бе словото
Специалност: още няма

Мнение от foreveryours »

Охх.. напрежениеееее........ как ще стана в неделя не е ясно :X много рано бе ! :( Някой ако види, че е излязла информацията за залите ни да казва ! :) И до неделя и успех на всички и най-вече на мен :D:D:D:D
More than yesterday, less than tomorrow... !!
Аватар
sunshineeee
В началото бе словото

Мнение от sunshineeee »

Според мен може да ни дадат и нещо за АЕЦ Белене... кой знае, след тази трагедия в Япония :(

и да не забравите да си преместите часовниците с 1 час напред в неделя :P (мисля че напред беше, някой да ме поправи ако се лъжа)
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
summermoon
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от summermoon »

като се готвите за изпита четете ли нещо за ЕС? как е по - добре да разсъждаваш на есето..като даваш повече факти за скорошни събития или ако изкажеш мнението си по темата с твои думи и мисли без да вмъкваш примери
Аватар
sunshineeee
В началото бе словото

Мнение от sunshineeee »

между другото мисля, че това е прословутото разпределение по зали - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rva_sesiya

ако не сте го видяли вече де (:
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”