Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от Lithium »

Абе чета ,,Българските хроники'' 4-ти том, та там се разказва за времето след 1944-та. Изглежда не ми действа добре, тъй като цяла нощ сънувам някви руснаци и умрели комунисти, появиха се и Ленин и Сталин по някое време, абе шантава работа :scratch:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

:mrgreen:
Току що се събуждам - докато още ми е пресно - да ви разхиля :) С Поли, Силвето, Джеймс и още няколко хора от форума бяхме на урок по пиано. Учителката беше млада, готина, с хубав глас (понеже ни пя някакви песни) и свиреше на синтезатора песента на Абба "Gimme Gimme". Не помня особено от часа как протече, накрая ни черпи сладолед с ЛАПАД :mrgreen: :mrgreen: Излезнахме всички (значи, забравих да спомена - действието се развива в сградата на 22ро училище - зад НДК което е), при което нещо се разпиляхме по двора - аз срещнах един стар приятел и се заприказвахме. След малко, аз не знам накъде точно отивах, но влязох в нещо като панелка и отидох при асансьорите да се качвам нагоре. При което, дойде асансьора, и сега ще се опитам да го опиша :)
Състоеше се от три отделни клетки - най-горе беше за багаж (куфари, чанти, кафези), след това отделение за хората (беше супер тесния асансьор, само един човек можеше да побере), а в последната клетка, най-отдолу - за домашни любимци. Асансьорът обаче не спираше на етажите, а само намаляваше :mrgreen: :mrgreen: При което човек трябва да скочи в движение или да си сложи багажа най-отгоре в движение. :cheers:
Та, отдолу дойде асансьора, първо през стъклото гледам - куфари, чанти, торби, после в кабината - Поли ми извика "Дарко, качвай се, че ще те подмине", аз обаче докато загрея, той вече отминаваше. За мен остана само една опция - в отделението за домашни любимци - при Гая :lol: :lol: :lol: :lol: Хвърлям се аз с плонж напред, а и то отделението за кучета си е направено за кучета - побрах се само на лакти, коленичил, в супер неудобната поза!
И така, асансьорът засили. Поли:
- Дарко, казах ти да се качваш! Ти защо не ме слушаш като ти говоря?! Нашите асансьори не чакат, за да не хабят кинетична енергия!
- Добре, Поли! Може ли да кажеш на Гая да не ме ближе по лицето! :mrgreen: :mrgreen: (беше наистина гадно, аз съм се свил в коленна поза, а кучето й ми лигавеше очите, ушите, носа...!)
- Няма! Пък! :salute:
Накрая асансьора почна да намаля, Поли казва:
- Пристигнахме! Дарко, аз сега ще сляза, ти стой долу, сега ще издърпам асансьора, за да можеш и ти да слезеш.
Гая също излезе през една дупка в стената. Отървах се! :albino: Погледнах надолу (подът под мен беше стъклен) - жици, бетон, кабели, макари - стресираща гледка... Викам си, ако сега Поли ме забрави, ще си *** мамата. (Обаче, аз явно съзнавам, че сънувам - казах си, това е само сън, ако трябва ще отворя насила очи и ще се озова в стаята си, в леглото.) Така и стана - чаках определено време и ни сантиметър не мръднах нагоре. Решавам, и аз да се мушна през дупката на Гая :mrgreen: На лакти, пълзейки (дупката все пак е направена за КУЧЕ!!!) минавам през тъмната стена и...
...Озовавам се в лобито на някакъв супер скъп хотел. Светло, просторно, удобно. До мен - канапета за по 1000 евро, с орнаменти, скъпа бяла кожа, масата - стилна, с тъмно стъклено покритие и позлатени крака. Малко встрани от мен се намираше по-голяма маса, адски скъпа, ръчно изработени орнаменти, бла бла. Аз се усещам колко не на място изглеждам - току що излязал от кучешкия проход при асансьора, изпотен, мръсен... И... Поли, Силвето, цялата ни компания изникват отнякъде, носейки много манджа, и Поли казва:
- Дарко! Теб чакахме :lol: :lol: Ще ядеш ли руска салата? - и започнаха в една гигантска чиния да ми сипват руска салата, зелева салата, пилешко, пържени картофи - какво ли още не. Аз, малко ядосан (Поли, как можа да ме зарежеш в асаньора!!), казах:
- Не. Пика ми се, искам само тоалетната.
И отидох в тоалетната - която, в контраст със скъпия хотел, беше е*ати мястото. Нямаше тоалетна чиния, а просто една дупка в пода :lol: Еми, мръсно не мръсно, ще се пика. До мен застава Роджър Федерер :cyclopsani: :shock: (и той в същата дупка). Обаче, той няма за цел да пикае, а... малко по-други неща :oops: :lol: :lol: :lol: Гледам го под сурдинка, така... абе посъбира човека... :mrgreen: и по едно време ми вика:
- Hi!
аз:
- Hi! - и си чочоркам на воля.
- Nice one - казва Федерер и гледа мойта. Аз моля ви се, разбирате ли в какво кофти положение се оказвам - близало ме е куче, седял съм 10 минути на лакти, пълзял съм през дупка 50 см на височина, комшийката ме заряза в асансьора, пикам в мърляво веце, а сега и Роджър Федерер ми коментира оная работа, докато "събира бензина" в своята!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Без да му отговоря, закопчавам се на бърза ръка и се омитам.
На масата вече всички са седнали, похапват вкусни работи, в този момент е пристигнал... няма да казвам кой от съображения за сигурност, от форума е :roll: ... и казва здрасти на всички. Тук спирам коментара, представям само диалога, вие се дръжте за стола да не паднете :mrgreen: :mrgreen: :
- Ко стаа Силве, здрасти... така... Много ми е драго... подобно... здрасти... Опа... Дарко! как си? Привет!... Oh, Roger! Nice to see you... АБЕ ЗАЩО ТИ ЛЕПНЕ РЪКАТА??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

(Диалогът на места може да е разкрасен, за да стане хубав разказ, но сюжетът на съня е спазен.)
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Дарко, миличък, обещавам никога, никога да не те оставям в асансьора. Приеми и искрените извинения на Гая :lol: :lol: :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Не, не, неее :JC-ROFL: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: Щях да ви разказвам моите ненормални сънища от тази нощ, но заклещеното розово фламинго в метрото бледнее пред Роджър Федерер :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Дарко, това последното, от анонимния форумец, супер много ми звучи като Евтим. Направо ми изплува в съзнанието как го казва - с интонацията, жестовете, мимиките и всичко :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

fluffy cloud написа:Не, не, неее :JC-ROFL: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: Щях да ви разказвам моите ненормални сънища от тази нощ, но заклещеното розово фламинго в метрото бледнее пред Роджър Федерер :lol: :lol:
Разкажи :mrgreen:
MidwinterSun написа:Дарко, това последното, от анонимния форумец, супер много ми звучи като Евтим. Направо ми изплува в съзнанието как го казва - с интонацията, жестовете, мимиките и всичко :mrgreen:
Не е Евтим :wink:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

chaplata написа:Гледам го под сурдинка, така... абе посъбира човека... :mrgreen: и по едно време ми вика:
- Hi!
аз:
- Hi! - и си чочоркам на воля.
- Nice one - казва Федерер и гледа мойта. Аз моля ви се, разбирате ли в какво кофти положение се оказвам - близало ме е куче, седял съм 10 минути на лакти, пълзял съм през дупка 50 см на височина, комшийката ме заряза в асансьора, пикам в мърляво веце, а сега и Роджър Федерер ми коментира оная работа, докато "събира бензина" в своята!!!!!!!!!!!
:JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC_goodpost:
Тук вече ми текнаха сълзите от смях АХАХАУАХУАХАУХАУАХУАХАУХАХАХАХаа
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Сънувах как форумци бяхме формирали неща като банда (гангстерска :lol: ) и свърталището ни беше някакво малко, схлупено блокче с асфалтиран двор, ограден с някаква полуразпаднала се ограда. Във въпросното дворче бяхме успели да развъдим околко трийсетина котки :lol: Седя си аз в дворчето, форумци влизат и излизат в уличката ни, всичките в някакви кожени дрехи, говорят за някакви сделки :mrgreen: :mrgreen: Помня Ангел, Мила, Иринчи, Пора, имаше и други. По едно време в двора виждам едно малко котенце с много нещастен вид и разбрах, че е загубило майка си, а е малко и не може да се храни само. И тръгвам да търся майката. Хубаво, ама в дворчето 30 котки, форумците си кръжат по делата на бандата, голяма лудница. Пък и аз изобщо не знам коя е майката на котето, реших, че ще си приличат и тръгнах да търся по-голям вариант на котето. Завирам се при оградата, при някакви дупки в блокчето, супер много котки, ама никоя не прилича. Накрая хванах котето и почвам да питам съфорумците. Държа малкото коте за врата и им го тикам в лицето и ги питам дали са виждали голяма котка, която прилича на него :lol: :lol: И всички ме гледат в стил :"Дворът е пълен с котки, пък ти си за котка питаш" :lol: Накрая я намерих сама, де. И помня, че започнах нещо да й се карам, че не може така да си оставя малкото :lol: Накрая май й казах нещо от рода на "Сега ще стоиш тук и ще си гледаш котето!" :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

fluffy cloud написа:"Сега ще стоиш тук и ще си гледаш котето!" :mrgreen: :mrgreen:
Ужас! Голямо наказание :mrgreen:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Е, то не беше наказание, а по-скоро смъмряне :lol: :lol: Все едно можеше да ме разбере, де :lol:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

ХАхахаххааха :mrgreen:

Докато ми е още пресно:

В Стара Загора. Отивахме на туристическа разходка из града, като по пътя ни се показваха от екскурзовод най-главните забележителности: умрял гълъб на главната :cheers: , бракуван автобус (нали знаете, че няма да съм аз, ако няма градски транспорт :) ) на който се опитах да му отмъкна волана :shock: , но ме видяха; галерия Стара Загора, където продаваха джунджурийки като великденски яйца, дантелки, керамични съдове, бля бля; едно шосе покрай някакъв парк, на което му сменяха канализацията и го бяха разкопали. Но голямата ни изненада беше като стигнахме Паметника на българските политици: представляваше един 4-5 метров... сетете се какво :mrgreen: :mrgreen: ... с две топки, от бетон. Най-якото беше, че като потъркаш топките, онова започваше да се върти и да разпръсква вода като фонтан :cheers: :cheers: :cheers: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"Най-якото беше, че като потъркаш топките, онова започваше да се върти и да разпръсква вода като фонтан"

:shock: :shock: :shock:

:lol:
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Божелелееееее :lol: :lol: :lol:
А аз си мислех, че ще е смешно, като споделя, че в един от последните ми сънища си лафих със Стинг на руски в Билата.. (беше точно след като видях снимката на билетите на Муш) :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Днес сънувах как влезе муха в стаята ми, и тръгнах да я гоня с някаква книга да я убия. Кацна на гардероба, замахнах, ударих, гардероба се разглоби и строполи, но мухата продължаваше да лети :evil: Кацна на етажерката - пак ударих, този път етажерката се разглоби и рафтовете се разхвърчаха навсякъде, но мухата оцеля :mrgreen: Същото се случи и с пианото - съпроводено с оглушителен звук от счупени струни. Ядосах се, защото от стаята ми непокътнато остана само леглото и част от бюрото. Накрая кацна на пода, аз се зарадвах, че най-накрая безаварийно ще я убия, скочих(!) върху нея - таванът се стовари върху мен с трясък, разхвърчаха се парчета навсякъде, вдигна се прахоляк, вароса се всичко, а аз се събудих стреснат в леглото и първата ми работа беше да погледна стаята си и най-вече тавана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Муха унищожител :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”