Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
те са трима ама стаите са две .. ако мацката дето е сама ще плаща по равно най малко 1 снимка би трябвало да пусне 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И ти си прав 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
mmzlateva
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Не мисля, че снимката е нужна. А за парите, целия наем е 500 лв. , но заради условията се дели по този начин. 140 за момчетата.

-
elitsapophlebarova
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: elitsapophlebarova
Съквартирантка от началото на април месец
Търся си съквартирантка от началото на април месец за квартира в центъра на ул „13 март” 19 на 15 мин пеша от софийски . 2 стаи ,баня,тоалетна , кухня бокс и вътрешен двор. Квартирата е в добро състояние, обзаведена с всички необходими мебели. Наем – 200 лв на човек + сметки .
За контакт – Елица gsm : 0886818730; facebook – Elitsa Pophlebarova
За контакт – Елица gsm : 0886818730; facebook – Elitsa Pophlebarova
- kuliuzz
- В началото бе словото
Здравейте, търся съквартирант, но може и съквартирантка, ако няма нищо против да живее в една стая с мен. Става дума за апартамент в Лозенец на 2 минути с чакането на пешеходната пътека от Сити Център София. Спирката на 94 и в двете посоки са на 1-2 мин. път. Апартамента разполага с хладилник, пералня, климатик във всяка стая и се намира на 1вия етаж на около 15-годишна сграда. Кварталът е много спокоен и зелен. Освен мен, в съседната стая има едно момиче. Наема е 140 лв на месец + консумативи които са средно 40-50 лв на месец, но тъй като зимата мина, размера им ще намалее.
За контакт 0896633150 - Кольо
За контакт 0896633150 - Кольо
Давам стая със съквартирант под наем - 90лв.
Местоположение - Младост 1, бл.46, на метростанция Младост
Описание:
Апартаментът е 3-стаен.
1- кухня за общо ползване - тераса, перална машина, готварска печка с фурна, микровълнова печка, хладилник...
2- стая с две момичета
3 - стая с едно момче
4 - малка стая 3,50х3,50 с две легла, секция с бюро, ПВЦ дограма, естенствен паркет... Едното легло е свободно и се отдава под наем - 90лв месечно + консумативи. Съквартирантът е 32 годишен полицай, много точен и разбран - пушач!
За връзка - 0884283544
Без посредник и агенции, депозит - 100лв.
Oбявата НЕ е актуална!
Местоположение - Младост 1, бл.46, на метростанция Младост
Описание:
Апартаментът е 3-стаен.
1- кухня за общо ползване - тераса, перална машина, готварска печка с фурна, микровълнова печка, хладилник...
2- стая с две момичета
3 - стая с едно момче
4 - малка стая 3,50х3,50 с две легла, секция с бюро, ПВЦ дограма, естенствен паркет... Едното легло е свободно и се отдава под наем - 90лв месечно + консумативи. Съквартирантът е 32 годишен полицай, много точен и разбран - пушач!
За връзка - 0884283544
Без посредник и агенции, депозит - 100лв.
Oбявата НЕ е актуална!
Последно промяна от zmey на 11 Юли 2011, 13:18, променено общо 2 пъти.
Да, затова е и написано - стаята не е подходяща за престъпници и наркомани - всеки да си знае.WeeDichou написа:zmey написа:полицай
но за алкохолици и пушачи напълно 
та търся самостоятелна стая на прилична цена за трети път последното полугодие..
- Ksto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско Управление
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Здравейте!
Търся следното:
Човек, който има право да ползва общежитие, но не желае да се възползва от това си право.
Бих желал да се разменим, тъй като аз съм от София. Не съм сиугрен как точно ще стане размяната, но съм сигурен, че е възможно
Аз ще:
- Покривам дължимия от човека наем;
- Покривам половината сметки;
- Осигурявам печалба по договаряне (изобщо не е за пренебрежение!).
Ще бъда много добър съквартирант - аз съм на работа по цял ден и да кажем 3-4 дни в седмицата просто ще спя в стаята.
Може да се свържете с мен тук в темата, на лично съобщение, или на имейл krumsto@gmail.com
Търся следното:
Човек, който има право да ползва общежитие, но не желае да се възползва от това си право.
Бих желал да се разменим, тъй като аз съм от София. Не съм сиугрен как точно ще стане размяната, но съм сигурен, че е възможно
Аз ще:
Ще бъда много добър съквартирант - аз съм на работа по цял ден и да кажем 3-4 дни в седмицата просто ще спя в стаята.
Може да се свържете с мен тук в темата, на лично съобщение, или на имейл krumsto@gmail.com
Последно промяна от Ksto на 27 Апр 2011, 19:39, променено общо 1 път.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Крумски.. wtf, човек?! За какво ти е това?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Тва не е законно като цяло.Ksto написа:Здравейте!
Търся следното:
Аз ще:
Ще бъда много добър съквартирант - аз съм на работа по цял ден и да кажем 3-4 дни в седмицата просто ще спя стаята.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Здравейте,
Търся си съквартирант/съквартирантка за квартира в нова кооперацийка. Намира се близо до К.Величков Стамболийски, на 5 минути пеша от метрото. Ако учите в ЦИЕК ви е на 15минути пеша от ЦИЕК и съответно Mall of Sofia. За повече инфо, моля пишете едн лично съобщенийце
Търся си съквартирант/съквартирантка за квартира в нова кооперацийка. Намира се близо до К.Величков Стамболийски, на 5 минути пеша от метрото. Ако учите в ЦИЕК ви е на 15минути пеша от ЦИЕК и съответно Mall of Sofia. За повече инфо, моля пишете едн лично съобщенийце
- POISON_KISS
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Курс: първи
Здравейте!
Търся си съквартирантка за квартира в центъра, близо до Ректората. Апартаментът е нов, в нова кооперация, с 2 самостоятелни стаи, кухня и баня. Обзавеждането е луксозно, има интернет, кабелна тв и всичко необходимо. 
Моля свържете се с мен на 0883 32 62 07.
Моля свържете се с мен на 0883 32 62 07.
I'm the master of my fate... I'm the captain of my soul...