[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
silviagrudeva
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Курс: друг
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Здравейте!И аз като повечето от вас предполагам,че темата ще е свързана с Япония,Либия или с газа.Имам въпрос относно есето.На кое да заложа:на философско есе или на разказ?????Повечето ми познати,които са приети с тази специалност са заложили на разказа.
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
еха ! здравейте ! за мен е 4ест да съм сред толко интелигентни връстници,аз съм Пейо
,
успех на вси4ки, и аз съм на 27-ми , и аз 6те пи6а за 'не6тата от живота' !
иска ми се да съм сред хора като вас в своето студентство ! Пз за меломаниете sting-shape of my hart- за меломаниете и 'Майска вечер' на Яворов,за всички останали 
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Само не пиши 4 вместо "ч" на изпита
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Хора,плс кажете ми в коя зала ще се проведе изпита,не мога да октрия в сайта
- pifanita
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Още не са излязли списъците и аз се вълнувам точно за това : ) Надявам се да се паднем с хора от сайта в една аудитория : )
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
- sovichka
- В началото бе словото
- Специалност: -
18 март 2011 г.
13 – 15.00 ч. – Ден на отворените врати на Факултета по журналистика и масови комуникации
Аз възнамерявам да отида, би било интересно. Някой друг от вас ще се възползва ли?
13 – 15.00 ч. – Ден на отворените врати на Факултета по журналистика и масови комуникации
Аз възнамерявам да отида, би било интересно. Някой друг от вас ще се възползва ли?
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
добре че ми каза
трябва да сложа не6то от себе си,просто, а буква '6' просто нямам на клавиатурата..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз все още съм на мнение , че няма да дадат нещо , което е актуално сега . Просто е прекалено предвидимо и лесно за разгдаване . Смятам , че ще дадат нещо свързано със СРС-тата или Алексей Петров . Възможно е да се падне и нещо , което се случва в момента , нищо чудно , но по мое мнение ще е нещо позабравено ..
- Silviiiiii
- В началото бе словото
Здравейте и от мен. Днес се записах за изпита по журналистика, но се оказа, че има малък проблем.
В листа с входящия ми номер жената от информационния център е объркала една буква от презимето ми. Вместо О е написала А. Иначе ЕГН-то и всичко друго е 1 към 1 с данните от личната карта. На изпита ще ми направят ли проблем ? Може ли да не ме допуснат в залата ?
В листа с входящия ми номер жената от информационния център е объркала една буква от презимето ми. Вместо О е написала А. Иначе ЕГН-то и всичко друго е 1 към 1 с данните от личната карта. На изпита ще ми направят ли проблем ? Може ли да не ме допуснат в залата ?
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
По мое мнение ще има проблем и ще ти обясня защо . Когато аз подадох документите , момичето , което ги прие и ги написа , след цялата опрерация ми ги даде и ми каза внимателно да прегледам всичко на листа , дали е както трябва да бъде . Пак казвам , това е мое мнениеSilviiiiii написа:Здравейте и от мен. Днес се записах за изпита по журналистика, но се оказа, че има малък проблем.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Кога ще бъде дадена информация за залата ,в която ще се проведе изпитът по журналистика на 27-ми от 9?
- Silviiiiii
- В началото бе словото
Да, на мен също ми каза да погледна. Погледнах, но наблегнах на ЕГН-то, телефонния номер и адреса. Явно не съм обърнала внимание на името. Видях го след 2 часа, когато си тръгвах от София..
Надявам се svetlio.varna да може да ми каже дали ще изгоря
Стискайте палци !

Надявам се svetlio.varna да може да ми каже дали ще изгоря
Стискайте палци !
Здравейте!Искам да попитам-за образуването на балът за кандидатстване се взима оценката по БЕЛ от дипломата или тази от матурата?
В сайта на университета навсякъде пише,че балообразуваща е оценката от дипломата,но из форума има различни мнения..
В сайта на университета навсякъде пише,че балообразуваща е оценката от дипломата,но из форума има различни мнения..
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
@cvv От матурата.
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )